QUOTE(Meian @ 2009 10 11, 18:52)
Uzsuku "greitosiomis" igyvendint keliu pazadu, betgi pries tai noriu pasakyti --
Daividija, buvau kone sokiruota tokios naujienos apie drauges elgesi... pirma, todel, kad lelyte TIKRAI (ir be laselio melo tai sakau!) buvo be galo originali, grazi, apie suknytes grazuma ir rankyciu tobuluma isvis ne nebekalbu. Man ir jos veidelis labai grazutis, na ir kas, kad i Jacksona panasus (tai tik irodo tavo talento virsune -- vis del to, ne bet kas sugebeto toki zmogiska zmogiuka pagamint, o juo labiau dar i kazka panasu )
Daividija, buvau kone sokiruota tokios naujienos apie drauges elgesi... pirma, todel, kad lelyte TIKRAI (ir be laselio melo tai sakau!) buvo be galo originali, grazi, apie suknytes grazuma ir rankyciu tobuluma isvis ne nebekalbu. Man ir jos veidelis labai grazutis, na ir kas, kad i Jacksona panasus (tai tik irodo tavo talento virsune -- vis del to, ne bet kas sugebeto toki zmogiska zmogiuka pagamint, o juo labiau dar i kazka panasu )
Aciu uz paguoda
Mintis ideti lele i ebay tikrai labai gera,taip ir padaryciau,bet deja,leles tai nera,lele tai drauge issinese,nes jos mergaitei tai labai patiko(gal ji su ja zaidzia,negi atimsi is vaiko)...
QUOTE(Asseni @ 2009 10 11, 19:22)
Zodziu, nesekmes baigesi paliginus neblogai.
tavo nesekmes bagesi,netgi labai gerai kai turi tokias healing rankas,tai ir nesekmes nebaisios,tik biski nervu kainuoja.
QUOTE(meduolytee @ 2009 10 12, 06:27)
Sveikutes mergytes. Gal kuri turi minciu , ka galeciau ismastyti idomesnio tortukui, kuris bus skirtas stomatologei?
Dantukas labai grazu,bet man kazkodel kyla mintis apie visa proteza (Man bile kvailiau atrodo) nekreipkit demesiaus...