Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

nors pasikeliau nuotaika cia uzejus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bo mano printeris isves mane is kantrybes, mesiu as ji pro langa tuoj

ateinu su dviem tortukais:

pirmasis boruzele, medutis, puostas aisingu, sokoladu, cukrinem gelytem

antrasis irgi medutis, skirtas anytos gimtadieniui, puostas pastiliazu (kur baisiai daug liko nuo mamos torto blush2.gif ), pakringeliuota aisingu, gelytes cukrines.
Atsakyti
Tortikai super dailus
Na,bet jus mergos apie ta kota tai cia pavaret,viska jos cia matai zino koks turi but koks ne,koki kast eitu,jau as to koto i burna ne kasnelio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pakvaise istvirkeles ir dar jom bais juokinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jonė*: 06 spalio 2009 - 14:13
idedu ir as savo, namie valgyt padariau is likusiu lakstu meduti. tai idedu tam kad paziuretumet kaip nedaryt tvoreles smile.gif) siaip neturiu as irankiu normaliu, cia is mamos svirksta paemus ir darau, bet kad oro tarpai buna ir pan... ir antgaliu neturiu, bet keliu smile.gif

user posted image
Papildyta:
gal gelyciu kokiu reik, bet tingiu, vistiek bus tuoj suvalgytas smile.gif)
bet jus su savo tokiais bajeriais ir tortukais tai prijuokinot smile.gif)) saunuoles biggrin.gif
Atsakyti
šakės, grįžo darbingumas po Jūsų diskusijos, o man vaizdelis prieš akis, bananą sau į juodą šokolądą kyšt tiktais ir forma ir spalva egzotiška, dar keli lašiukai balto aisingo ar grietinėlės ir mergvakaris plyštančiai iš juoko žandais thumbup.gif

Eglejk, tortai pasakiškai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 06 spalio 2009 - 14:47
QUOTE(Olesta @ 2009 10 06, 15:46)
šakės, grįžo darbingumas po Jūsų diskusijos, o man vaizdelis prieš akis, bananą sau į juodą šokolądą kyšt tiktais ir forma ir spalva egzotiška, dar keli lašiukai balto aisingo ar grietinėlės ir mergvakaris plyštančiai iš juoko žandais  thumbup.gif

Eglejk, tortai pasakiškai gražūs  thumbup.gif

aciu Olesta 4u.gif

o diskusija siandien karsta uzvire, visom prasmem karsta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
cia su bananu ir sokoladu gera mintis, ir rumbeliai butu nuo nevisai lygiai nudziuvusio sokolado tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
oi, nu negaliu, nuotaika kelianti tema thumbup.gif
Atsakyti
Ar tik nereiks temos apie papuošimus perkelt į "už miegamojo durų" laugh.gif

QUOTE(eglejk @ 2009 10 06, 14:28)

ateinu su dviem tortukais:

pirmasis boruzele, medutis, puostas aisingu, sokoladu, cukrinem gelytem

antrasis irgi medutis, skirtas anytos gimtadieniui, puostas pastiliazu (kur baisiai daug liko nuo mamos torto  blush2.gif  ), pakringeliuota aisingu, gelytes cukrines.

Labai gražūs wub.gif
Aš vis stebiuosi kaip taip lygiai reikia uždžibuoti ir kaip taip lygiai reikia apdengti mase g.gif blush2.gif

Mergytės priminkit man aisingo receptuką blush2.gif

QUOTE(zuliaska @ 2009 10 06, 15:20)
idedu ir as savo, namie valgyt padariau is likusiu lakstu meduti. tai idedu tam kad paziuretumet kaip nedaryt tvoreles smile.gif) siaip neturiu as irankiu normaliu, cia is mamos svirksta paemus ir darau, bet kad oro tarpai buna ir pan... ir antgaliu neturiu, bet keliu smile.gif

Aš neabejoju, kad jis tuoj bus suvalgytas biggrin.gif pamačius man jį irgi noras pakyla valgyt biggrin.gif Būna tortai, kuriuos baisu net pjauti, o šitas tai man toks labai labai valgomas thumbup.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 06 spalio 2009 - 15:06
QUOTE(eglejk @ 2009 10 06, 15:52)
aciu Olesta  4u.gif

o diskusija siandien karsta uzvire, visom prasmem karsta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
cia su bananu ir sokoladu gera mintis, ir rumbeliai butu nuo nevisai lygiai nudziuvusio sokolado  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
oi, nu negaliu, nuotaika kelianti tema  thumbup.gif

o taigis epopėjos viršūnę galima dar ir išpjaustyt charakteringai, nebūtina ten mažylio imitaciją palikt, tik bananą jau parinkit tokį ūkiškesnį lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Maximoj bananams akcija hihihi.gif Galit bandymus daryti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 06, 16:05)
Labai gražūs  wub.gif
Aš vis stebiuosi kaip taip lygiai reikia uždžibuoti ir kaip taip lygiai reikia apdengti mase  g.gif  blush2.gif

Mergytės priminkit man aisingo receptuką  blush2.gif

ten anaiptol nevisai lygiai, tik virsus toks lygesnis, o sonauose pilna broku, bet as juos aisingu uzmaskavau tongue.gif

o aisinga darau taip:

kiausinio baltymas
ketvirtis saukstelio citrinos rugsteles
ir cukraus pudros

baltyma vos paplaku su rugstele, tada pilu cukraus pudros tol kol mase pasidaro neskysta, kol su sakute pakelus ka ir pastacius dziubuka jis nesubliuksta wink.gif
Taciau is vieno kiausinio baltymo daug to aisingo gaunasi, galima daryti is puses baltymo, ar maziau, cia jau pagal poreiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 10 06, 16:20)
ten anaiptol nevisai lygiai, tik virsus toks lygesnis, o sonauose pilna broku, bet as juos aisingu uzmaskavau  tongue.gif

o aisinga darau taip:

kiausinio baltymas
ketvirtis saukstelio citrinos rugsteles
ir cukraus pudros

baltyma vos paplaku su rugstele, tada pilu cukraus pudros tol kol mase pasidaro neskysta, kol su sakute pakelus ka ir pastacius dziubuka jis nesubliuksta wink.gif
Taciau is vieno kiausinio baltymo daug to aisingo gaunasi, galima daryti is puses baltymo, ar maziau, cia jau pagal poreiki smile.gif

Labai ačiū už atsakymą 4u.gif Bandysim daryt kada nors biggrin.gif O brokų aš nematau jokių g.gif schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 06, 17:02)
Labai ačiū už atsakymą  4u.gif  Bandysim daryt kada nors  biggrin.gif  O brokų aš nematau jokių  g.gif  schmoll.gif  smile.gif

vadinasi gerai uzmaskavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 10 06, 17:21)
vadinasi gerai uzmaskavau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pažiūrėjau dar sykį biggrin.gif nu nematau nieko ax.gif
O kaip padaryti tas klostes tokias lygias ir smulkias bigsmile.gif ?
Atsakyti