MERGINOS, SOS SOS SOS SOS
REIKIA SKUBIAI PAGALBOS
Gal kas mmatet internete ar pas save turite vaistininkes chalačiuka ar gydytojos. Labai reikia. Butent moteriska varianta
Aciu labai
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 06, 17:23)
Pažiūrėjau dar sykį nu nematau nieko
O kaip padaryti tas klostes tokias lygias ir smulkias ?
O kaip padaryti tas klostes tokias lygias ir smulkias ?
tas klostes dariau su antgaliu skirtu gelytem daryti, su tokiu kur rozes su juodaro, tai is vieno galo isbega daugiau mases, o is kito ploniau, tai tas galas kur ploniau, tai jis ir prikimba prie torto, ten klostes virsus
gali drasiai bandyti, tikrai nesudetinga asjas pirma karta bandziau man patinka kai tortukas skirtas savam ratui, tai galiu naujoviu kokiu isbandyti
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2009 10 06, 17:57)
REIKIA SKUBIAI PAGALBOS
Gal kas mmatet internete ar pas save turite vaistininkes chalačiuka ar gydytojos. Labai reikia. Butent moteriska varianta
Aciu labai
REIKIA SKUBIAI PAGALBOS
Aciu labai
tikrai kazkur nete maciau, bet kur maniau, kad turiu issisaugojus, bet deja, nerandu nieko panasaus
QUOTE(Asseni @ 2009 10 06, 15:57)
REIKIA SKUBIAI PAGALBOS
Aciu labai
REIKIA SKUBIAI PAGALBOS
Aciu labai
Google suvedus pharmacist coat išmeta nemažai paveiksliukų
QUOTE(miskouoga @ 2009 10 06, 10:38)
Tai gal is tinginio "kota" galima daryti. Torto aprasymas : "kotas" - tinginys
As cia po Youtube maklinedama toki torta radau, jei netingit, paziurekit. Kaip toki prapjauti . O kaip valgyt . As ,turbut, negaleciau.
http://www.youtube.c...feature=related
As cia po Youtube maklinedama toki torta radau, jei netingit, paziurekit. Kaip toki prapjauti . O kaip valgyt . As ,turbut, negaleciau.
http://www.youtube.c...feature=related
Oi tokio negaleciau nei pjaut, nei valgyt
QUOTE(skristyn @ 2009 10 06, 12:23)
Tai man beskaitant jusu komentarus iskilo vaizdas stovi vyras nuogas, o zmona ziuri ir torta lipdo (svarbu kad stovetu).........
Tik nebarkit manes, man stogas nuo mokslu ir naktinio nemiegojimo paciuoze
QUOTE(eglejk @ 2009 10 06, 12:28)
ateinu su dviem tortukais:
Labai man tavo tortukai grazus, mieli ir silti Norejau klaust apie tas klostes, bet jau ziuriu parasei, reiks isbandyt
QUOTE(Olesta @ 2009 10 06, 13:46)
šakės, grįžo darbingumas po Jūsų diskusijos, o man vaizdelis prieš akis, bananą sau į juodą šokolądą kyšt tiktais ir forma ir spalva egzotiška, dar keli lašiukai balto aisingo ar grietinėlės ir mergvakaris plyštančiai iš juoko žandais
Aha, truputis egzotikos nepamaisytu
Asseni, manau toki torta Olesta kepe kazkada jeigu neklystu
aha, aš nei prie ko, nedariau dar nei chalačiukų, nei baltinukų, tik reikalas jiems bręsta bet čia bus spalio pabaigoj
Aciu, mergaites, bet cia daugiausiai vyriski variantai. Tokius maciau, bet man moterisko varianto reikia
QUOTE(Asseni @ 2009 10 06, 19:57)
Aciu, mergaites, bet cia daugiausiai vyriski variantai. Tokius maciau, bet man moterisko varianto reikia
taigi viskas taip pat tik,kad moteriskuose uzsegimas is desines i kaire ,po apacia kokia spalvota ,,bliuzele,, kad ir su apykakle,pakabini maziukus karoliukus ,,perlinukus,,(nebutinai)ir visiems aiksu,kad cia moteriskas(ai,ne tokius kurinius sukuri,ka as cia,aiskinu )
Asseni, gal kazkas tiks:
Eglute, tavo tie oranziniai tortai tai ne tik akis, bet ir sirdi glostantys... Jau kelintas Negaliu atsigrozeti. Fantastika.
Galima, dar viena nuomone pridursiu... "bulvytes" rinktis nerekomenduociau, nes labai jau neprognozuojama, kas ten su ja bus (kai links, tai jau LINKS...) Uztat va jei tingisi klijuot viska po viena blynuka, tai siulau istatyt vyniotini. Cia mano greiciausia iseitis is panasiu situaciju... (esu rodziusi nuotrauka tokio torto su rastais, tai ten perpjautas i dvi pliauskutes vyniotinukas). O jei reikia sito subtilaus dalykelio, ir kad graziai stovetu, puikiai tiks ilgesnis, bet ne per storas vyniotinukas. Ji reiketu sutept, susukt ir isformuot (t.y., kiek islenkt) ir sustingdyti pilnai saldytuve. Veliau i normalu torta reiketu ikasti "daikciuko" pagrinda (torte padarius duobute, ikist viena vyniotinio gala), ir geriausia, jei tas galas prie paties torto butu dar priklijuotas cukraus glajumi (tiesiog svirksteleti ne per daugiausiai del sukibimo).
Esu dariusi toki sokoladu glaistyta negro bucini, che... Ir negana to, dar buvo pageidavimas, kad "bucinys" butu is tiesu negro -- t.y., ranka neapimamas
O va tie balti istryske tai man kazkaip... ypac, kai ne siaip is kokios grietineles ar tai glajaus juos padaro, bet is tos skaidrios piesimui skirtos zeles, vos padazytos baltai ir nelygiai ismaisius dazus issvirkscia...... nagi ar tikrai kiekvienam uztektu stipriu nervu nukast sitaip ispuosta torto galiuka
Va kaip tik ir norejau siulyti kreiptis i Pirasa... ji pas mus tu galu meistre... Dar Olesta, rodos, si ta zino apie tuos chalatus
Daividija, niekada nepatikesiu, kad tau nesigauna kokia nors figurele. Mano akimis, tu cia pas mus esi visu figureliu ir kitu lipdytu dalykeliu didziausia meistre. Tavo tortai visada originalus, isskirtiniai, o figureles visada be priekaistu. Tik, kaip visada, man rodos baisiai jau savikritiskai ziuri i savo nerealius kurinius.
Bet, jei jau taip nori itikinti, kad lelyte gavosi helouvynine... tai gera zinia ta, kad paciu tuo metu laiku ja pasidarei -- juk kiek cia iki tos lapkricio pradzios beliko
Papildyta:
Daividija, va, paminejo Helouvyna, tad ir sove geniali mintis -- jei nori garantuotai rasti VIEN tik moteriskas seseles ir DAUG ju variantu, rasyk googles vaizdu paieskoje: "sexy nurse"
Cia gi vienas populiariausiu kostiumu... rezultatas uztikrintas
Papildyta:
Va, va, jau ir Citriniukas idejo "sexy nurse"
QUOTE(rasyte_ @ 2009 10 06, 13:10)
Jo, noriu ant normalaus torto patupdyti organa
O ta organa galvojau daryti is tos pacios mases kaip ir pats tortas, ta prasme biskvita sumaisyt su kremu , na kaip bulvyte ir nulipdyti ar nesigaus
O ta organa galvojau daryti is tos pacios mases kaip ir pats tortas, ta prasme biskvita sumaisyt su kremu , na kaip bulvyte ir nulipdyti ar nesigaus
Galima, dar viena nuomone pridursiu... "bulvytes" rinktis nerekomenduociau, nes labai jau neprognozuojama, kas ten su ja bus (kai links, tai jau LINKS...) Uztat va jei tingisi klijuot viska po viena blynuka, tai siulau istatyt vyniotini. Cia mano greiciausia iseitis is panasiu situaciju... (esu rodziusi nuotrauka tokio torto su rastais, tai ten perpjautas i dvi pliauskutes vyniotinukas). O jei reikia sito subtilaus dalykelio, ir kad graziai stovetu, puikiai tiks ilgesnis, bet ne per storas vyniotinukas. Ji reiketu sutept, susukt ir isformuot (t.y., kiek islenkt) ir sustingdyti pilnai saldytuve. Veliau i normalu torta reiketu ikasti "daikciuko" pagrinda (torte padarius duobute, ikist viena vyniotinio gala), ir geriausia, jei tas galas prie paties torto butu dar priklijuotas cukraus glajumi (tiesiog svirksteleti ne per daugiausiai del sukibimo).
QUOTE(Olesta @ 2009 10 06, 15:46)
šakės, grįžo darbingumas po Jūsų diskusijos, o man vaizdelis prieš akis, bananą sau į juodą šokolądą kyšt tiktais ir forma ir spalva egzotiška, dar keli lašiukai balto aisingo ar grietinėlės ir mergvakaris plyštančiai iš juoko žandais
Esu dariusi toki sokoladu glaistyta negro bucini, che... Ir negana to, dar buvo pageidavimas, kad "bucinys" butu is tiesu negro -- t.y., ranka neapimamas
O va tie balti istryske tai man kazkaip... ypac, kai ne siaip is kokios grietineles ar tai glajaus juos padaro, bet is tos skaidrios piesimui skirtos zeles, vos padazytos baltai ir nelygiai ismaisius dazus issvirkscia...... nagi ar tikrai kiekvienam uztektu stipriu nervu nukast sitaip ispuosta torto galiuka
QUOTE(Asseni @ 2009 10 06, 17:57)
Va kaip tik ir norejau siulyti kreiptis i Pirasa... ji pas mus tu galu meistre... Dar Olesta, rodos, si ta zino apie tuos chalatus
QUOTE(daividija @ 2009 10 06, 19:32)
Dariau lele-6 val gavosi lele hallovyno vakarui o turejo buti princece,kaip sunku islipdyti grazu veiduka,o ypac kai rankos dreba.Ech,pasiskundziau
Daividija, niekada nepatikesiu, kad tau nesigauna kokia nors figurele. Mano akimis, tu cia pas mus esi visu figureliu ir kitu lipdytu dalykeliu didziausia meistre. Tavo tortai visada originalus, isskirtiniai, o figureles visada be priekaistu. Tik, kaip visada, man rodos baisiai jau savikritiskai ziuri i savo nerealius kurinius.
Bet, jei jau taip nori itikinti, kad lelyte gavosi helouvynine... tai gera zinia ta, kad paciu tuo metu laiku ja pasidarei -- juk kiek cia iki tos lapkricio pradzios beliko
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2009 10 06, 19:57)
Daividija, va, paminejo Helouvyna, tad ir sove geniali mintis -- jei nori garantuotai rasti VIEN tik moteriskas seseles ir DAUG ju variantu, rasyk googles vaizdu paieskoje: "sexy nurse"
Cia gi vienas populiariausiu kostiumu... rezultatas uztikrintas
Papildyta:
QUOTE(Citriniukas @ 2009 10 06, 20:42)
Asseni, gal kazkas tiks:
Va, va, jau ir Citriniukas idejo "sexy nurse"
Del visa ko, va tie vyniotiniai...