QUOTE(Asseni @ 2009 10 10, 19:56)
Ne,
Cipciuk, nedingau, sutepiau ka tik dar viena. Ryt reikia atiduot, o ten toks vel netortas
Aj, nu zodziu
Aciu, merginos, bet kad torta is pikcio ismeciau.
Va, parodau, ka sulipdziau. Ti vakar vakaro ir siandien iki pietu nesekmingi darbai. Du netortai, kaip Cipciukas sako, ir vienas tortas.
Taigi cia meno kuriniai,ne tortai,tikrai nevertejo tiek susigadinti nervu,kad man nors biskiuka tavo kruopstumo.
kas ten kur kreiva,taigi cia tortai,tau nevertetu i rusaiciu tortus tiek ziuret
,nes as kai paziuriu i ju sedevrus,man nusvyra rankos ir tada suprantu,kad as visai visai niekam tikusi,ten ne su padidinimo stiklu nerasi defekto.
Sokolado as irgi uzsipirkusi kelis kg(just in case)
nors jo tiek ir nesunaudoju.
Kas del obuolio tai labai gaila,isivaizduoju kiek darbo ten idejai
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 10, 22:12)
....nu būk gera
Asseni, paaiškink man senai bobai , kas ten do daiktas , na tas ilgas - aišku kas .....kodėl tas ...su trimis
kiaušais ....ir dar vidurinis toks didelis , lyg ištines būtų ....kaip po beisbolo rungtynių , kur nebuvo uždėta apsauga ....tortas laaaaabai gražus
, bet aš nepagaunu taip sakant kampo ....
As irgi ziurejau ziurejau,ale atejo MB ir sako taigi cia
***** tortas,
***** svencia gimtadieni,o tas su rozem,jo tortas
QUOTE(skristyn @ 2009 10 11, 07:41)
Labas rytas atnesu savo tortuka
Medutis su aguonm, graikiskais riesutais ir dziovintais abrikosais. Dengtas sokoladine saldainiu mase, aplikacijos pastiliazas. svoris 4kg
Wow,kokia skrynele,saunuole!!!
As irgi vakar jauciausi nekaip.
Ta lele kur dariau draugei.Zinau,kad ji man nesigavo ideali,bet as ja dariau apie 6 val be pertraukos,be pietu,apsaukiau vaikus,kad lindo i akis.O ji net nesiteike jos deti ant torto,igrudo ten barbe
Zinoma,barbes as nenulipdysiu,ju veidukai idealus,bet pasijauciau tai isivaizduokit kaip...kai tiek darbo ideta
tai dar karta supratau,kad as nieko nemoku ir daugiau cia nedesiu nei vieno torto