daividija as noresiu tos mases butinai. tikiuosi jei ne cia i AZ lauksiu griztu pagaliau is ligonines ir varau torto kept:) bet jau visu tortu grazimas nerealus!
QUOTE(daividija @ 2009 10 16, 11:03)
Tad jei turite tu gum tragacanth tai labai gera mase Pirmiausia pasidarai sugar paste(ja galima dengt tortus),o idejus sauksteli gum tragacanth gaunasi toks pastiliazas,kuris greit nedziuna,gerai lipdosi,tasus.(tad jei domina galesiu parasyt,nes siaip tai daugumai neidomu)
As is tos mazumos, kur idomu , parodyk, kaip tas tragacanthas atrodo
Mergaites jums-
ačiū mergaitės čia tik foto nesimato, įdubimų buvo ant jo specialiai formuotų, nebedėsiu kitos foto, gana teršt čia man
labai fainas pinigų maišiukas
labai fainas pinigų maišiukas
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 16, 07:34)
bliuske torto apipynimas ir rožytės tik matau vieną dalyką, kuris man atrodo netinkamas t.y. žali lapeliai, kurie man atrodo truputėlį per stori
Taip taip storoki Bet nesu aš dar įgudus papuošimų daryme, lipdyme, tai neatitaikau storumo niekaip kol kas...
QUOTE(daividija @ 2009 10 16, 09:03)
Labai graziai apipynei,jau taip lygiai O kokia ten mase su gum paste darei?as atradau nauja mase lipdymui.Tad jei turite tu gum tragacanth tai labai gera mase Pirmiausia pasidarai sugar paste(ja galima dengt tortus),o idejus sauksteli gum tragacanth gaunasi toks pastiliazas,kuris greit nedziuna,gerai lipdosi,tasus.(tad jei domina galesiu parasyt,nes siaip tai daugumai neidomu)
Ten ta masė iš knygutės, kurios atsisiuntimo nuorodą Rimami įdėjus į viršutinę temą papuošimų. Šiltas vanduo, gliukozė, gum tragacanth ir cukraus pudra Prašom išduoti ir savo receptuką!!
QUOTE(Srove @ 2009 10 16, 09:35)
As is tos mazumos, kur idomu , parodyk, kaip tas tragacanthas atrodo
Nueik į ebay, suvesk gum tragacanth ir pamatysi, kaip atrodo Įvairių dydžių indelių būna.
HELP HELP!!!!!!
Kiek pudros reikia SOKOLADINEI MARSMALLOW MASEI
Kiek pudros reikia SOKOLADINEI MARSMALLOW MASEI
Vaidosee gražus tavo pinigų maišelis
Mergytės, nebesuprantu tada kokius turtus čia galima dėti ir kokių ne
Mergytės, nebesuprantu tada kokius turtus čia galima dėti ir kokių ne
QUOTE(meduolytee @ 2009 10 16, 10:28)
Man suėjo gerokai daugiau, nei nurodyta recepte
Aciu merginos
Meduolyte,as kaip tik vakar ir dariau sia mase,viskas pagal recepta,bet pudros,tai man daug daugiau suejo,beveik 500 gr,bet mases daug liko,o tortas mazdaug 3 kg.
Meduolyte,as kaip tik vakar ir dariau sia mase,viskas pagal recepta,bet pudros,tai man daug daugiau suejo,beveik 500 gr,bet mases daug liko,o tortas mazdaug 3 kg.
Labai aciu mergytes
pabandysiu siandien as ja pasidaryt
pabandysiu siandien as ja pasidaryt
QUOTE(meduolytee @ 2009 10 16, 13:15)
NEDĖKITE CUKRAUS PUDROS Į KARŠTĄ LYDINĮ, JOS VISADA SUNAUDOSITE DAUGIAU, NEI REIKALAUJA RECEPTAS, PASKUI IMA TRUPĖTI MASĖ IŠSILYDIKIT ŠOKOLADĄ SU SALDAINIAIS IR EIKIT TORTUKO LYGINT DENGIMUI, AMSEI PRAAUŠUS, BET NE VISAI ATVĖSUS, NES PASIDARYS GUMA, SUSIDEDAT CUKRAUS PUDRĄ, TIKRAI PAKANKA RECEPTE NURODYTO KIEKIO JEIGU DENGIAT NEDIDELĮ TORTĄ, DARYKITĖS MAŽIAU MASĖS PER PUSĘ, KOČIOJASI LABAI PLONAI, YRA ELASTINGA IR TAMPRI
QUOTE(Olesta @ 2009 10 16, 11:19)
Aš į karštą sudėjau 150g, paskui kroviau į maišiuką, leidau atvėsti ir toliau vis pasibarstydama minkiau, kol beveik nebelipo prie rankų Puiki masė... Labai labai puiki!!!
Jei jau apie mases.... Begooglindama atradau, kad į marshmallow saldainių masę, galima įdėti šiek tiek gum tragacanth, kad gėlytės išdžiūtų iki kietumo
QUOTE(bliuskė @ 2009 10 16, 13:32)
Aš į karštą sudėjau 150g, paskui kroviau į maišiuką, leidau atvėsti ir toliau vis pasibarstydama minkiau, kol beveik nebelipo prie rankų
Išbandžiau visaip, bet va taip man irgi geriausiai gaunasi.