Įkraunama...
Įkraunama...

Dėmesio - utėlės!

QUOTE(mamiux @ 2008 08 01, 23:23)
o tai dar tokiu dalyku siais laikais buna? blink.gif ...maniau kad tik svarus eina i darzelius,nes jeigu seimos ,kurios tiek nepasirupina,tai vargu ar tures uz ka ir leisti i darzelius g.gif

Deja, deja, utėlės ir šiais laikais yra ir bus. Seniau jos būdavo priskiriamos prie nešvarių žmonių. Bet tai netiesa. Jomis galima apsikrėsti troleibuse, autobuse, parduotuvėj ir t.t. Belieka profilaktiškai tikrinti ir imtis atsargos priemonių. Berniukas lengviau, o mergaitės - tai didelė problema doh.gif
Atsakyti
Sian radau pas dukra...baisu... doh.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif
Istepem su Pedeksu,poto su actu.Nusiunciau SB i vaistine,kad nupirktu Parasidose sukas.Nupirko,tik kad visiskai jie nepadeda,visvien tenka su nagais isimineti doh.gif baisu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2008 03 13, 17:25)
Nelabai supratau auksciau esancio komentaro g.gif Beje, profilaktikai yra losjonas/purskalas. Jei jau klaseje atsirado, o pas tavo vaika nera, galima ispurksti, kad "neliptu". bigsmile.gif

O kaip tas losjonas vadinasi??
Būrelių nelankom, trulikais nevažinėjam, aš namie su maže sėdžiu, į viešus sūsibūrimus neinam- vienas kelias- darželis. sad.gif Nors ir dažnai galvą tikrinu, bet ir purškalas nepamaišys.

QUOTE(mama_gulbe @ 2008 05 06, 09:11)

tai dabar savo vaiko galva ziuriu vos ne kasdien, kaip kokia paranoijke, nors nei karto dar nebuvo uzsikretes
bet ka gali zinoti
doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif na man irgi tokia pat paranoja- nes jau 2 kartus šio gėrio iš darželio parnešama. Antą kartą dėkuidievui, nors šeimos neužkrėtė. Labai lengvai išnaikinau ir iššukavau su tuo reklamuojamu Paranit. Plaukai trumpi, gal todėl lengviau. Manau galvos tikrinimas tuoj taps tokiu pat ritualu kaip ir dantų valymas 2 kartus dienoje. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2008 10 10, 09:38)
O kaip tas losjonas vadinasi??
Būrelių nelankom, trulikais nevažinėjam, aš namie su maže sėdžiu, į viešus sūsibūrimus neinam- vienas kelias- darželis. sad.gif Nors ir dažnai galvą tikrinu, bet ir purškalas nepamaišys.
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  na man irgi tokia pat paranoja- nes jau 2 kartus šio gėrio iš darželio parnešama. Antą kartą dėkuidievui, nors šeimos neužkrėtė. Labai lengvai išnaikinau ir iššukavau su tuo reklamuojamu Paranit. Plaukai trumpi, gal todėl lengviau.  Manau galvos tikrinimas tuoj taps tokiu pat ritualu kaip ir dantų valymas 2 kartus dienoje.  doh.gif

Dabar po ranka neturiu to purskalo ( ir aciu dievui; tpfu tpfu) kol kas nereikia. Parasidose irgi vadinasi, lyg tai.
Atsakyti
Kokiam čia daržely, tokie masiškį ūtelių užsikretinėjimai?? blink.gif
Atsakyti
mes tą pačią bėdą turėjom vasaros pradžioje - parsinešė iš daržo. nors darže visos auklėtojos akis išpūtę aiškina, kad oi ne, pas kitus nieko nėra, tik pas jūsiškę. gydėmės abi čemeryčiom, pedeksu kiekvieną dieną, po to šukuodavau aste išmirkytomis šukomis. galų gale perrinkau plaukus ir iškarpiau tuos kuokštelius su glindom. pikčiausia, kad buvau nuvažiavusi į Kauno gatvę ir toji daktarė užtikrintu tonu pareiškė, kad jau tikrai tikrins daržą, bet niekas netikrino:(( be to, būdama mūsų vaistinėje išgirdau kaip kita mama prašė pedekso ir sakė, kad iš daržo vaikas parsinešė. išsiaiškinom, kad jos mergaitė yra grupėje kurios durys tiesiai prieš mūsiškę... ten kažkoks berniukas užnešė. komentarų turbūt daugiau nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smarki: 01 lapkričio 2008 - 19:37
Sveikos mamytės,

pasiguosiu ir aš šiandien gavau šoką cry.gif nes radau pas mergičkas utėlių verysad.gif Siaubas cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(ErnestaKaunas @ 2008 11 04, 16:48)
Sveikos mamytės,

pasiguosiu ir aš šiandien gavau šoką  cry.gif nes radau pas mergičkas utėlių  verysad.gif  Siaubas cry.gif cry.gif cry.gif

O is darzelio parsinese? Jei taip, tai is kokio? Man ir baisu, kad neparsinestu. Mano dukterecia buvo is darzelio ir uteliu ir niezu parsinesus doh.gif , tai as paniskai bijau siu "gerybiu"
Atsakyti
nu londone si problema laaabai aktuali.netgi vaistus per tv reklamuoja.man tai baisu.maniskiai dar neparsinese is mokyklos.bet kai didzioji suzinojo ,kad gali sitaip atsitikti,puole i panika. doh.gif .niekada neesu ju maciusi,bet galvas vaikams tai patikrinu.manau nelaimes atveju tai geriausia butu isigyti bezdzione.....tai nereiketu jokiu cemeryciu .....su malonumu pasicepsedama visas uteles ir glandas isrinktu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2008 10 10, 09:38)

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  na man irgi tokia pat paranoja- nes jau 2 kartus šio gėrio iš darželio parnešama. Antą kartą dėkuidievui, nors šeimos neužkrėtė. Labai lengvai išnaikinau ir iššukavau su tuo reklamuojamu Paranit. Plaukai trumpi, gal todėl lengviau.  Manau galvos tikrinimas tuoj taps tokiu pat ritualu kaip ir dantų valymas 2 kartus dienoje.  doh.gif

lotuliukas.gif
aga
perbraki plaukucius paziuri - ramu viskas tvarkoj..o jei taip tikrinsi kasdien tai ir didesniu bedu bus ivengta - nes pastebetum pacioj pradzioj cool.gif

saushil - ja uir LT reklamuoja per TV biggrin.gif
Atsakyti
noriu paklaust kaip tos glindos atrodo? jei tokios baltos prilipe prie plauko, nenusiema.tai reiskia glindos.?dekui
Atsakyti
QUOTE(ausrele123 @ 2008 11 11, 19:42)
noriu paklaust kaip tos glindos atrodo? jei tokios baltos prilipe prie plauko, nenusiema.tai reiskia glindos.?dekui

tikrai taip, baltos tokios. paskui kazkodel pasidaro nebaltos..
mes parsinesem is mokyklos. issigydem, po triju savaiciu vel turim ir sedim isstepusios vaistais:(
Atsakyti