bliuske aš ankščiau negnybdavau - nupjaudavau peiliu , o šitas bugnybiu , bet lapukus apatinius klijuoju , kai pusė rožės jau kieta , kitaip nežinau , kai reiktų nugnybti , tikrai problematiškas dalykėlis .
Srove prabangiai atrodantis tortas nei pridėsi nei atimsi
Cipciuk iš jūsų gaut pagyrimą tai yra kažkas tooookio bet aš visgi pasiliksiu prie minties nedaryti pagal užsakymus, nes mano tortukai kelią nuostabą ir susižavėjimą mano šeimai ir artimiesiems, o užsakovams kaži ar patiktų
Kalbant apie jūsų tortą tai - ir daugiau jokių komentarų aš neįsivaizduoju kaip tokį nerealų grožį galima sukurti Man belieka slėptis po didele didele rudeninių lapų krūva
bliuske torto apipynimas ir rožytės tik matau vieną dalyką, kuris man atrodo netinkamas t.y. žali lapeliai, kurie man atrodo truputėlį per stori
Olesta be proto tikroviškas kempiniukas O nebuvo tokios minties daryti įspaudus ant gelsvos masės tada būtu kaip tikra kempinė
Cipciuk iš jūsų gaut pagyrimą tai yra kažkas tooookio bet aš visgi pasiliksiu prie minties nedaryti pagal užsakymus, nes mano tortukai kelią nuostabą ir susižavėjimą mano šeimai ir artimiesiems, o užsakovams kaži ar patiktų
Kalbant apie jūsų tortą tai - ir daugiau jokių komentarų aš neįsivaizduoju kaip tokį nerealų grožį galima sukurti Man belieka slėptis po didele didele rudeninių lapų krūva
bliuske torto apipynimas ir rožytės tik matau vieną dalyką, kuris man atrodo netinkamas t.y. žali lapeliai, kurie man atrodo truputėlį per stori
Olesta be proto tikroviškas kempiniukas O nebuvo tokios minties daryti įspaudus ant gelsvos masės tada būtu kaip tikra kempinė
*monikute*, ačiū, tik nelabai supratau klausimo jeigu dėl spalvos, tai niekuo negaliu padėti, pas mane tokio intensyvumo geltona belikus, o be to sukontaktavoo su kreminiais saldainiais ir gavosi tokia ryški.... žinau, kad realybėje jis gelsvas ir dar tuos įdubinus kiek pažalsvinti reikėtų bet jam turėjau tik 1,5 paros iš vis pagaminti, o dar anksčiau užsakyti tortai savo eilės laukė, tai jau koks gavosi
NEBANDYKITE IŠ IKI PERKAMŲ SALDAINIŲ IŠGAUTI DANGAUS MĖLYNUMO SPALVOS ARBA KITO ATSPALVIO MĖLYNOS GAVOSI SPALVA NEŽINAU KAIP KIETUVIŠKAI IŠSIREIKŠT CVET MORSKOJ VOLNY VAKAR VIEN PER TĄ LEPSUSĄ TURĖJAU STRIOKO, DARBO PUSEI NAKTIES IR TEKO IŠMOKTI DENGTI PASTILIAŽU
NEBANDYKITE IŠ IKI PERKAMŲ SALDAINIŲ IŠGAUTI DANGAUS MĖLYNUMO SPALVOS ARBA KITO ATSPALVIO MĖLYNOS GAVOSI SPALVA NEŽINAU KAIP KIETUVIŠKAI IŠSIREIKŠT CVET MORSKOJ VOLNY VAKAR VIEN PER TĄ LEPSUSĄ TURĖJAU STRIOKO, DARBO PUSEI NAKTIES IR TEKO IŠMOKTI DENGTI PASTILIAŽU
Srove, ziurejau, ziurejau i tavo torta -- negi gali but, kad tos rozes negyvos? Na tiesiog nerealiai man ten viskas grazu -- pati ideja, puslankio kompozicija, ir tai, kaip nuo didesniu ziedu prie mazesniu pereini... nepakartojama
Cipciuk, och tai butumet pabandzius cia sitokio torto nedet O jau geliu grozis, rozes kokios trapios ir svelnios atrodo, o jau tie zali LAPELIAI... zodziu nera...
Bliuske, krepselis liuksiskai nupintas, grazu!
Olesta, man labai patinka tavo linksmuolis kempiniukas, o jau kojytes kokios
Meduolyte, labai dziaugiuosi, kad pavyko lagaminas Va vienos smulkmenos, pakeltu krastu apacioje noretusi... kad veliau pridejus pinigu atrodytu, kad lagaminas gilus, tik pinigu daug prideta
Cia pora nuotraukeliu, kaip formavau savaji... ant jau sutepto torto staciau lagamino sieneles (apatiniajai daliai), kad veliau pridejus pinigu atrodytu, lad lagaminas gilus, tik pinigu daug prideta Formavau is mases biskvito trupiniai + abrikosu dzemas (tortas su abrikosais, tad...):
Veliau apdengus mase, lagamino apatine dalis atrode taip:
Cipciuk, och tai butumet pabandzius cia sitokio torto nedet O jau geliu grozis, rozes kokios trapios ir svelnios atrodo, o jau tie zali LAPELIAI... zodziu nera...
Bliuske, krepselis liuksiskai nupintas, grazu!
Olesta, man labai patinka tavo linksmuolis kempiniukas, o jau kojytes kokios
Meduolyte, labai dziaugiuosi, kad pavyko lagaminas Va vienos smulkmenos, pakeltu krastu apacioje noretusi... kad veliau pridejus pinigu atrodytu, kad lagaminas gilus, tik pinigu daug prideta
Cia pora nuotraukeliu, kaip formavau savaji... ant jau sutepto torto staciau lagamino sieneles (apatiniajai daliai), kad veliau pridejus pinigu atrodytu, lad lagaminas gilus, tik pinigu daug prideta Formavau is mases biskvito trupiniai + abrikosu dzemas (tortas su abrikosais, tad...):
Veliau apdengus mase, lagamino apatine dalis atrode taip:
Olesta ne ne, spalva yra gera, aš tik pasiūliau ant tos geltonos dalies padaryti antspaudus, na tokius įrėžimus netaisyklingos apvalios formos na žinot kaip būna kempinės tokios
Va kaip čia
O tai kas ten nepavyko su tais saldainiais spava neėmė?
Va kaip čia
O tai kas ten nepavyko su tais saldainiais spava neėmė?
cypsiuk,kokios rožės tokių dar gyvų reiktų paieškot
QUOTE(Srove @ 2009 10 16, 09:11)
kur ta nesamone, kaip ji atrodo, greit atnesk , girdi ir nebijok vistiek viskas baigsis gerai
Nunesiau i pagyru puoda, nes cia deti... man gedaaaaa
Meian, koks lagaminas
QUOTE(bliuskė @ 2009 10 15, 21:53)
Medutis su konservuotais persikais. Šonai - šokoladinė saldainių masė, viršus - grietinėlė su kakava, gėlytės - gum paste (padauginau pudros, tai lūžinėt pradėjo )
Labai graziai apipynei,jau taip lygiai O kokia ten mase su gum paste darei?as atradau nauja mase lipdymui.Tad jei turite tu gum tragacanth tai labai gera mase Pirmiausia pasidarai sugar paste(ja galima dengt tortus),o idejus sauksteli gum tragacanth gaunasi toks pastiliazas,kuris greit nedziuna,gerai lipdosi,tasus.(tad jei domina galesiu parasyt,nes siaip tai daugumai neidomu)
QUOTE(Olesta @ 2009 10 16, 05:10)
labas rytas, pradėkime savaitgalį persiprašau už pasikartojantį siužetą bet tokio mažo tai dar nebuvau darius, šitas vos 2,2 kg 5 sluoksnių juodo miško Kempiniukas, apdengtas šokoladine saldainių mase. Gavau prašymą užrašyti vardą kol atėjo mintis, kad tai padaryti ant balioniuko, nes man užrašas ant paties personažo nu niekaip nesigalvojo kur galėtų būti kai išauš nufotkinsiu nakties darbus, šį kartą su nuotykiais senai beturėjau, pasijaučiau taip, kaip darydama pirmuosius tortus
savaitgali pradejai sauniai,labai linksmuolis tavo kempiniukas.
Eisiu ir as pora nulipdyt,bet keliausiu tiesiai i pagyru PUODA ir ten girsiuosi girsiuosi,nes cia tai temos nesinori terst.
srove koks dailus tortukas, man pati papuošimo idėja labai patiko, labai gražu
cypciuk čia jau nebėra ka pasaakyt, rožytės fantastika
olesta, tavo linksmuolis užkrečia gera nuotaika
cypciuk čia jau nebėra ka pasaakyt, rožytės fantastika
olesta, tavo linksmuolis užkrečia gera nuotaika
Mergaites, priminkit prasau, kaip darot aisinga
OLESTA tavo kempiniukas koks zaismingas,ryskios,grazios spalvytes...saunuole
Labas rytas,tokiu groziu vakar pridejote,kad as saviskio jau nedrysau deti,siandien,kol ramu parodau ir as savo pinigu maiseli,zinau,kai kurios laikotes nuomones,kad besikartojanciu papuosimu nereikia deti,bet man atrodo,kad kiekvienas tortukas buna kitoks,vakar tiek privargau kol radau pavyzdziu
viduje medutis su ananasais ir graikiskais riesutais,dengta sviestiniu kremu ir saldainiu mase,maisiau juoda ir balta sokolada,kad isgauti spalva
viduje medutis su ananasais ir graikiskais riesutais,dengta sviestiniu kremu ir saldainiu mase,maisiau juoda ir balta sokolada,kad isgauti spalva