Oj, aciu, kaip prajuokinot
Merginos, tai gi bonke tikra. T.y. stikline su vynu tikru. Tokia kaip buna dovanines bonkes. 15 cm., kiek ten 200 gr. berodz. Ir vynuoges tikros.
O lapai visi pastilazas
QUOTE(Asseni @ 2009 10 06, 08:41)
Oj, aciu, kaip prajuokinot
Merginos, tai gi bonke tikra. T.y. stikline su vynu tikru. Tokia kaip buna dovanines bonkes. 15 cm., kiek ten 200 gr. berodz. Ir vynuoges tikros.
O lapai visi pastilazas
O lapai visi pastilazas
Asseni, jūs pakeitėt savo nicką ? Žiūriu tortai tie patys, o vardas kitas
Norėjau paklausti, kaip padarėt batų dėžutės viršų? Iš kokios masės ji, kad taip standžiai stovi lyg kartonas Tas tortas su bateliu mane pakerėjo
Asseni, o tai kaip valgyti toki grozi?
Na, is tiesu, man kaip kokiai ... idomu, kaip jus ji pjausite? Pintines dangti nuimsit?
Tikrai sekcijoj pasideciau ir niekam neduociau valgyt tos pintines... nerealu
Na, is tiesu, man kaip kokiai ... idomu, kaip jus ji pjausite? Pintines dangti nuimsit?
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 06, 09:18)
Asseni, jūs pakeitėt savo nicką ? Žiūriu tortai tie patys, o vardas kitas
Norėjau paklausti, kaip padarėt batų dėžutės viršų? Iš kokios masės ji, kad taip standžiai stovi lyg kartonas Tas tortas su bateliu mane pakerėjo
Nic'a jau senokai pakeiciau
O batu dezes virsus darytas is pastilazo, kaip ir pats batelis. Iskociojau pastilaza ant krakmolo, ispjoviau A4 formato lapa ir palikau dziut. Dar Kai nuvaliau krakmolo likucius nuo apacios, pastebejau, kad nuo jo liko tokie grioveliai, lyg ispaudimai, atrode gan idomiai, kaip popierius, tai ir palikau kaip virsute dangcio dali, nuotraukoje matosi. Kai padziuvo pora dienu, ispjoviau juosteles ir priklijavau prie sonu su aisingu. Viskas
Siaip pilnai dangtis dziuvo gal kokias 4 dienas. Jis ir buvo kaip kartonas tvirtas
QUOTE(Daivve @ 2009 10 06, 09:28)
Asseni, o tai kaip valgyti toki grozi?
As tai jo nepjausiu, bet kiek zinau jis jau supjaustytas ir suvalgytas. Dangti reikia nuimti, jis gi kietas. Jis prtvirtintas su sokoladu ir tik per siule truputuka, kad laikytusi, kur sujungimas per viduri.
QUOTE(Migle79 @ 2009 10 05, 22:37)
Sužinojau, kad du metus galioja
Žiūrint į jūsų tortus susidaro vaizdas, kad tie dažai gerai maišosi ir gaunasi labai gražios spalvos ar jūs jų nemaišot ir turit daugybę atspalvių ?
QUOTE(Asseni @ 2009 10 06, 09:48)
Nic'a jau senokai pakeiciau
O batu dezes virsus darytas is pastilazo, kaip ir pats batelis. Iskociojau pastilaza ant krakmolo, ispjoviau A4 formato lapa ir palikau dziut. Dar Kai nuvaliau krakmolo likucius nuo apacios, pastebejau, kad nuo jo liko tokie grioveliai, lyg ispaudimai, atrode gan idomiai, kaip popierius, tai ir palikau kaip virsute dangcio dali, nuotraukoje matosi. Kai padziuvo pora dienu, ispjoviau juosteles ir priklijavau prie sonu su aisingu. Viskas
Ačiū už atsakymą O kur galėčiau rasti aisingo receptuką niekur nerandu ieškojau toj temoj, kur visokių papuošimų receptai arba akys jau nebemato toje receptų gausybėje arba visai pasiklydau informacijos gausoje
Dar kartą pasikartosiu man tas batelis ir visa torto idėja
kokia tikroviska pintine kaip viskas graziai ir tiksliai padaryta, kiekviena detale apgalvota
zaviuosi tokiais sugebejimais, nuostabu
zaviuosi tokiais sugebejimais, nuostabu
Migle79, Asseni, nerealu
šaunu, šaunu, vėl savaitgalis artėja
QUOTE(Olesta @ 2009 10 06, 11:49)
šaunu, šaunu, vėl savaitgalis artėja
O tai reiškia, kad sulauksim jūsų grožių ?
na jei bus ką rodyt, tai galite tikėti, jei ne čia, tai pagyrų temoj
Reikia skubios pagalbos
Ketvirtadieniui turiu iskepti vyriska organa Koki torta geriausia naudoti Itariu, kad meduti Ir kaip "kota" padaryti
Ketvirtadieniui turiu iskepti vyriska organa Koki torta geriausia naudoti Itariu, kad meduti Ir kaip "kota" padaryti