QUOTE(Asseni @ 2009 10 12, 13:18)
o koki torta darysi? Kaip puosi? Jeigu dengsi mase, tai kaip pernesi kita auksti?
As kiekviena auksta statau ant atskiro tortinio kartoninio padekliuko, o i apatini auksta ismeigiu kokteilinius siaudelius. Kad nuo padekliuko tortas nenuslinktu, patepu ji sviestiniu kremu. O anksta, ant kurio statau padekla, patepu lyditu sokoladu. Labai patogu pjaustyti, labai tvirta konstrukcija. Dar niekas nesake, kad blogai.
As kiekviena auksta statau ant atskiro tortinio kartoninio padekliuko, o i apatini auksta ismeigiu kokteilinius siaudelius. Kad nuo padekliuko tortas nenuslinktu, patepu ji sviestiniu kremu. O anksta, ant kurio statau padekla, patepu lyditu sokoladu. Labai patogu pjaustyti, labai tvirta konstrukcija. Dar niekas nesake, kad blogai.
Puošiu baltu sviestiniu kremu, dengimo masių nenoriu, nes neskanios man jos. Aš tai irgi panašiai planuoju, po kiekvienu dėsiu padėkliuką ir smeigsiu medinius pagaliukus, nu tikėkimės laikysis