Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Asseni @ 2009 10 06, 13:16)
zinok, as nerizikuociau  schmoll.gif . Nu gi trumpo nepadarysi, juokingai atrodys, jis gan plonas, tuo labiau dar kiek islinkes, nu gi nestovi jis tiesiai kaip pagalis, manau kad is bulvytes nelabai kas gausis, nebent viska gerai sutvirtinti sviestiniu kremu, storoka sluoksni mases. Nezinau, nezinau. Gal kas dar patars

Gal tada banana reik aplipdyt ta mase kaip ir tortas plius sviestinis kremas ir tada jau jam bandyt suteikti xxx isvaizda g.gif pradedu galvot, kad tai man bus misija neimanoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2009 10 06, 13:19)
Gal tada banana reik aplipdyt ta mase kaip ir tortas plius sviestinis kremas ir tada jau jam bandyt suteikti xxx isvaizda g.gif pradedu galvot, kad tai man bus misija neimanoma doh.gif

rasyte_, tu paskaityk, gi parasiau kaip su bananu reiktu elgtis
Atsakyti
ne nu baikit jus pagaliau,apsimysiu is juoko dievazi,ir sekmes fomuojant,visgi menas didis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 10 06, 13:24)
rasyte_, tu paskaityk, gi parasiau kaip su bananu reiktu elgtis

Aciu 4u.gif , pamaciau, kai parasiau bigsmile.gif
Nu bandysiu, ziuresim, kas gausis g.gif Ar kotas tinginys, ar kotas is stuomens ir is liemens hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 10 06, 13:25)
ne nu baikit jus pagaliau,apsimysiu is juoko dievazi,ir sekmes fomuojant,visgi menas didis lotuliukas.gif

Zvengia jinai, man net asaros byra nuo juoko, kai rasau, o dar tu prisidedi su savo postais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gerai surimtekime lotuliukas.gif
rimtas klausimas,gal kuri gali imesti nuoroda ar foto kaip atrodo zolytes antgalis,tik neprikibkit prie zodzio antgalis,as turiu omenyje tikrai metalini antgali
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 10 06, 13:38)
gerai surimtekime lotuliukas.gif
rimtas klausimas,gal kuri gali imesti nuoroda ar foto kaip atrodo zolytes antgalis,tik neprikibkit prie zodzio antgalis,as turiu omenyje tikrai metalini antgali

padima, virsutineje papuosimu tema, 4 psl, 39 postas
cia
Atsakyti
As tai irgi esu dariusi ta visa reikala vyriska... pries darydama pasikonsultavau su Asseni ir ji man patare daryt pagal Otela lotuliukas.gif Tai kepiau keptuveje blyniukus, tepiau kremuku, po to, kad geriau stovetu lotuliukas.gif persmeigiau iesmuku, ryta viskas labai gerai buvo sustinge ir istraukiau iesma... draugei visa vakara telefonu komentavau kokio ilgio ir ar stovi ar ne.... zodziu isstovejo, atlaike ir sake labai skaniai suvalge lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai, kad as ir darau ji is "Otelo". Tik jis pas mane storesnis. Kad jau butu ka kast, ka valgyt lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu Aseni
Atsakyti
Asseni, as ir papuosusi ta visa reikala labai panasiai kaip tavo buvau... ax.gif , o mano sunus 10 metu sake: na papai dar suprantu, bet cia.... sakau, o kas cia... cia kalnai kalneliai... sake, tik tu jau man neaiskink... blush2.gif Nenorejau, kad jis matytu, bet netycia pamate...
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 10 06, 13:29)
Zvengia jinai, man net asaros byra nuo juoko, kai rasau, o dar tu prisidedi su savo postais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 10 06, 13:57)
Tai, kad as ir darau ji is "Otelo". Tik jis pas mane storesnis. Kad jau butu ka kast, ka valgyt  lotuliukas.gif

kurmi asaros byra, vyras klausia ko cia zviegi, galvoju nepradesiu as cia jam aiskinti, tai jis paziurejo i kompa ir sako to dar betruko, kad p.... pradetumet komentuot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tai man beskaitant jusu komentarus iskilo vaizdas stovi vyras nuogas, o zmona ziuri ir torta lipdo (svarbu kad stovetu).........
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tik nebarkit manes, man stogas nuo mokslu ir naktinio nemiegojimo paciuoze
Atsakyti