Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2009 10 10, 08:43)
Ingridake, šauni Tavo barbė, gražios, švelnios spalvos  wub.gif
Cipciuk , jau esu sakius, bet pasikartosiu, mielai būčiau Jūsų marti  ax.gif  vėduoklė nuostabi, o puokštė tai jau aukštoji matematika  wub.gif
Spanguolia:), JOLKA999 puikūs tortukai be abejonės  4u.gif  JOLKA999 biškį man trūksta vieno tavo darbo čia, neši greitai čionais  cool.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif neužmėtykit akmenimis, bet man šypsena jau porą valandų nenulipa nuo veido, tikiuosi būsiu suprasta ir to, kam dariau, nes tik viena detalė buvo aptarta, o kitą dalį liepė sugalvoti pačiai ir sakė, palikim intrigai, daryk ką nori... juodas miškas, apatinis aukštas skirtas metukų berniukui labai mėgstančiam šuniukus, tėtis taip pat švęs gimtadienį (užkietėjęs žvejys ir parasparnistas), šuniukas pirktinis, parasparnistas pastiliažinis naminis, nemoku apsakyti, kaip viskas atrodo gyvai, nes nufotkint nemokėjau, o dar tas juokingas parasparnio drebėjimas judinant tortą  lotuliukas.gif gėlės pastiliažas, nu ir atgaiva Jūsų akims - grietinėlės dzibai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu tikra menininke thumbup.gif jei paciai sypsena nenulipa nuo veido nulipdzius meno kurini,tai yra labai shaunu thumbup.gif
Atsakyti
kaip man patinka savaitgaliai wub.gif
cypciuko vėduokles puokštelė dievisko grožio wub.gif žiūriu ir dūsauju wub.gif
spanguolia kaktusiuko ideja nusikopinta ax.gif
jolka greit susisukai su ekstra užsakymu bigsmile.gif gražu............
olesta pagaliau grietinelės fėja gryžo, tavo visi tortukai dvelkia šiluma bet puošti grietinėle jau tokie niamniai atrodo bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Cipciuk,as jau nieko nebesakysiu,merginos jau visus zodzius isnaudoju Jus begirdamos,labai grazu 4u.gif
spanguoliasuperiniai kaktusiukai thumbup.gif
Olestalabai grazus tavo sune ant pievos 4u.gif
Atsakyti
man ne tik šypseną, jis man kelia juoką lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif turėjau jį įleist į tą trikampį, tipo leidžiasi jisai jau nuo debesų čia į žemę, bet paskui pagalvojau, kad vežant jo tas pakibimas gali patapti nusileidimu ant žemės ir tada bus nubrauktos grietinėlės krūva unsure.gif tai patupdžiau, dar tegu paskraido blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 10, 10:32)
JOLKA999 ,greiti , bet galingi papiukai gavosi  bigsmile.gif , žiūriu ne vien pas mane tokios kaimynės , iš vakaro - ant rytojaus  doh.gif .

viktute08 kažkas labai įdomaus ant tavo tortuko šonų  g.gif , tik nežinau kas ir neįžiūriu  lens.gif , mes čia truputi aprašome apie savo padarytą tortuką ...kas per torto vidus , ir kuom puošta , va būtų įdomu sužinoti , kas ant tų šonų taip marguoja  4u.gif .

naitai , niu žinok kaip visos pradėjo sakyti , kad vėduoklė , žiū tikrai neša , o taip nė netoptelėjo galvon  umn.gif . O tai kodėl tu jos neperpyliai į skardą nuo savo orkaitės  unsure.gif , a neturi , niu pas kokią kaimynę reikėjo nubėgti , gal atitiktų  g.gif .

spanguolia smile.gif laaaaaaaaabai natūraliai atrodo kaktusas  thumbup.gif , dailiai padariai  wub.gif .

Viduje, biskvitai pertepti grietinėle su šilauogėmis ir persikais, o šonai tirpintas šokoladas; KARTUSIS, žalias ir rausvas.Tarp kitko nedažyti, o tokie pirkti
Gal šonai per daug primarginti, bet norėjau atkartoti rožių spalvas
Atsakyti
Sveikos, mergytės 4u.gif

Ar yra čia pas jus kepėjėlių iš Klaipėdos, pas kurias galima būtų užsisakyti tortuką? ax.gif
Atsakyti
Merginos, frusty.gif frusty.gif frusty.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif Laikiausi, laikiausi, bet jau psio, negaliu. Niekas manes taip nesupras, kaip JUs

Padariau sia savaite keturius tortrus, visi buvo problematiski doh.gif doh.gif O penktas, kad manes nevargint ant grindu nukrito pusiau paruostas traukiant is saldytuvo cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Asseni, console.gif kaip gaila doh.gif verysad.gif
Na bet nesinervuok mirksiukas.gif tu gi tokia saunuole, kad imsi ir iskepsi nauja, o del nukritusio - manau labai apsidziaugs seimyna mirksiukas.gif
Atsakyti
Asseni uzjauciu del nukritusio tortuko,visko buna,as jau kelis kartus sapnavau kaip man tortas krenta is ranku,tai vis laukiu kada tai nutiks,tfu tfu tfu...tai gerai kad dar laiko turi nauja perkept,pertept ir papuosht.isivaizduoji jaigu pries klienta nukristu,tada vat blogai,o dabar kai laiko yra,pirmyn i darba ir sekmes Tau:4u:
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 10 10, 19:19)
Asseni uzjauciu del nukritusio tortuko,visko buna,as jau kelis kartus sapnavau kaip man tortas krenta is ranku,tai vis laukiu kada tai nutiks,tfu tfu tfu...tai gerai kad dar laiko turi nauja perkept,pertept ir papuosht.isivaizduoji jaigu pries klienta nukristu,tada vat blogai,o dabar kai laiko yra,pirmyn i darba ir sekmes Tau:4u:

ČIA JAU BŪTŲ TRAGEDIJA doh.gif LAIKYKIS ASSENI 4u.gif 4u.gif 4u.gif žinau, kad nuvargus esi, nu bet ką dabar darysi unsure.gif kabinkis į darbus vėl unsure.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 10 10, 19:07)
Merginos,  frusty.gif  cry.gif Laikiausi, laikiausi, bet jau psio, negaliu. Niekas manes taip nesupras, kaip JUs

Padariau sia savaite keturius tortrus, visi buvo problematiski doh.gif  doh.gif O penktas, kad manes nevargint ant grindu nukrito pusiau paruostas traukiant is saldytuvo cry.gif 

blink.gif blink.gif ...o maryte šventoji .....žinai , įkalk ko stipresnio ...100 g.....iš dūšios sakau , nu aš prieš tą daikčiuką , bet kai jau visai juodai nesiseka , kartais mačina .....va kokia mūsų kepėjėlių dalia ....Asseni tu motera stipri - laikykis .

Aš , kartą su 6 tortais ( surišti po tris su dėžėm ) nuslydau nuo laiptų , kablukas nulūžo , tortai kleckais pavirto doh.gif , nes čiuoždama kulokus į juos sukišau ....gerai nė vieno užsakyto nebuvo , tik taip pardavimui blush2.gif .

Kiba bibuką išmetei blink.gif , o tas sulūžo doh.gif ? .

Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 10 10, 16:07)
Merginos,  frusty.gif  frusty.gif  frusty.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif Laikiausi, laikiausi, bet jau psio, negaliu. Niekas manes taip nesupras, kaip JUs

Padariau sia savaite keturius tortrus, visi buvo problematiski doh.gif  doh.gif O penktas, kad manes nevargint ant grindu nukrito pusiau paruostas traukiant is saldytuvo cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Del nukritusio torto tai uzuojauta,gaila darbo console.gif
O kas del problematisku,tai nemanau,kad jie pas tave labai problematiski,pas mane visada tokie tortai,bet ka as,ka...
Neliudek,kaip cipciukas sako-ikalk 100gramu ir bus gerai...
Atsakyti