Srove Labai grazus mielas siltas tortas Man grazios sokoladines rozes, eck kokios jos skanios
Cipciuknepaprastai grazi puokste ant toto, rozes tai grazesniu neesu maciusi, isduokit paslapti kaip tokias padaryti, man niekaip nesigauna issiskleidusios, tik pumpure moku jas susukt Cia daryta po viena ziedlapi atskirai ar su 5 ziedlapiu formele?
Aciu visoms z mano baiboku ivertinima, pirma kart lipdziau bijojau, kad nesigaus, bet uzsakovai labai liko patenkinti tortuku, sake sper tokia salta diena, keliantis nuotaika
Srove, Cipciuk
Sakykit, ar ganasas lengvai susiplaka Plaku plaku, o anas man vis tiek atrodo ne kaip itariu, kad dzibai nesilaikytu. Ar dar plakti toliau, ar saldyti toliau ar ka daryti
Sakykit, ar ganasas lengvai susiplaka Plaku plaku, o anas man vis tiek atrodo ne kaip itariu, kad dzibai nesilaikytu. Ar dar plakti toliau, ar saldyti toliau ar ka daryti
Atskirai po 1 lapelį ...paprasti apvalūs lapukai , tik aš jos visos iš karto nedarau , kai pusė padžiūna tada apatinius prilipinu , kitaip nesilaiko , per sunkūs ....o darosi taip pat kaip ir šokoladinės ...tik lapeliai į abu šonus palenkti ....ir ankščiau darydavau vidurį pimpiliuką , o dabar tik lapuką susuku ir viskas .
Ai pamiršau...jie 2 dydžių , iki pusės vieno , toliau didesni , nesmarkiai , vos vos .
Ai pamiršau...jie 2 dydžių , iki pusės vieno , toliau didesni , nesmarkiai , vos vos .
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 15, 23:13)
Atskirai po 1 lapelį ...paprasti apvalūs lapukai , tik aš jos visos iš karto nedarau , kai pusė padžiūna tada apatinius prilipinu , kitaip nesilaiko , per sunkūs ....o darosi taip pat kaip ir šokoladinės ...tik lapeliai į abu šonus palenkti ....ir ankščiau darydavau vidurį pimpiliuką , o dabar tik lapuką susuku ir viskas .
tokius lapelius galima su stikliuku pasidaryti Man Jusu mase geliu labai greitai dziusta jeigu palaikau po dregnu ranksluosciu tampa gumine, sakau gal zele padauginu?
Ir dar klausimas, bezas issiplake gerai, forma laiko, o po kokiu 40 min subliusko, pradejo begt ir sustingo toks apibeges, kame reikalas, dregme cia sakau gal kalta
Ir dar kai darote kociojama eklekeriu mase, miltus dadedat ir juo kaitinat ar jau nebe? durnas klausimas iskilo ryt bandysiu daryt
SROVE,CIPCIUK nezinau net ka pasakyti...gal tiesiog po tokiu grozybiu manau as su savo kepiniais keliausi tik i pagyras.....na labai grazus tortukai,ideja pasiskolinsiu
Nu mergaites Jus duodat vaizdu . Tortai nerealus, rozytes dar ispudingesnes .
As pas Jus atejau su klausimu Koki sviestini krema naudojat aptepti tortui pries dengiant mase? Man reikia be kondecuoto pieno. Plikyti sviestiniai kremai turbut nelabai tiks tam reikalui
As pas Jus atejau su klausimu Koki sviestini krema naudojat aptepti tortui pries dengiant mase? Man reikia be kondecuoto pieno. Plikyti sviestiniai kremai turbut nelabai tiks tam reikalui
Medutis su konservuotais persikais. Šonai - šokoladinė saldainių masė, viršus - grietinėlė su kakava, gėlytės - gum paste (padauginau pudros, tai lūžinėt pradėjo )
QUOTE(bliuskė @ 2009 10 16, 00:53)
Medutis su konservuotais persikais. Šonai - šokoladinė saldainių masė, viršus - grietinėlė su kakava, gėlytės - gum paste (padauginau pudros, tai lūžinėt pradėjo )
...ko tu tokia liūdna ?.....toks gražus tortukas , o jau apypinimas net seilės nutyso pamačius ...lygutis kaip nežinau kas ...labai gražus tortukas , ir rožytės tikrai dailios ....o kodėl nedadėjai gum paste, gal būtų išsilyginusi masė ir netrupėtų , neturėjai turbūt daugiau ?
skristyn , miltus dedu ir jau nebekaitinu .
Bezas pačiupo drėgmės .
Taip su bet kuo apvaliu ....jei masė tamposi tikrai padauginta želatinos , bet ją galima renaimuoti , dadėti pudros ir vandenuko .
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 15, 23:03)
...ko tu tokia liūdna ?.....toks gražus tortukas , o jau apypinimas net seilės nutyso pamačius ...lygutis kaip nežinau kas ...labai gražus tortukas , ir rožytės tikrai dailios ....o kodėl nedadėjai gum paste, gal būtų išsilyginusi masė ir netrupėtų , neturėjai turbūt daugiau ?
Nedašuto, kad galima dadėt Nieko, kitą kartą pasitaisysiu. Ir apipynimui kažkaip per storai iškočiojau masę, jau svorio tai oho kiek prisidėjo Bet kaip sau tai juk negaila
Dar klausimukas... Kaip nugnybti pagamintos rožytės apačią, kad nesideformuotų pati rožė? Prasikankinau aš su jom
labas rytas, pradėkime savaitgalį persiprašau už pasikartojantį siužetą bet tokio mažo tai dar nebuvau darius, šitas vos 2,2 kg 5 sluoksnių juodo miško Kempiniukas, apdengtas šokoladine saldainių mase. Gavau prašymą užrašyti vardą kol atėjo mintis, kad tai padaryti ant balioniuko, nes man užrašas ant paties personažo nu niekaip nesigalvojo kur galėtų būti kai išauš nufotkinsiu nakties darbus, šį kartą su nuotykiais senai beturėjau, pasijaučiau taip, kaip darydama pirmuosius tortus
Olesta - labai simpatulka kempiniukas
O man vakar nieks ir nebepatare del ganaso tai padariau nesamone, sugadinau torta ir nuejau miegot Apie 11 val turi atvaziuot pasiimt, bijauuuuuu
O man vakar nieks ir nebepatare del ganaso tai padariau nesamone, sugadinau torta ir nuejau miegot Apie 11 val turi atvaziuot pasiimt, bijauuuuuu
QUOTE(Olesta @ 2009 10 16, 08:10)
labas rytas, pradėkime savaitgalį
Va kaip smagu pradeti ryta su gera nuotaika, ji atsispindi kempiniuke, rodos tuoj tuoj stosis ant kojyciu
QUOTE(rasyte_ @ 2009 10 16, 08:36)
padariau nesamone, sugadinau torta ir nuejau miegot Apie 11 val turi atvaziuot pasiimt, bijauuuuuu
kur ta nesamone, kaip ji atrodo, greit atnesk , girdi ir nebijok vistiek viskas baigsis gerai