QUOTE(Pintikė @ 2009 10 16, 16:28)
na jau tikrai,jau rozes tai nerealios,Cipciuk,galetumet ne tik tortukus daryti pagal uzsakyma,bet ir rozytes atskirai pardavineti,as buciau pirma pirkeja
visi tortukai labai saunus-Sroves be galo dailus,ir pintinele miela,kempiniukas simpatulka toks storuliukas
merginos o ta sokoladine -saldainine mase galima pabanguoti,t.y. laikys forma bangeles?man reikia sijonui ,,kvarbatkems,,keleta aukstu,niekad nedariusi,tai neisivaizduoju ar laikys forma,bijau kad neisitiesintu,ar apatines,,kvarbatkes atlaikys virsutines??
turiu toki nora po savaites padaryti torta balerina(na turbut matet pavyzdi interneto platybese,tai va,butent apie ta pasijoni ir kalbu)
su pabangavimu sunkiai, jinai labai elastinga, va vien saldaininę masę tai taip, galima, o pastiliažas pasakiškai banguojasi
aš čia vakar su MB padarėm kelias foto, nežinau, kiek bus naudos, bet gal kas nors paaiškės pradedančiosioms
plakta grietinėlė
apvertus bliūdelį, ji turi stovėti kaip kareivis ir nė krust
tokia ji turi būti tiek pertepimui, tiek dzibukams
nu ir dar epizodas dengimo mase, šiuo atveju pastiliažas
aš pirmiausiai išlyginu paviršių, paskui dirbu su šonais, kaire ranka vis atkeliu masę, dešine priglostau sukamaisiais judesiais iš viršaus žemyn, nu sakai, kaip tapetus klijuot, tas pats