QUOTE(mamukai @ 2011 10 12, 06:00)
o kokios vaistus naudojot? man jau
nervinė pedikuliozė prasidėjo, kai aplink tai vieni, tai kiti praneša apie šitus parazitus

supras tik tiek pas ka jau apsilanke sios bjaurybes
QUOTE(Lapyna @ 2006 11 15, 00:08)
Beje, kai atėjau mokytojos paklausti, kiek laiko vaikas turėtų neiti į mokyklą, man taip ir pasakė: "o kodėl neiti? Išplausit galvą su vaistais - ir tegul eina"
Kita vertus, jei taip
pro pirštus žiūrima, tai kokia prasmė stengtis: mokykloj turbūt ir daugiau utėlėtų yra, tuoj ir vėl pasigaus.
Deja, taip ir yra

dar Lietuvoje teveliai reiklesni ir "iesko teisybes", o uzsienyje jiems visa tai taip iprasta, kad nesupranta ko cia bangas keliam kur nereikia - atsakymas vienas: taigi sampuna nusipirk, issiplauk ir viskas.
QUOTE(Upokšnis @ 2008 08 05, 09:26)
Deja, deja, utėlės ir šiais laikais yra ir bus. Seniau jos būdavo
priskiriamos prie nešvarių žmonių. Bet tai netiesa. Jomis galima apsikrėsti troleibuse, autobuse, parduotuvėj ir t.t. Belieka profilaktiškai tikrinti ir imtis atsargos priemonių. Berniukas lengviau, o mergaitės - tai didelė problema
teisybe, galima uzsikresti bet kur, nes plinta galva-galva, bet man vis vien tai nesvaros liga, nes tie, kurie rupinasi bent jau rimtai gydosi ir issirenka, o kam vienodai - tai ir toliau kasosi bei kitus uzkretineja. Tame ir nevalyvumas
QUOTE(Rudeninuke @ 2008 11 27, 07:49)
Va čia ir didžiausia bėda, kad jei aplinkoje kas nors nesusitvarko, tai
gaunasi užburtas ratas.
pranesiau vakar mokyklai, tai siandien atsviete vaikams lapelius jog "yra pedikuliozes atveju - pasitikrinkit namie galvas" ir isdalino

neaisku, kad tikrins, o kas numes ta lapeli i siuksliu deze

Atsakomybes pries kitus zmones nerasta...