nors pasikeliau nuotaika cia uzejus
bo mano printeris isves mane is kantrybes, mesiu as ji pro langa tuoj
ateinu su dviem tortukais:
pirmasis boruzele, medutis, puostas aisingu, sokoladu, cukrinem gelytem
antrasis irgi medutis, skirtas anytos gimtadieniui, puostas pastiliazu (kur baisiai daug liko nuo mamos torto ), pakringeliuota aisingu, gelytes cukrines.
Tortikai super dailus
Na,bet jus mergos apie ta kota tai cia pavaret,viska jos cia matai zino koks turi but koks ne,koki kast eitu,jau as to koto i burna ne kasnelio
Pakvaise istvirkeles ir dar jom bais juokinga
Na,bet jus mergos apie ta kota tai cia pavaret,viska jos cia matai zino koks turi but koks ne,koki kast eitu,jau as to koto i burna ne kasnelio
Pakvaise istvirkeles ir dar jom bais juokinga
idedu ir as savo, namie valgyt padariau is likusiu lakstu meduti. tai idedu tam kad paziuretumet kaip nedaryt tvoreles ) siaip neturiu as irankiu normaliu, cia is mamos svirksta paemus ir darau, bet kad oro tarpai buna ir pan... ir antgaliu neturiu, bet keliu
Papildyta:
gal gelyciu kokiu reik, bet tingiu, vistiek bus tuoj suvalgytas )
bet jus su savo tokiais bajeriais ir tortukais tai prijuokinot )) saunuoles
Papildyta:
gal gelyciu kokiu reik, bet tingiu, vistiek bus tuoj suvalgytas )
bet jus su savo tokiais bajeriais ir tortukais tai prijuokinot )) saunuoles
šakės, grįžo darbingumas po Jūsų diskusijos, o man vaizdelis prieš akis, bananą sau į juodą šokolądą kyšt tiktais ir forma ir spalva egzotiška, dar keli lašiukai balto aisingo ar grietinėlės ir mergvakaris plyštančiai iš juoko žandais
Eglejk, tortai pasakiškai gražūs
QUOTE(Olesta @ 2009 10 06, 15:46)
šakės, grįžo darbingumas po Jūsų diskusijos, o man vaizdelis prieš akis, bananą sau į juodą šokolądą kyšt tiktais ir forma ir spalva egzotiška, dar keli lašiukai balto aisingo ar grietinėlės ir mergvakaris plyštančiai iš juoko žandais
aciu Olesta
o diskusija siandien karsta uzvire, visom prasmem karsta
cia su bananu ir sokoladu gera mintis, ir rumbeliai butu nuo nevisai lygiai nudziuvusio sokolado
oi, nu negaliu, nuotaika kelianti tema
Ar tik nereiks temos apie papuošimus perkelt į "už miegamojo durų"
antrasis irgi medutis, skirtas anytos gimtadieniui, puostas pastiliazu (kur baisiai daug liko nuo mamos torto ), pakringeliuota aisingu, gelytes cukrines.
Labai gražūs
Aš vis stebiuosi kaip taip lygiai reikia uždžibuoti ir kaip taip lygiai reikia apdengti mase
Mergytės priminkit man aisingo receptuką
Aš neabejoju, kad jis tuoj bus suvalgytas pamačius man jį irgi noras pakyla valgyt Būna tortai, kuriuos baisu net pjauti, o šitas tai man toks labai labai valgomas
QUOTE(eglejk @ 2009 10 06, 14:28)
Labai gražūs
Aš vis stebiuosi kaip taip lygiai reikia uždžibuoti ir kaip taip lygiai reikia apdengti mase
QUOTE(zuliaska @ 2009 10 06, 15:20)
idedu ir as savo, namie valgyt padariau is likusiu lakstu meduti. tai idedu tam kad paziuretumet kaip nedaryt tvoreles ) siaip neturiu as irankiu normaliu, cia is mamos svirksta paemus ir darau, bet kad oro tarpai buna ir pan... ir antgaliu neturiu, bet keliu
Aš neabejoju, kad jis tuoj bus suvalgytas pamačius man jį irgi noras pakyla valgyt Būna tortai, kuriuos baisu net pjauti, o šitas tai man toks labai labai valgomas
QUOTE(eglejk @ 2009 10 06, 15:52)
aciu Olesta
cia su bananu ir sokoladu gera mintis, ir rumbeliai butu nuo nevisai lygiai nudziuvusio sokolado
o taigis epopėjos viršūnę galima dar ir išpjaustyt charakteringai, nebūtina ten mažylio imitaciją palikt, tik bananą jau parinkit tokį ūkiškesnį
Maximoj bananams akcija Galit bandymus daryti
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 06, 16:05)
Labai gražūs
ten anaiptol nevisai lygiai, tik virsus toks lygesnis, o sonauose pilna broku, bet as juos aisingu uzmaskavau
o aisinga darau taip:
kiausinio baltymas
ketvirtis saukstelio citrinos rugsteles
ir cukraus pudros
baltyma vos paplaku su rugstele, tada pilu cukraus pudros tol kol mase pasidaro neskysta, kol su sakute pakelus ka ir pastacius dziubuka jis nesubliuksta
Taciau is vieno kiausinio baltymo daug to aisingo gaunasi, galima daryti is puses baltymo, ar maziau, cia jau pagal poreiki
QUOTE(eglejk @ 2009 10 06, 16:20)
ten anaiptol nevisai lygiai, tik virsus toks lygesnis, o sonauose pilna broku, bet as juos aisingu uzmaskavau
o aisinga darau taip:
kiausinio baltymas
ir cukraus pudros
baltyma vos paplaku su rugstele, tada pilu cukraus pudros tol kol mase pasidaro neskysta, kol su sakute pakelus ka ir pastacius dziubuka jis nesubliuksta
Taciau is vieno kiausinio baltymo daug to aisingo gaunasi, galima daryti is puses baltymo, ar maziau, cia jau pagal poreiki
o aisinga darau taip:
kiausinio baltymas
ir cukraus pudros
Labai ačiū už atsakymą Bandysim daryt kada nors O brokų aš nematau jokių
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 06, 17:02)
Labai ačiū už atsakymą Bandysim daryt kada nors O brokų aš nematau jokių
vadinasi gerai uzmaskavau
QUOTE(eglejk @ 2009 10 06, 17:21)
vadinasi gerai uzmaskavau
Pažiūrėjau dar sykį nu nematau nieko
O kaip padaryti tas klostes tokias lygias ir smulkias ?