Įkraunama...
Įkraunama...

Dėmesio - utėlės!

Kai vyresnelis ejo i darzeli, tai turejo pora syki sio "malonumo" doh.gif
mokykloj sios bedos kolkas nera, phu phu phu.

Gelbejo sitas vaistas (LYDA L) ir kruopstus issukavimas
http://www.100metu.l..._ir_nagams/nyda
Atsakyti
iseitis pigiausia, paprasciausia ir vienintele man efektyvi, niekas daugiau nepadejo.... paemiau plauku tiesinimo znyples ir labai smulkiom sruogelem perejau per mergaites visa galva...iskepe visos....ir nuo tada nebera ju smile.gif))( aisku gyvas begiojancias pries tai isnaikinkite su kokiu tepalu....o kiausineliai tik tokiu budu zuva..
Atsakyti
Turėjo mano vyresnėlė parsinešus to gėrio iš darželio . Vos nenuvirtau pamačius. Ir sau, ir jaunėlei profilaktiškai vaistais tryniau. Visus rūbus, patalynes vos ne išvirinau biggrin.gif , rodos, kiekvienam kampe man knibždėjo. Purškėm Pranit losjonu ( ar kažkaip panašiai, apie 50 Lt flakonas ). Ir rankiniu būdu išrinkom.
Atsakyti
net nepagalvojau, kad šiais laikais dar tokių gyvių randa g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukai @ 2011 10 12, 06:00)
o kokios vaistus naudojot? man jau nervinė pedikuliozė prasidėjo, kai aplink tai vieni, tai kiti praneša apie šitus parazitus  verysad.gif

thumbup.gif supras tik tiek pas ka jau apsilanke sios bjaurybes

QUOTE(Lapyna @ 2006 11 15, 00:08)
Beje, kai atėjau mokytojos paklausti, kiek laiko vaikas turėtų neiti į mokyklą, man taip ir pasakė: "o kodėl neiti? Išplausit galvą su vaistais - ir tegul eina" blink.gif

Kita vertus, jei taip pro pirštus žiūrima, tai kokia prasmė stengtis: mokykloj turbūt ir daugiau utėlėtų yra, tuoj ir vėl pasigaus. verysad.gif

Deja, taip ir yra sad.gif dar Lietuvoje teveliai reiklesni ir "iesko teisybes", o uzsienyje jiems visa tai taip iprasta, kad nesupranta ko cia bangas keliam kur nereikia - atsakymas vienas: taigi sampuna nusipirk, issiplauk ir viskas.

QUOTE(Upokšnis @ 2008 08 05, 09:26)
Deja, deja, utėlės ir šiais laikais yra ir bus. Seniau jos būdavo priskiriamos prie nešvarių žmonių. Bet tai netiesa. Jomis galima apsikrėsti troleibuse, autobuse, parduotuvėj ir t.t. Belieka profilaktiškai tikrinti ir imtis atsargos priemonių. Berniukas lengviau, o mergaitės - tai didelė problema  doh.gif

teisybe, galima uzsikresti bet kur, nes plinta galva-galva, bet man vis vien tai nesvaros liga, nes tie, kurie rupinasi bent jau rimtai gydosi ir issirenka, o kam vienodai - tai ir toliau kasosi bei kitus uzkretineja. Tame ir nevalyvumas sad.gif

QUOTE(Rudeninuke @ 2008 11 27, 07:49)
Va čia ir didžiausia bėda, kad jei aplinkoje kas nors nesusitvarko, tai gaunasi užburtas ratas.

pranesiau vakar mokyklai, tai siandien atsviete vaikams lapelius jog "yra pedikuliozes atveju - pasitikrinkit namie galvas" ir isdalino doh.gif neaisku, kad tikrins, o kas numes ta lapeli i siuksliu deze sad.gif Atsakomybes pries kitus zmones nerasta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtishe: 14 kovo 2012 - 02:07
Tikrai sunku sukovoti, kad visi tėvai sąžiningai ne tik patikrintų vaikus, bet ir į mokyklą paleistų tada, kai tos utėlės pilnai išgydytos. Kiek skaičiau, tai visus vaistus reikia pakartoti, vadinasi ir į mokyklą, darželį vaikas negali eiti, nes likusi kokia utėlė kitus gali užkrėsti ir viskas iš naujo prasidės.

dazniausiai negali 2sav eiti. bet as laikaun namie beveik menesi kol isitikinu, kad tikrai nebeturim doh.gif

Tai jūs labai rūpestinga ir pavyzdinga mama, gaila, mažai tokių. Vis dėlto taip ilgai laikyti namuose nereikia, dabar yra priemonių, kurios ir per vieną kartą sunaikina utėles, tai galima leisti vaiką į darželį.

as nesu pavyzdinga blush2.gif bet man rupi, kad ir kiti neuzsikrestu... na patys suprantat del ko.

kaip vienoj temoj minejo, kad perejau prie blogesnio. taip. galvojau sutaupysiu, nes vaistu reikia 4 galvoms(laimei vyrui jos "nelimpa")... dabar pasidariau isvadas ir pirksiu geresnius, bet brangesnius vaistukus...

ar tiesa, kad kai kuriose mokyklose net vaistus nuo ju duoda nemokamai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(margia1 @ 2011 09 16, 08:52)
iseitis pigiausia, paprasciausia ir vienintele man efektyvi, niekas daugiau nepadejo.... paemiau plauku tiesinimo znyples ir labai smulkiom sruogelem perejau per mergaites visa galva...iskepe visos....ir nuo tada nebera ju smile.gif))( aisku gyvas begiojancias pries tai isnaikinkite su kokiu tepalu....o kiausineliai tik tokiu budu zuva..

Geras, o kaip islaikyti maze , kad issedetu sitiek laiko?
Atsakyti
QUOTE(*2M* @ 2013 01 16, 11:48)
Geras, o kaip islaikyti maze , kad issedetu sitiek laiko?

Reikia gero multiko smile.gif)) ir vsio smile.gif) tikrai efektyviai padejo smile.gif)
Atsakyti
Sveikos supermamos, pasinesem ir mes glindu is darzo verysad.gif kokie turetu buti tolimesni veiksmia? MB jau issiunciau i vaistine... o ka su darzu daryt? informuoti aukletoja ir namie kokia savaite sedet... dabar savaitgalis su daktare nepasikonsultuosi.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Voiblina @ 2014 03 08, 15:51)
Sveikos supermamos, pasinesem ir mes glindu is darzo verysad.gif kokie turetu buti tolimesni veiksmia? MB jau issiunciau i vaistine... o ka su darzu daryt? informuoti aukletoja ir namie kokia savaite sedet... dabar savaitgalis su daktare nepasikonsultuosi.... blush2.gif

geriau ispek. o pas daktare eik kai nebeliks glindu. israsys pazyma del ko nebuvo ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2014 03 08, 16:18)
geriau ispek. o pas daktare eik kai nebeliks glindu. israsys pazyma del ko nebuvo ir viskas 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Butinai reikia aukletojas perspeti,kad visi vaikeliai butu patikrinti
Atsakyti