Kaip visada tortai nuostabus visu, nevardinsiu visu atskirai, nes kol isvardinsiu . Zadejau nerasyti, jau ir isjungus tema buvau, bet nu negaliu . Asseni, jei man bent krisleli tavo sugebejimo... bet nusisnekejimo ir saves peikimo tai nenoreeciau tiesiog nuostabus tortai
Asseni tortukai supper gavosi,lygus grazus, na ir kas kad bishki neproporcingi,musu kunai juk irgi nevienodi,viena dalis didesne negu kita ir atvirksciai,kad cipciukas sake niekas juk ten tau nestoves ir nematuos
del pastilazo,tai man buvo kad jau labai greit dziuvo,tai reikejo suktis labai staigiai nors ir dejau aliejaus,gal kita kart daugiau reiks ipilti jo ten
o kas tau nesiseke su juo?
del pastilazo,tai man buvo kad jau labai greit dziuvo,tai reikejo suktis labai staigiai nors ir dejau aliejaus,gal kita kart daugiau reiks ipilti jo ten
o kas tau nesiseke su juo?
nebarkit manes . Labai susinervinau Kad siek tiek isivaizduotumet mano nelaime, tai va, pasakau. MAn is ranku iskrito jau pilnai paruostas dengimui beveik 4 kg 3D vaizdo pastatytas obuolys Jis padarytas is bikvitu, tai brendo visa diena. O kaip dabar per pora valandu susisukt Dabar, itariu, turesiu ne obuoli, o pomidora
O kas del tortu, tai su apacia, Cipciuk, prasikeikiau, del to, kad kampu nu niekaip nesugebejau uzdengt, pradejau nuo kampu, bet jie man nepasidave. Apacia buvo negrazi, tai marskineliai del to su bantu apacioje, kol sugalvojau, ka ten galima padet.
O tabletes irgi ne siaip sau iskrito. reikejo sugalvoti, kaip viena kampa paslept
Aciu uz gerus zodzius
O kas del tortu, tai su apacia, Cipciuk, prasikeikiau, del to, kad kampu nu niekaip nesugebejau uzdengt, pradejau nuo kampu, bet jie man nepasidave. Apacia buvo negrazi, tai marskineliai del to su bantu apacioje, kol sugalvojau, ka ten galima padet.
O tabletes irgi ne siaip sau iskrito. reikejo sugalvoti, kaip viena kampa paslept
Aciu uz gerus zodzius
QUOTE(Asseni @ 2009 10 11, 00:00)
....nu būk gera Asseni, paaiškink man senai bobai , kas ten do daiktas , na tas ilgas - aišku kas .....kodėl tas ...su trimis kiaušais ....ir dar vidurinis toks didelis , lyg ištines būtų ....kaip po beisbolo rungtynių , kur nebuvo uždėta apsauga ....tortas laaaaabai gražus , bet aš nepagaunu taip sakant kampo ....
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 11, 01:12)
....nu būk gera Asseni, paaiškink man senai bobai , kas ten do daiktas , na tas ilgas - aišku kas .....kodėl tas ...su trimis kiaušais ....ir dar vidurinis toks didelis , lyg ištines būtų ....kaip po beisbolo rungtynių , kur nebuvo uždėta apsauga ....tortas laaaaabai gražus , bet aš nepagaunu taip sakant kampo ....
Cipciuk, papas ten, kuris stovi tam ... tarp k..... Ir tas .... labai ta papa apziurineja, toks gal nustebes, kad tokiu p... dideliu buna o dar ir su neriniais ir gelytem
QUOTE(Asseni @ 2009 10 11, 01:16)
Cipciuk, papas ten, kuris stovi tam ... tarp k..... Ir tas .... labai ta papa apziurineja, toks gal nustebes, kad tokiu p... dideliu buna o dar ir su neriniais ir gelytem
...ten papas ?...atsiprašau , neįžiūrėjau , laikas į optiką ..... .
Cipciuk, ar galesiu padaryti is beze zole apie 5 cm
akvadigi, Nu jau labai grazi ta barbe ,tik va gala ,kad ta uodega taip nuciuoze. bandysiu ir as beze ,bijau ,kad ir man taip neatsitiktu.
Asseni , nu jau su tuo tortu ,tai tikrai nepasiseke,reik tiketis ,kad tai pirmas ir paskutinis kartas. Bet kiti tortai ,tai labai grazus. Ir tie papuosimai is teslos labai idomiai atrodo. Linkiu ,kad cipciuko istorijos priploti 6 tortus nepavyktu niekam pakartoti . Cipciuk nu jau tos veduokles grozis. Nubegot i kiemeli ,pasiskynet puokste ir patupdet ant torto .O jeigu rimtai ,tai cia su kokia formele isspaudet tas geles? maciau pirkti visa rinkini gelems daryti ,bet nepagalvojau ,kad tokiu groziu galeciau prilipdyti ,nu bet jeigu su tom formelem tokios geles gaunasi ,tai jau rytoj begsiu pirkti.
Asseni , nu jau su tuo tortu ,tai tikrai nepasiseke,reik tiketis ,kad tai pirmas ir paskutinis kartas. Bet kiti tortai ,tai labai grazus. Ir tie papuosimai is teslos labai idomiai atrodo. Linkiu ,kad cipciuko istorijos priploti 6 tortus nepavyktu niekam pakartoti . Cipciuk nu jau tos veduokles grozis. Nubegot i kiemeli ,pasiskynet puokste ir patupdet ant torto .O jeigu rimtai ,tai cia su kokia formele isspaudet tas geles? maciau pirkti visa rinkini gelems daryti ,bet nepagalvojau ,kad tokiu groziu galeciau prilipdyti ,nu bet jeigu su tom formelem tokios geles gaunasi ,tai jau rytoj begsiu pirkti.
spanguolia:) mane suzavejo kaktusas
ingridake labai grazi barbe
Ingrida999 super papukai ir barbyte simpatiska
viktute08 labai grazios rozytes ir sonai idomus
shrekiuke o man visai grazs tas piniu maiselis ir blizga graziai
Olesta super ideja Labai graziai suderinti du tortukai, dviems vyrams Pgaliau grietineles karaliene sugrizo
Cipciuk jau minejo nuostabu Puokste kaip tikru geliu Kad man taip kadanors
Asseni pirmiausiai uzjauciu del tortuko
Man kabai grazus vyriski marskiniai, ir baik su tuo kad vienas kampas didesnis ar kisene kreiva Tai juk tortas, o ne rubas
ingridake labai grazi barbe
Ingrida999 super papukai ir barbyte simpatiska
viktute08 labai grazios rozytes ir sonai idomus
shrekiuke o man visai grazs tas piniu maiselis ir blizga graziai
Olesta super ideja Labai graziai suderinti du tortukai, dviems vyrams Pgaliau grietineles karaliene sugrizo
Cipciuk jau minejo nuostabu Puokste kaip tikru geliu Kad man taip kadanors
Asseni pirmiausiai uzjauciu del tortuko
Man kabai grazus vyriski marskiniai, ir baik su tuo kad vienas kampas didesnis ar kisene kreiva Tai juk tortas, o ne rubas
Labas rytas atnesu savo tortuka
Medutis su aguonm, graikiskais riesutais ir dziovintais abrikosais. Dengtas sokoladine saldainiu mase, aplikacijos pastiliazas. svoris 4kg
Medutis su aguonm, graikiskais riesutais ir dziovintais abrikosais. Dengtas sokoladine saldainiu mase, aplikacijos pastiliazas. svoris 4kg
oho,skristyn,kokia skynia padarei o viduj turbut lobis,nes ir spyna ne maza uzkabinai uz pagyrima aciu,bet as ne ingrida