Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

MERGINOS, SOS SOS SOS SOS

REIKIA SKUBIAI PAGALBOS

Gal kas mmatet internete ar pas save turite vaistininkes chalačiuka ar gydytojos. Labai reikia. Butent moteriska varianta

Aciu labai
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 06, 17:23)
Pažiūrėjau dar sykį  biggrin.gif  nu nematau nieko  ax.gif
O kaip padaryti tas klostes tokias lygias ir smulkias  bigsmile.gif ?

tas klostes dariau su antgaliu skirtu gelytem daryti, su tokiu kur rozes su juodaro, tai is vieno galo isbega daugiau mases, o is kito ploniau, tai tas galas kur ploniau, tai jis ir prikimba prie torto, ten klostes virsus smile.gif
gali drasiai bandyti, tikrai nesudetinga wink.gif asjas pirma karta bandziau smile.gif man patinka kai tortukas skirtas savam ratui, tai galiu naujoviu kokiu isbandyti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2009 10 06, 17:57)

REIKIA SKUBIAI PAGALBOS

Gal kas mmatet internete ar pas save turite vaistininkes chalačiuka ar gydytojos. Labai reikia. Butent moteriska varianta

Aciu labai

tikrai kazkur nete maciau, bet kur g.gif maniau, kad turiu issisaugojus, bet deja, nerandu nieko panasaus
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 10 06, 15:57)

REIKIA SKUBIAI PAGALBOS

Aciu labai

Google suvedus pharmacist coat išmeta nemažai paveiksliukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 10 06, 10:38)
Tai gal is tinginio "kota" galima daryti. Torto aprasymas : "kotas" - tinginys  biggrin.gif  rolleyes.gif
As cia po Youtube maklinedama toki torta radau, jei netingit, paziurekit. Kaip toki prapjauti  g.gif . O kaip valgyt  g.gif  g.gif . As ,turbut, negaleciau.

http://www.youtube.c...feature=related

Oi tokio negaleciau nei pjaut, nei valgyt schmoll.gif
QUOTE(skristyn @ 2009 10 06, 12:23)

Tai man beskaitant jusu komentarus iskilo vaizdas stovi vyras nuogas, o zmona ziuri ir torta lipdo (svarbu kad stovetu).........
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tik nebarkit manes, man stogas nuo mokslu ir naktinio nemiegojimo paciuoze

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(eglejk @ 2009 10 06, 12:28)
ateinu su dviem tortukais:

Labai man tavo tortukai grazus, mieli ir silti 4u.gif Norejau klaust apie tas klostes, bet jau ziuriu parasei, reiks isbandyt smile.gif
QUOTE(Olesta @ 2009 10 06, 13:46)
šakės, grįžo darbingumas po Jūsų diskusijos, o man vaizdelis prieš akis, bananą sau į juodą šokolądą kyšt tiktais ir forma ir spalva egzotiška, dar keli lašiukai balto aisingo ar grietinėlės ir mergvakaris plyštančiai iš juoko žandais  thumbup.gif

Aha, truputis egzotikos nepamaisytu lotuliukas.gif thumbup.gif

Asseni, manau toki torta Olesta kepe kazkada jeigu neklystu g.gif
Atsakyti
Eglejk,labai grazus tavo tortai,taip lygiai viskas padaryta thumbup.gif Vaikai nenaudeliai sugadino kompa doh.gif Dariau lele-6 val doh.gif gavosi lele hallovyno vakarui doh.gif o turejo buti princece,kaip sunku islipdyti grazu veiduka,o ypac kai rankos dreba.Ech,pasiskundziauuser posted image
Atsakyti
Aš kažkada kepiau:
Chalatas
O čia keletas internete:
Chalatas 2
Chalatas 3
Dar chalatas
Ir dar vienas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirasa: 06 spalio 2009 - 18:40
aha, aš nei prie ko, nedariau dar nei chalačiukų, nei baltinukų, tik reikalas jiems bręsta ax.gif bet čia bus spalio pabaigoj smile.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, bet cia daugiausiai vyriski variantai. Tokius maciau, bet man moterisko varianto reikia
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 10 06, 19:57)
Aciu, mergaites, bet cia daugiausiai vyriski variantai. Tokius maciau, bet man moterisko varianto reikia

taigi viskas taip pat tik,kad moteriskuose uzsegimas is desines i kaire ,po apacia kokia spalvota ,,bliuzele,, kad ir su apykakle,pakabini maziukus karoliukus ,,perlinukus,,(nebutinai)ir visiems aiksu,kad cia moteriskas(ai,ne tokius kurinius sukuri,ka as cia,aiskinu doh.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pintikė: 06 spalio 2009 - 19:19
Asseni, gal kazkas tiks:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Eglute, tavo tie oranziniai tortai tai ne tik akis, bet ir sirdi glostantys... Jau kelintas bigsmile.gif Negaliu atsigrozeti. Fantastika.

QUOTE(rasyte_ @ 2009 10 06, 13:10)
Jo, noriu ant normalaus torto patupdyti organa rolleyes.gif
O ta organa galvojau daryti is tos pacios mases kaip ir pats tortas, ta prasme biskvita sumaisyt su kremu , na kaip bulvyte ir nulipdyti g.gif ar nesigaus g.gif

Galima, dar viena nuomone pridursiu... "bulvytes" rinktis nerekomenduociau, nes labai jau neprognozuojama, kas ten su ja bus (kai links, tai jau LINKS...) Uztat va jei tingisi klijuot viska po viena blynuka, tai siulau istatyt vyniotini. Cia mano greiciausia iseitis is panasiu situaciju... (esu rodziusi nuotrauka tokio torto su rastais, tai ten perpjautas i dvi pliauskutes vyniotinukas). O jei reikia sito subtilaus dalykelio, ir kad graziai stovetu, puikiai tiks ilgesnis, bet ne per storas vyniotinukas. Ji reiketu sutept, susukt ir isformuot (t.y., kiek islenkt) ir sustingdyti pilnai saldytuve. Veliau i normalu torta reiketu ikasti "daikciuko" pagrinda (torte padarius duobute, ikist viena vyniotinio gala), ir geriausia, jei tas galas prie paties torto butu dar priklijuotas cukraus glajumi (tiesiog svirksteleti ne per daugiausiai del sukibimo).

QUOTE(Olesta @ 2009 10 06, 15:46)
šakės, grįžo darbingumas po Jūsų diskusijos, o man vaizdelis prieš akis, bananą sau į juodą šokolądą kyšt tiktais ir forma ir spalva egzotiška, dar keli lašiukai balto aisingo ar grietinėlės ir mergvakaris plyštančiai iš juoko žandais  thumbup.gif

Esu dariusi toki sokoladu glaistyta negro bucini, che... blush2.gif Ir negana to, dar buvo pageidavimas, kad "bucinys" butu is tiesu negro -- t.y., ranka neapimamas blush2.gif

O va tie balti istryske tai man kazkaip... umn.gif schmoll.gif ypac, kai ne siaip is kokios grietineles ar tai glajaus juos padaro, bet is tos skaidrios piesimui skirtos zeles, vos padazytos baltai ir nelygiai ismaisius dazus issvirkscia...... nagi ar tikrai kiekvienam uztektu stipriu nervu nukast sitaip ispuosta torto galiuka lotuliukas.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 10 06, 17:57)

Va kaip tik ir norejau siulyti kreiptis i Pirasa... ji pas mus tu galu meistre... Dar Olesta, rodos, si ta zino apie tuos chalatus blush2.gif

QUOTE(daividija @ 2009 10 06, 19:32)
Dariau lele-6 val doh.gif gavosi lele hallovyno vakarui doh.gif o turejo buti princece,kaip sunku islipdyti grazu veiduka,o ypac kai rankos dreba.Ech,pasiskundziauuser posted image

Daividija, niekada nepatikesiu, kad tau nesigauna kokia nors figurele. Mano akimis, tu cia pas mus esi visu figureliu ir kitu lipdytu dalykeliu didziausia meistre. Tavo tortai visada originalus, isskirtiniai, o figureles visada be priekaistu. Tik, kaip visada, man rodos baisiai jau savikritiskai ziuri i savo nerealius kurinius.

Bet, jei jau taip nori itikinti, kad lelyte gavosi helouvynine... tai gera zinia ta, kad paciu tuo metu laiku ja pasidarei -- juk kiek cia iki tos lapkricio pradzios beliko tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2009 10 06, 19:57)

Daividija, va, paminejo Helouvyna, tad ir sove geniali mintis -- jei nori garantuotai rasti VIEN tik moteriskas seseles ir DAUG ju variantu, rasyk googles vaizdu paieskoje: "sexy nurse" lotuliukas.gif

Cia gi vienas populiariausiu kostiumu... rezultatas uztikrintas blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Citriniukas @ 2009 10 06, 20:42)
Asseni, gal kazkas tiks:

Va, va, jau ir Citriniukas idejo "sexy nurse" lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Del visa ko, va tie vyniotiniai...
user posted image

user posted image
Atsakyti