Na, dar Coffee Inn galima šunį vestis, nors man kažkaip pasiseka, Trakų g. prie Coffee Inn skanes bandelias kepa, aš su žvėručiu kažkada buvau užsukus, paklausiau ar galima, leido.
O kazi Kaune isileidzia kas vidun? Mes su Nikodema ir savais drambliukais lauke sedejom tai niekas nieko nesake. Vienoj senamiescio kavinej tai ir dar keli be musu buvo. Taciau va i vidu kazin ar daug kur taip geranoriskai isileistu... Kazkur skaiciau, kad Coffe Inn yra "dog friendly", lia ir lipduka kazkoki uzsiklijave, bet pati nemaciau.
QUOTE(Katute @ 2011 09 02, 00:22)
O kazi Kaune isileidzia kas vidun? Mes su Nikodema ir savais drambliukais lauke sedejom tai niekas nieko nesake. Vienoj senamiescio kavinej tai ir dar keli be musu buvo. Taciau va i vidu kazin ar daug kur taip geranoriskai isileistu... Kazkur skaiciau, kad Coffe Inn yra "dog friendly", lia ir lipduka kazkoki uzsiklijave, bet pati nemaciau.
Į Coffee Inn bet kuriame mieste su šunimi eit galima. Tiesa Kaune šunis vedžiojat su antsnukiais? Klausiu, nes ne taip seniai buvau Kaune ir vaikščiojom su drauge bei dviem dideliais šunimis BŠA ir VA ir nieks nesikabino, kodėl be antsnukio
Prie musu del antsnukio tik du kartus prisikabino: savam kaime policija sustojo ir malonejo paaiskint, kad mano VA toli grazu ne bolonke ir dabar neseniai Zarasuose ralyje kai buvom, miesto dope senis prisikniso, ikyriai is paskos ejo vambrydamas ir istatymus destydamas, kol atsisukus nepaklausiau, ar tik ponas nera girtas? kamantinejimai kaip mat liovesi, perejo ponas i kita gatves puse.
Po senamiesti kir centra kai vaikstom antsnukiu nededam, bet bent as turiu ji rankoj ar rankinuke Va,o i kavines ejom be antsnukiu. Antyje padaveja labai bijojo musu, taciau ta pati pripazino, bet nesake nei puses zodzio, kad butu kazkas negerai. Po to salia Avilio naujoj kavinej barmenas irgi kruptelejo, bet nieko nesake. Salia dar auksiukas sedejo. Naujojoje pizza Jazz maciau su vidutinio dydzio suneliu zmones sedincius, salia iaistaisem, sunis itin rode nora bandraut, nuglosciau, ir seimininkai laimingi ir maciau padavejai nepriestaravo.
Kazkada lyg buvo toks gandas, kad Presto kavine laisves alejoj su sunimis i vidu isileidzia. Ziema uzsukom arbatos, tai ten kokeriukas lakste laisvai. Idomu kaip i koki VA ziuretu? Gal irgi nieko...
Po senamiesti kir centra kai vaikstom antsnukiu nededam, bet bent as turiu ji rankoj ar rankinuke Va,o i kavines ejom be antsnukiu. Antyje padaveja labai bijojo musu, taciau ta pati pripazino, bet nesake nei puses zodzio, kad butu kazkas negerai. Po to salia Avilio naujoj kavinej barmenas irgi kruptelejo, bet nieko nesake. Salia dar auksiukas sedejo. Naujojoje pizza Jazz maciau su vidutinio dydzio suneliu zmones sedincius, salia iaistaisem, sunis itin rode nora bandraut, nuglosciau, ir seimininkai laimingi ir maciau padavejai nepriestaravo.
Kazkada lyg buvo toks gandas, kad Presto kavine laisves alejoj su sunimis i vidu isileidzia. Ziema uzsukom arbatos, tai ten kokeriukas lakste laisvai. Idomu kaip i koki VA ziuretu? Gal irgi nieko...
Nes mus buvo prigąsdinę, kad Kaune labai kabinėjasidėl antsnukių. Irgi visad kišenėse turėjom, sakė, jei policija pasakys ką, uždėsim. Na nieks nieko nesakė iškyrus vieną gan atkaklią moteriškę, kuri po to nusprendė, kad neverta su mumis prasidėt, nes socializacijos testas buvo grūdamas... Pažiūrėjo į mus įtartinai ir nuėjo, čia jau lipant į Šilainių kalną ties laipteliais, ten mano draugės draugė gyvena. O Vilniui kažkaip jau niekam nebekliūna, nors pamenu kažkam nepatiko Kaziuko mugei vedamas senbernaras, kuris nasruose krepšelį nešėsi.
O Vilniui į tas kavines galima šunį be antsnukio vestis? Aš tai juostelinį antsnukį visad dedu...
O Vilniui į tas kavines galima šunį be antsnukio vestis? Aš tai juostelinį antsnukį visad dedu...
kas liecia Vilniu, tai lauko kavinese praktiskai visur ileidzia su sunimi
kalbant apie vidu, tai labai laisvai ileidzia i Le Bochem, salia pasakos kino teatro, dar leidzia i Gringo vilniaus gatveje. ileidzia dar ir i vynine netoli Katedros, tik pavadinima uzmirsau
kalbant apie vidu, tai labai laisvai ileidzia i Le Bochem, salia pasakos kino teatro, dar leidzia i Gringo vilniaus gatveje. ileidzia dar ir i vynine netoli Katedros, tik pavadinima uzmirsau
Vilniuje i vidu ileidzia Cozy - domininkonu g., ne karta esam buve, pasiguldai po stalu ir ramu
poto Tamsta club - Subaciaus g.
daugiau kazkaip be anskciau minetu vietu, kas i vidu ileistu nlb zinau..
nes lauke tai visur be problemu, tiek paprastesnese vietose, tiek restoranu teritorijose
poto Tamsta club - Subaciaus g.
daugiau kazkaip be anskciau minetu vietu, kas i vidu ileistu nlb zinau..
nes lauke tai visur be problemu, tiek paprastesnese vietose, tiek restoranu teritorijose
QUOTE(žostautė @ 2011 09 01, 23:07)
Labai geri šunys drambliukuose kartais gauna sūrio ir jogurto, bet už tai turi daug bučiuotis
Ačiū už info, būtinai reiks nueit. Gal užsidirbs ir visą vakarienę
O iš nepaminėtų vietų Vilniuje:
Vyninė Blusynė-draugai pasakojo, jog mielai priima su šunimis.
Vyninė TAPPO D`ORO-čia arkliukas mano yra buvęs pats. Paskambinus klausėm, ar galima su "šuniuku", o atėjom tai su arkliu, bet leido
Naujai atsidariusi vyninė DEBUT CAFE, Jogailos g. 8. Nežinau, ar jau užsiklijavo lipduką, bet pets tikrai welcome (dirbanti pažįstama užtikrino).
QUOTE(Katute @ 2011 09 02, 01:40)
Bent seniau Presto viešinosi, kad leidžia su šunimis (visose Presto kavinukėse).
QUOTE(VekiVivon* @ 2011 09 02, 06:02)
Tikrai ne Bet laikau ant trumpo pavaduko ir stengiuos po stalu. Man kažkaip atrodo, kad tokios laisvos ir demokratiškos vietos, kurios leidžia žmonėms ateiti su augintiniais, tiesiog nedera su antsnukiais ir visokiais ten kitokiais pančiais
QUOTE(kotryna01 @ 2011 09 02, 08:54)
Čia rimtai? Jėga, dar viena puiki vieta netoli namų
QUOTE(Zauber @ 2011 09 02, 09:44)
Vyninė Blusynė-draugai pasakojo, jog mielai priima su šunimis.
Vyninė TAPPO D`ORO-čia arkliukas mano yra buvęs pats. Paskambinus klausėm, ar galima su "šuniuku", o atėjom tai su arkliu, bet leido
Naujai atsidariusi vyninė DEBUT CAFE, Jogailos g. 8. Nežinau, ar jau užsiklijavo lipduką, bet pets tikrai welcome (dirbanti pažįstama užtikrino).
Kaip man patinka vyninės
Pasirodo Vilniuje tikrai gera situacija ir nėr ko burbėt ir skųstis. Manau ir kituose miestuose laikas pralaužti ledus - tiesiog reiktų, kad daugiau šunų augintojų eitų ir klaustų, ar galima su šunimi. Mes Šiauliuose ėjom valgyt į lauko kavinukę, bet ten per renginius miesto kažkokius, tai ji laikina tokia. Bet tikrai niekas nieko nesakė, o ir šiaip po mugę vaikščiojom tarp žmonių ir visi buvo labai draugiški.
man tai su sunim teko eiti i ceburekine klaipedoj prie zardes ileido nieko nesake isikurem kamputy ir niekam netrukdem
o klaipedoj viesai skelbias kad ileidzia tai caffe kubu ir restoranas luja...
cia miesto centre
nesu to izbandzius bet i luja pasakojo kad tikrai ileidzia
cia miesto centre
QUOTE(tvikse @ 2011 09 02, 12:13)
man tai su sunim teko eiti i ceburekine klaipedoj prie zardes ileido nieko nesake isikurem kamputy ir niekam netrukdem
cia miesto centre
cia miesto centre
cafe cubu isbandem - tikrai ileidzia , o restorane "Luja"ileidziama su augintiniu i kavine (gretimos durys) - yra iskabele
Idomu, kaip buna, kai vienu metu ateina keli lankytojai su sunimis, ypac prasciau isaukletais ?