QUOTE(Asseni @ 2009 10 05, 16:31)
Meian, Oj, negaliu, prajuokinai. Cia gal tau lengva kalbet, prapjauni, padailini
Man kol kas tai aukstoji matematika
. Veida ploviau 3 kartus, kad butu bent i veida panasi, rankas dejau 10 kartu, jei ne daugiau, nes kaip makaronai, taip makaronai.
O del leliu, tai dukrele turiu, jai vistiek reikia zaislu, tai ir man patarnauja
Plaukus lengviausia padaryt antgaliu svirksciant cukraus glajus. O kaip jis atrodo? Gal gali parodyt, buk gerute
Nieko cia juokinga, ne taip viskas baisu, kaip atrodo is pradziu. Paziurek pati i savo figureles -- nuo ko pradejai, ir kuo baigei. Tik praktikos klausimas
Kad veida teko plaut, tai linksmai skamba
Kaip jis tau neistezo?
As uztat smulkiausioms detalems niekada liniju nebreziu, o taskeliais delioju -- saugu ir patikima
Jei kur ne taip prisilieciu, tai popierinio ranksluoscio mazyti gabaleli susukus i "pagaliuka" (na taip kietai) nubraukiu link tos puses, kur ir turi but konturas -- gal 100% neistaisau klaidos, bet bent jau lieka vos pastebima.
Antaliuka naudot reiketu apvalu ir isties pati maziausia, koki tik turi, "nulinuka". Juo, po viena sruogele, ir kabini plaukus... jei reikia ilgu, nuo galvos is pradziu leidi pusiau kabancius, leidi sustingt, papildai ilgesniais, zodziu, taip po truputi susiformuoja savarankiska plauku figura.
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 05, 16:40)
Įdomumo dėlei galima būtų pažiūrėti kas ten per parduotuvės, bet kadangi aš praktiškai neturėjau laisvadienių, tai ir laiko paieškoms neliko
Aaa, tai jau nebe Ispanijoj? nebeieskot kontaktu, ar visgi pamegint?..