spanguolia:) daivija Jus tikrai prasotes siknon
Atnesu savo tortuka, nieko grazaus, nieko mandro, tortuka pavadinau kunigaiksciu recepto kaip ir neturiu, bet bandziau daryti savo megstamiausia torta, kremai svietiniai su riesutais ir aguomon, biskvitai ir morengas
Sokoladine saldainiu mase, cukrines geliu mase, bezas.
Tik nesuprantu bajerio, ne nuotraukoj nudazytas lygiai, o kai nufotkini gaunasi belenkas, gal delto kad blizgutis, tai zeri su blicu
Na ka atiduodu peikimui
iskirpau su paint, nes visose nuotraukose maziuke zmezavo
skristyn, nepyk, bet man sunku ivertinti tavo tortuka, nes mano nuomone nelabai tinkamai pafotoshopinai. Fonas per tamsus, jis uzmusa torto spalvas. Dar kiek gadina visa vaizda nelygiai uzdeta folija ant padeklo. Man atrodo, bent is nuotraukos, kad spalvos nelabai dera.
O del tu driziu ant torto, tai dazymo problema. Blikste visada atspindi visus trukumus
O del tu driziu ant torto, tai dazymo problema. Blikste visada atspindi visus trukumus
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 12, 16:20)
Čia spanguolia:) darytas tortas , jos krikštasūniui ....nusikopinau
Spanguolia:) ir sita bandei nuslept???ko tai neatsimenu,laaabai grazus
+2009 10 12, 19:25-->
ne ne, sito cia tikrai nebuvo, as sita masiniuka is pagyru issisaugojau, kaip dabar atsimenu
QUOTE(spanguolia @ 2009 10 12, 19:25)
Šitas buvo čia idėtas ... atrodo
ne ne, sito cia tikrai nebuvo, as sita masiniuka is pagyru issisaugojau, kaip dabar atsimenu
QUOTE(Asseni @ 2009 10 12, 20:04)
skristyn, nepyk, bet man sunku ivertinti tavo tortuka, nes mano nuomone nelabai tinkamai pafotoshopinai. Fonas per tamsus, jis uzmusa torto spalvas. Dar kiek gadina visa vaizda nelygiai uzdeta folija ant padeklo. Man atrodo, bent is nuotraukos, kad spalvos nelabai dera.
Vat kai paziuri i nuotrauka tai praeina noras fotografuot ir det
Tos folijos realiai nera, cia tik ant stalo pasidejus buvau
Bus pamoka, kad tortu su blizguciu vakare fotografuot negalima, o del spalvu jis visas ruzavas tik atspalviai skirtingi
Reiks fotoshopu mokintis naudoti Svarbiausiai kad patiko kam buvo skirtas
Pamaciau kame reikalas Brolis buvo pemes fotika ir nureguliaves parametrus
Tai ten spalvu iskraipymas konkretus gavosi
skristyn...ar turi dar torto foto ? ....pabandyk jį apkirpti , kad neliktų padėklo su folija .....ir pakeisk foną kitų , kad išryškėtu ne fonas , o tortukas ...sakyčiau , gal kreminės spalvos tiktų , pabandyk , o peikti nėra ką , į tortą įdėtau dauk darbo ir man be galo gražus tavo bančiukas ...gražiai surauktas , natūraliai .
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 12, 20:31)
skristyn...ar turi dar torto foto ? ....pabandyk jį apkirpti , kad neliktų padėklo su folija .....ir pakeisk foną kitų , kad išryškėtu ne fonas , o tortukas ...sakyčiau , gal kreminės spalvos tiktų , pabandyk , o peikti nėra ką , į tortą įdėtau dauk darbo ir man be galo gražus tavo bančiukas ...gražiai surauktas , natūraliai .
Ai kad ir turiu foto visos s...... Bus gera pamoka Neturiu tokiu programu kad but galima graziai iskirpt apart paint
QUOTE(skristyn @ 2009 10 12, 20:40)
Ai kad ir turiu foto visos s...... Bus gera pamoka Neturiu tokiu programu kad but galima graziai iskirpt apart paint
o tu ir neiskarpyk
pasidek tortuka kokioj nors vietoj (man pvz kol dar baisiai nesalta tampuikia tinka istiklintas balkonas ) realiausios spalvos ten gaunasi, nes dienos sviesos ten daugiausia buna, mat i pietu puse, ir fotkink
anie tavo tortukai visai neiskarpyti ir foto grazios, viskas puikiai matosi o tie dryziukai, kur matosi foto, bent jau ant torto virsaus man graziai ziurisi
Sveikos, kukliosios
Idesiu as savo klecka Tik labai prasau neziureti i fona, nes drauge fotografavo ka tik baigta, o as visai uzmirsau ta padaryti normaliomis salygomis
Tortas - Miseles ananasinio biskvitas, pertepta su Asseni dziovintu vaisiu kremais - vienas su dz. slyvom, kitas su dz. abrikosais. Dengta pastilazu, na ir piesta, piesta Pries broka irgi uzsimerkit , zinau, kad labai daug jo
Idesiu as savo klecka Tik labai prasau neziureti i fona, nes drauge fotografavo ka tik baigta, o as visai uzmirsau ta padaryti normaliomis salygomis
Tortas - Miseles ananasinio biskvitas, pertepta su Asseni dziovintu vaisiu kremais - vienas su dz. slyvom, kitas su dz. abrikosais. Dengta pastilazu, na ir piesta, piesta Pries broka irgi uzsimerkit , zinau, kad labai daug jo
Mazuliux šitas tortas pribloškė originalumu šaunuolė kokie čia auksiniai dažai
skristyn man atrodo realybėje tortukas 10 kart gražesnis nei nuotraukoje
skristyn man atrodo realybėje tortukas 10 kart gražesnis nei nuotraukoje
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 12, 19:22)
kokie čia auksiniai dažai
Na, cia tie milteliais kur yra Skiesti vandeniu