Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*monikute* @ 2009 10 05, 16:40)
Įdomumo dėlei galima būtų pažiūrėti kas ten per parduotuvės, bet kadangi aš praktiškai neturėjau laisvadienių, tai ir laiko paieškoms neliko  blush2.gif

gausi vel vaziuot dazu papirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Migle79,tobulumui nera ribu,jau pieveles veslumas wub.gif
Jone,labai grazi knyga,jau taip lygiai padengta,kaip tau tai pavyko,aaaa???
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 10 05, 17:11)
Migle79,tobulumui nera ribu,jau pieveles veslumas wub.gif
Jone,labai grazi knyga,jau taip lygiai padengta,kaip tau tai pavyko,aaaa???

Ačiū blush2.gif ,nezinau labai stengiausi,visa diena praleidau prie sito torto,man rodos Cipciukas kazkur rasius,kad reikia karstu sausu peiliu lygint
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 10 05, 16:31)
Meian, Oj, negaliu, prajuokinai. Cia gal tau lengva kalbet, prapjauni, padailini lotuliukas.gif
Man kol kas tai aukstoji matematika doh.gif . Veida ploviau 3 kartus, kad butu bent i veida panasi, rankas dejau 10 kartu, jei ne daugiau, nes kaip makaronai, taip makaronai. doh.gif
O del leliu, tai dukrele turiu, jai vistiek reikia zaislu, tai ir man patarnauja blush2.gif

Plaukus lengviausia padaryt antgaliu svirksciant cukraus glajus
. O kaip jis atrodo? Gal gali parodyt, buk gerute ax.gif

Nieko cia juokinga, ne taip viskas baisu, kaip atrodo is pradziu. Paziurek pati i savo figureles -- nuo ko pradejai, ir kuo baigei. Tik praktikos klausimas tongue.gif

Kad veida teko plaut, tai linksmai skamba hihihi.gif Kaip jis tau neistezo? blink.gif As uztat smulkiausioms detalems niekada liniju nebreziu, o taskeliais delioju -- saugu ir patikima blush2.gif Jei kur ne taip prisilieciu, tai popierinio ranksluoscio mazyti gabaleli susukus i "pagaliuka" (na taip kietai) nubraukiu link tos puses, kur ir turi but konturas -- gal 100% neistaisau klaidos, bet bent jau lieka vos pastebima.

Antaliuka naudot reiketu apvalu ir isties pati maziausia, koki tik turi, "nulinuka". Juo, po viena sruogele, ir kabini plaukus... jei reikia ilgu, nuo galvos is pradziu leidi pusiau kabancius, leidi sustingt, papildai ilgesniais, zodziu, taip po truputi susiformuoja savarankiska plauku figura.

QUOTE(*monikute* @ 2009 10 05, 16:40)
Įdomumo dėlei galima būtų pažiūrėti kas ten per parduotuvės, bet kadangi aš praktiškai neturėjau laisvadienių, tai ir laiko paieškoms neliko  blush2.gif

Aaa, tai jau nebe Ispanijoj? nebeieskot kontaktu, ar visgi pamegint?..
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 10 05, 16:32)
Tai kad musu visi tortai panasus. Vieni is kitu nukopinam, kaz ka dadedam. Ka gi cia dar sugalvosi, kai beveik visos idejos panaudotos.

Migle79, superinis tortas

tai as tik taip toki pastebejima parasiau, nes cipciuko tie parseliai labai man istrigo, toki mieli, ir siti fantastiski, labai man grazu wub.gif
o as pati daug ka bandau kopinti, tik, kad man dar nelabai kaip pavyksta, bet nieko gal kada ir as ismoksiu tongue.gif
Atsakyti
Ačiū labai už įvertinimą 4u.gif

QUOTE(*monikute* @ 2009 10 05, 14:43)
O kiek galioja šie dažai ir ar juos galima maišyti tarpusavyje? Dar labai įdomu kiek šių dažų reikia dėti į pastilažo recepte nurodytą normą  blush2.gif  Klausiu dėl to, nes įdomu ar ilgam užtenka to 0.75 oz buteliuko  smile.gif
Ilgam užtenka, nes dažų reikia visai nedaug.
Kai dariau vovierytes, tai dariau pastilažą iš pusės normos, lašinau 4 lašus dažų. Jei reikia ryškios spalvos, tai aišku ir dažų reikia daugiau.
O galiojimą pažiūrėsiu.

QUOTE(Pintikė @ 2009 10 05, 14:44)
Migle gal ir minejai ,neuzfiksavau,is ko tu sviestini krema darai puosybai?(sviestas su kondensuotu??ar dar ka dedi?)
Ne, sviestinį kremą darau be kond. pieno. Kažkur buvau davusi receptą.

QUOTE(RiMami @ 2009 10 05, 14:46)
O žolę darei iš savojo Šarlot sviestinio kremo  bigsmile.gif
Planavau daryti žolę iš bezė, bet ji man nesigavo, tai teko ieškoti alternatyvos. Pabandžiau ją padaryti su sviestiniu kremu.

QUOTE(eglejk @ 2009 10 05, 15:17)
Migle79 tavo tortukas fantastiskas tik jis man cipciuko tortuka primena  rolleyes.gif
Šiaip nerašiau, kad papuošimo idėja mano nuo iki. Klientas išsirinko Cipciuko tortą, aš jį truputį patobulinau ir gavosi panašus, bet netapatus tortukas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 05 spalio 2009 - 17:55
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 05, 17:16)
Niu einu panytės gėles lipinti , daba turiu į ką pažiūrėti , naito dėka ...iki...user posted image

ne doh.gif nu Jūs pažiūrėkit, kaip ana uodegą kraipo blink.gif , eidama "Sugar Flower making bible" skaityti doh.gif
Kad prisipirko knygų angliškų, kad pradėjo maivytis cool.gif lotuliukas.gif

QUOTE(*Jonė* @ 2009 10 05, 17:47)
ir dameciau gelyte tik lapeliu mazu jau nebturejau,

*Jonė*, gražiai padarei. Nuoširdžiai.
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 10 05, 17:28)

Aaa, tai jau nebe Ispanijoj? nebeieskot kontaktu, ar visgi pamegint?..

Jau sugrįžau rolleyes.gif turėdama laisvesnio laiko pamėginsiu iškepti močiutės gimtadieniui tortuką smile.gif bus ketvirtasis tortas mano gyvenime biggrin.gif O merginos jūs skaičiuojate kiek šimtų tortų iškepėt biggrin.gif (joke)

QUOTE(Migle79 @ 2009 10 05, 18:43)

Ilgam užtenka, nes dažų reikia visai nedaug.
Kai dariau vovierytes, tai dariau pastilažą iš pusės normos, lašinau 4 lašus dažų. Jei reikia ryškios spalvos, tai aišku ir dažų reikia daugiau.
O galiojimą pažiūrėsiu.

Ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 10 05, 18:43)

Šiaip nerašiau, kad papuošimo idėja mano nuo iki. Klientas išsirinko Cipciuko tortą, aš jį truputį patobulinau ir gavosi panašus, bet netapatus tortukas bigsmile.gif

tik neuzpykit, man tie parseliai labai grazus bigsmile.gif tiesiog taip prisiminiau ana tortuka ax.gif
o identisku tortuku ir nebuna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 10 05, 17:28)
Kad veida teko plaut, tai linksmai skamba hihihi.gif Kaip jis tau neistezo?  blink.gif

buvo putlesne hihihi.gif hihihi.gif

Merginos

Kas norit vynuogiu, kas vyno vacation4.gif
Pintine su vynuogem smile.gif , prasau vaisintis smile.gif

user posted image

user posted image

Viduje tortas su bananais. Vynuoges ir bonke tikri

Lapeliai ir danga pastilazas. Spalva tikra, tokia kokia ir buvo naturoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 05 spalio 2009 - 19:55
Vynelio tai mielai... user posted image
Atsakyti