Kadangi šuniuką įsigijome birželį, tai kol kas į kavinių vidų nesiprašėme - o lauke teko pasėdėti daug kur, išprašyti nėkart nebuvome.
štai kur teko lankytis:
1. forto dvaras šiaurės miestelyje;
2. kiniečiai antakalnyje, prie šilo stotelės;
3. šnekutis užupy;
4. laiko ratas prie tauro kalno.
dar buvome festivalyje mėnuo juodaragis, kartu tranzavome į druskininkus, važiavome traukiniu - Lietuvos Geležinkeliai leidžia 2klasės vagonais mažus šunis vežtis nemokamai, tik reikia turėti skiepų kortelę. nežinau, iki kokio dydžio skaitosi mažas.
minusą galima duoti Kautrai, kad net už mokestį atsisako vežti tvarkingą skiepytą šunį ir Grūto parkui, kad neįleidžia su šuniu.
artimiausiu metu ištirsim, kur šuniukus įsileidžia į vidų.
beje, mano merga ne dekoratyvinė - sveria apie 15kg ir jos motina yra belgų malinua.
Man atrodo atsirustu daugiau zmoniu megstanciu pasedet su savo gyvunu viesoj vietoj negu tu kurie neeitu i tokia kavine.
Vilniuje dar įleidžia į
WOO (dieną esu buvusi ir viduje ir lauke, ne naktį kai diskoteka vyksta:)
ir
Jalta (žvėryne).
lauko kavinėse tai net neklausdavau niekad. man atrodė kad savaime suprantamas dalykas, kad turi įleisti...
WOO (dieną esu buvusi ir viduje ir lauke, ne naktį kai diskoteka vyksta:)
ir
Jalta (žvėryne).
lauko kavinėse tai net neklausdavau niekad. man atrodė kad savaime suprantamas dalykas, kad turi įleisti...
Neskaiciau visu pasisakymu, todel gal pasikartosiu. Vilniuj MAMBO picerijose mazus suniukus (iki 3kg) leidzia viduj buti Seniau neleisdavo, bet buvo nutikimas, kai kazkurio vadovo zmona/drauge isvare i lauka sedet, nes su suneliu buvo. Tai kita diena pats dirikas dave isakyma su mazais suneliais leisti i vidu Mes su savu suniu dabar mielai einame Jeigu padaveja bandys isvaryt, tai gal naujoke ir nezino, drasiai eikite, nes tikrai privalo leisti
Patarška, gaila, kad tik coffe in liko.. Lauko kavinėse kurortiniuose miestuose tai nieko nesakydavo, pas mus sibiro haskė, po stalu gulėdvo. Aišku, suprantu, jei šuo palaidas ar agresyvus, čia jau kitas reikalas, bet kai ramiai guli ar sėdi greta.. Geriau besispjaudančių žmonių neįleistų..
Na tema tikrai idomi, bet manau kad gan priestaringai vertinama.
As manau jei jau ileidzia su sunimis i kavine tai turi ileisti su visais sunimis... nesvarbu ar tai jorkas tasej ar 50 kg sveriantis kaukazo aviganis... kad nebutu jokios diskriminacijos. Suo yra suo, ir nesvarbu kiek jis sveria...
Bet tada galima pagalvoti jei i tokia kavine ateina kokie 5-6 seimininkai su savo sunimis, ir kaip tai turetu atrodyti.... Tikrai nemanau kad visi ramus sedes tasese ir kiti didesni gules po stalu... Nes jau ju yra daug... Sutinku jei vienu metu kavinej buna vienas artai du suneliai. O jei dar tam paciame restorane sedi mama su mazu vaiku vezimylyje tai nemanau kad toks derinys labai jau nuostabus.
Manau kad turetu but kaip ir nauja verslo sritis kavines su augintiniais, tam turetu but skirta daug demesio, taip pat daug demesio parogumui, saugumui tiek seimininku tiek ir sunu ( didesni tarpai tarp stalu, ar kazkas pan. ) Ir i tokias kavines tada nebutu reikalo eiti mamom, besipiktinanciom, ar kokiom bobulkom... Tada laimingi ir sunys ir ju seimininkai, ir mamos su vaikais ir mociutes ir restoranu seimininkai...
As manau jei jau ileidzia su sunimis i kavine tai turi ileisti su visais sunimis... nesvarbu ar tai jorkas tasej ar 50 kg sveriantis kaukazo aviganis... kad nebutu jokios diskriminacijos. Suo yra suo, ir nesvarbu kiek jis sveria...
Bet tada galima pagalvoti jei i tokia kavine ateina kokie 5-6 seimininkai su savo sunimis, ir kaip tai turetu atrodyti.... Tikrai nemanau kad visi ramus sedes tasese ir kiti didesni gules po stalu... Nes jau ju yra daug... Sutinku jei vienu metu kavinej buna vienas artai du suneliai. O jei dar tam paciame restorane sedi mama su mazu vaiku vezimylyje tai nemanau kad toks derinys labai jau nuostabus.
Manau kad turetu but kaip ir nauja verslo sritis kavines su augintiniais, tam turetu but skirta daug demesio, taip pat daug demesio parogumui, saugumui tiek seimininku tiek ir sunu ( didesni tarpai tarp stalu, ar kazkas pan. ) Ir i tokias kavines tada nebutu reikalo eiti mamom, besipiktinanciom, ar kokiom bobulkom... Tada laimingi ir sunys ir ju seimininkai, ir mamos su vaikais ir mociutes ir restoranu seimininkai...
Pasidalinsiu kur mus ileido/neileido su mopsiuke:
Vilniuje:
Vasara lauko kavinese problemu nebuvo (kaikur net ir vandens neprasant pasiulydavo) isskyrus CILI kaima vokieciu gatvej. Belmontas, Tvirtove prie Didziulio ez. mielai priima lauke (nesiteiravau viduje)
Viduje lankemes Jaltoje (Zverynas), Kinieciu restorane (prie VCUP) - ten labai saunios padavejos, Submarine (gedimino pr. prie seimo)
Suderves plente, kur galima upetakius patiems pasigauti - neileido vasara lauke, tad daugiau ten niekada nebesilankysim.
Druskininkuose apsigyventi su augintiniu galima De Vita viesbutyje.
Vilniuje:
Vasara lauko kavinese problemu nebuvo (kaikur net ir vandens neprasant pasiulydavo) isskyrus CILI kaima vokieciu gatvej. Belmontas, Tvirtove prie Didziulio ez. mielai priima lauke (nesiteiravau viduje)
Viduje lankemes Jaltoje (Zverynas), Kinieciu restorane (prie VCUP) - ten labai saunios padavejos, Submarine (gedimino pr. prie seimo)
Suderves plente, kur galima upetakius patiems pasigauti - neileido vasara lauke, tad daugiau ten niekada nebesilankysim.
Druskininkuose apsigyventi su augintiniu galima De Vita viesbutyje.
Sveiki, aš už tai, kad įleistų šunis į kavines, bet tik tuos kurie matosi ramūs ir nepuldinės nieko
Beje kokia situacija Šiauliuose lyg ir nemačiau kad būtų parašyta. Gal kas žinote?
Beje kokia situacija Šiauliuose lyg ir nemačiau kad būtų parašyta. Gal kas žinote?
O kas butu jei tuo pat metu i kavine ateitu keli patinai ir viena kale? Man idomu tiesiog, kaip reikia elgtis lankytojams kitiems, kai sunys pradeda pjautis. Juk jei leistu visiems eit, tai eitu ne tik isaukleti sunys
QUOTE(Shatura @ 2009 12 16, 12:19)
O kas butu jei tuo pat metu i kavine ateitu keli patinai ir viena kale? Man idomu tiesiog, kaip reikia elgtis lankytojams kitiems, kai sunys pradeda pjautis. Juk jei leistu visiems eit, tai eitu ne tik isaukleti sunys
Manau kavinės darbuotojai, tokių šunų šeimininkus gali gražiai (arba ne) išprašyti lauk
QUOTE(Top_Secret @ 2009 12 16, 12:00)
Sveiki, aš už tai, kad įleistų šunis į kavines, bet tik tuos kurie matosi ramūs ir nepuldinės nieko
Na jau Šiauliuose net neįsivaizduoju, kur įleistų su šunim, nebent lauko kavinėse vasarą.
QUOTE(Shatura @ 2009 12 16, 11:19)
O kodėl jie turėtų pjautis?