QUOTE(Olesta @ 2009 10 13, 09:20)
*monikute*, noriu pasidžiaugti už Tave, nes apdengti Napoleoną kiek žinau yra sudėtingas reikalas, o Tu tai puikiai įveikei
iš tiesų tai netgi reikėtų ko gero pasidžiaugti, kad abu tortai išėjo Tau kuklesni, nei Tu pati norėjai, nes mano akiai jie abu labai mieli ir tokie valgomi, valgomi
kas dėl dengimo mase: masės blynas neturėtų būti smarkiai didesnis, nei reikalinga apdengimui, pakiši abi rankas po mase, užkeli ant torto, pirma prilygini viršų, o paskui kaire ranka vis atkeldama masę, dešine priglostai masę prie torto, kaip tapetus klijuotum
nu kitaip nemoku paaiškint
youtube dengimų su fondant pasižiūrėk, gal padės
Ačiū už gerus žodžius, kurie skatina daryti vis geriau
matau labai daug netikslumų ir daug negerumų, bet aš žinau, kad čia buvo skirta namų valgymui, o ne tortui pagal užsakymą, tai baisiai savęs nelinčiuoju dėl to
nors MB mama nori savo gimtadieniui tortą užsisakyti, bet jaučiu, kad atsisakysiu aš tą daryti, nes tikrai man dar ojojoj kaip toli iki normalaus gražaus torto
Aš kažką panašaus ir dariau dengdama tortą, bet man torto viršus dengėsi gerai, o va ant šonų vienoje vietoje gavosi tokia didžiulė klostė, kurios niekaip nėjo panaikinti
QUOTE(Asseni @ 2009 10 13, 09:25)
Blogai ismaisei saldainius. Matyt uzdelsei det cukraus pudra, ji kiek atveso ir nenorejo paimti tiek pudros, kiek jai priklauso. Su saldainiu mase reikia dirbti greitai
Kitą kartą bandysiu dar greičiau dirbt
Niekur neradau informacijos vienu klausimu, tai gal jūs mane apšviesite
kokioje formoje reikia kepti biskvitus norint padaryti boružėlę, kad gautųsi apvalus, o ne kvadratinis viršus?