Štai ir mano tortukas
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 09, 21:20)
akvadigi per dauk cukraus , santykis baltymų ( gal dydis ne tas ) su cukrumi negeras ....iš dzibukų matau , jei taip nutįsta dzibo galas - per dauk cukraus .
Turbut taip ir yra... nes dejau L baltymus ir 120 g cukraus...
QUOTE(ingridake @ 2009 10 09, 21:53)
Labas vakaras mergaites,nu atnesiau ir as savo torciuka,mano merginos gimtadienis 5metukai,paklausiau kokio torto noretu,tai pasake RUZAVO,
Labai graži lėlė. Ir tortą pjaustyti bus patogu - matau kaip ir du aukštus. Žodžiu, ir gražu, ir patogu valgyti.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 09, 22:20)
Viduje " Negro bučinys " , pastilažas , cipciuko cukrinės gėlės , aisingas , plikytos tešlos lapeliai ......
Cipciukas, nu fainas koks čia kaip vėduoklės forma?
apie lapelius jau norėjau kvosti, bet toliau paskaičiau, kad iš tešlos. Kaip tikri ir dar tie gėlių kuokeliai Labai mielai ir tikroviškai puokštė atrodo
+2009 10 10, 01:40-->
QUOTE(spanguolia @ 2009 10 10, 01:40)
Ateinu su kaktusiuku. Skirtas močiutei, buvau susiruošus kitą gėlę,
spanguolia ;-) , koks grožis kaip paprasta ir kartu nepaprasta
QUOTE(čikuraku @ 2009 10 10, 02:21)
labai simpatiskas vazonukas su kaktusiukiu, ir pigiai tuo paciu prasisuksit geliu nebereiks pirkt
malačius
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 10 10, 03:04)
padirbėjai iš peties
QUOTE(viktute08 @ 2009 10 10, 08:50)
Štai ir mano tortukas
"Rožių tortas" po rožių puokšte
Tai va.. aš vakar pasiruošiau pavyzdį, kaip kepsiu "vienetą" vienam vaikučiui pirmojo gimtadienio proga, išsiklojau kepimo popieriumi skardą savo naująją, pažiūrėjau, telpa per orkaitės dureles. Gerai užkaitinau orkaitę, susipyliau tešlą ir jau norėjau kišti orkaitėn... kai paaiškėjo, kad skarda per orkaitės angą lyg ir telpa, tačiau netelpa viduje, nes ten yra ant sienelių tokie atsikišimai, už kurių laikosi įkišta skarda Ir tie atsikišimai per kokius du milimetrus trukdo
vienžo, patyriau baisų šoką.
Teko kepti apvalioj formoj. Bet tai dabar įsivaizduojat, kaip reikia viską pergalvoti, kaip papuošti tortuką Juk turėjo būti "vienetas", o gausis apvalus
Ačiū, mergaitės, už gražius žodžius
Ir, žinokit, ryte apžiūrėjus tortą - nė vienas dzibukas net nesujudėjęs, bezas šiam bandymui pavyko. Plakiau 4 kartus - visus kartus skirtingai dėjau cukraus, tai geriausias bezas išėjo būtent šiam tortui, L dydžio kiaušiniui dėjau 90-95 g. cukraus ir tik ant stiprios ugnies dabar jau pamačiau kas tas yr išviręs sirupas (anksčiau virdavau ant l silpnos ugnies ). Tai va, gal kam pravers mano patirtis Ir dabar jau tikrai gailiuosi, kad nepuošiau vazonėlio, nu tikrai galvojau nuslys visas mano bezas
Jolka999 kringeliukai kaip gražiai blizga Graži lėlytė
Viktute08 dailios rožytės o kas viduje?
Oi Naitai apturėjai streso kaip mane tokios visokios situacijos nervina, pasiruoši, nusiteiki, kimbi į darbą ir ... še tau kokia zapadlo. Bet ,manau, vistiek gražiai išsisusksi
JOLKA999 ,greiti , bet galingi papiukai gavosi , žiūriu ne vien pas mane tokios kaimynės , iš vakaro - ant rytojaus .
viktute08 kažkas labai įdomaus ant tavo tortuko šonų , tik nežinau kas ir neįžiūriu , mes čia truputi aprašome apie savo padarytą tortuką ...kas per torto vidus , ir kuom puošta , va būtų įdomu sužinoti , kas ant tų šonų taip marguoja .
naitai , niu žinok kaip visos pradėjo sakyti , kad vėduoklė , žiū tikrai neša , o taip nė netoptelėjo galvon . O tai kodėl tu jos neperpyliai į skardą nuo savo orkaitės , a neturi , niu pas kokią kaimynę reikėjo nubėgti , gal atitiktų .
spanguolia laaaaaaaaabai natūraliai atrodo kaktusas , dailiai padariai .
viktute08 kažkas labai įdomaus ant tavo tortuko šonų , tik nežinau kas ir neįžiūriu , mes čia truputi aprašome apie savo padarytą tortuką ...kas per torto vidus , ir kuom puošta , va būtų įdomu sužinoti , kas ant tų šonų taip marguoja .
naitai , niu žinok kaip visos pradėjo sakyti , kad vėduoklė , žiū tikrai neša , o taip nė netoptelėjo galvon . O tai kodėl tu jos neperpyliai į skardą nuo savo orkaitės , a neturi , niu pas kokią kaimynę reikėjo nubėgti , gal atitiktų .
spanguolia laaaaaaaaabai natūraliai atrodo kaktusas , dailiai padariai .
mano dulrytės tortas nelabai draugaujasi man su tom masėm, bet kadangi mano artimieji nemato jokių tortų, nes be manęs niekas nekepa daugiau tai jiems jis buvo labai juokingas, bet gražus viršutinis, perdarytas juodasis miškas, vietoj pusės normos grietinėlės naudojau mascarponės sūri, labai patiko, o antras Asseni "ne medaus"
Juodas miškas: bandžiau daryti gražius papuošimus iš plikytos tešlos, bet gavosi tik štai kas, nes gavosi palyginus keita tešla ir sunkiai piešėsi
ir nevykęs pinigų maišas, bet čia pirmas darbas su mase, ir ai.. kas gavos dovanų tas liko patenkintas svarbiausia ane ?
Juodas miškas: bandžiau daryti gražius papuošimus iš plikytos tešlos, bet gavosi tik štai kas, nes gavosi palyginus keita tešla ir sunkiai piešėsi
ir nevykęs pinigų maišas, bet čia pirmas darbas su mase, ir ai.. kas gavos dovanų tas liko patenkintas svarbiausia ane ?
Nu merginos,vel pavaret
Bet po cipciuko veduokles negalejau ramiai miegot,man akyse stovejo tas grozis.
Jolka999,kaip graziai tortukus padarei.
kaktusai kaip tikri,man labai grazu tie kaktusai,kazkada seniai internete buvau radus tokia superine kaktuso foto,nusikopinau i savo albuma,vis paziuriu,bet taip ir neiskepsiu turbut niekada.
Spanguolia-sauniai pasidarbavai...ir visos kitos kuriu nepaminejau,nes jau ir pamirsau,nes savaitgaliui labai daug tortu pridygsta,kaip grybu po lietaus...
Jolka999,kaip graziai tortukus padarei.
kaktusai kaip tikri,man labai grazu tie kaktusai,kazkada seniai internete buvau radus tokia superine kaktuso foto,nusikopinau i savo albuma,vis paziuriu,bet taip ir neiskepsiu turbut niekada.
Spanguolia-sauniai pasidarbavai...ir visos kitos kuriu nepaminejau,nes jau ir pamirsau,nes savaitgaliui labai daug tortu pridygsta,kaip grybu po lietaus...
Atsiprašau, kad ne visai į temą
Gal kas Kaune tortukus kepat ar galit ką nors parekomenduoti?
Gal kas Kaune tortukus kepat ar galit ką nors parekomenduoti?
QUOTE(daividija @ 2009 10 10, 11:28)
Nu merginos,vel pavaret
...atsiprašau , kad likai be miego .
Ir aš be miego ....rankos raumens uždegimas , negaliu kaip skauda , nerandu vietos , eisiu vaistu į dupce pirkti nuo uždegimo ....atsiprašau už
Ingridake, šauni Tavo barbė, gražios, švelnios spalvos
Cipciuk , jau esu sakius, bet pasikartosiu, mielai būčiau Jūsų marti vėduoklė nuostabi, o puokštė tai jau aukštoji matematika
Spanguolia:), JOLKA999 puikūs tortukai be abejonės JOLKA999 biškį man trūksta vieno tavo darbo čia, neši greitai čionais
neužmėtykit akmenimis, bet man šypsena jau porą valandų nenulipa nuo veido, tikiuosi būsiu suprasta ir to, kam dariau, nes tik viena detalė buvo aptarta, o kitą dalį liepė sugalvoti pačiai ir sakė, palikim intrigai, daryk ką nori... juodas miškas, apatinis aukštas skirtas metukų berniukui labai mėgstančiam šuniukus, tėtis taip pat švęs gimtadienį (užkietėjęs žvejys ir parasparnistas), šuniukas pirktinis, parasparnistas pastiliažinis naminis, nemoku apsakyti, kaip viskas atrodo gyvai, nes nufotkint nemokėjau, o dar tas juokingas parasparnio drebėjimas judinant tortą gėlės pastiliažas, nu ir atgaiva Jūsų akims - grietinėlės dzibai
Cipciuk , jau esu sakius, bet pasikartosiu, mielai būčiau Jūsų marti vėduoklė nuostabi, o puokštė tai jau aukštoji matematika
Spanguolia:), JOLKA999 puikūs tortukai be abejonės JOLKA999 biškį man trūksta vieno tavo darbo čia, neši greitai čionais
neužmėtykit akmenimis, bet man šypsena jau porą valandų nenulipa nuo veido, tikiuosi būsiu suprasta ir to, kam dariau, nes tik viena detalė buvo aptarta, o kitą dalį liepė sugalvoti pačiai ir sakė, palikim intrigai, daryk ką nori... juodas miškas, apatinis aukštas skirtas metukų berniukui labai mėgstančiam šuniukus, tėtis taip pat švęs gimtadienį (užkietėjęs žvejys ir parasparnistas), šuniukas pirktinis, parasparnistas pastiliažinis naminis, nemoku apsakyti, kaip viskas atrodo gyvai, nes nufotkint nemokėjau, o dar tas juokingas parasparnio drebėjimas judinant tortą gėlės pastiliažas, nu ir atgaiva Jūsų akims - grietinėlės dzibai
Olesta, o už ką čia užmėętyt, nebent už kuklumą
Jo cipciuko veduoklė kaip iš katalogo
spanguolės kaktusai man labai patiko tox visai netortiškas tortas
Jo cipciuko veduoklė kaip iš katalogo
spanguolės kaktusai man labai patiko tox visai netortiškas tortas
[quote=daividija,2009 10 08, 21:
Ech,gerai MB sako,nieko as nemoku jam gal irgi i dzeksona panasu buvo,bet neisdryso pasakyt
BLOGAI tavo MB sako,nes zalio supratimo tie vyrai neturi ka reiskia para vistuveje stoveti miltuotai,pastilazuotai,spalvotai ir dar visai kokiai -otai Gazi man tavo lele .Gal ne tobula,bet tai ranku darbas.Tegtu pabando pats veiduka nulipdyti lelei kita kart tada paziuresi kas is judvieju moka O suknele superine is viso
Einu as dabaigt savo tiramusu ir bandyt kazkuom papuost,galva nenesa visai
Ech,gerai MB sako,nieko as nemoku jam gal irgi i dzeksona panasu buvo,bet neisdryso pasakyt
BLOGAI tavo MB sako,nes zalio supratimo tie vyrai neturi ka reiskia para vistuveje stoveti miltuotai,pastilazuotai,spalvotai ir dar visai kokiai -otai Gazi man tavo lele .Gal ne tobula,bet tai ranku darbas.Tegtu pabando pats veiduka nulipdyti lelei kita kart tada paziuresi kas is judvieju moka O suknele superine is viso
Einu as dabaigt savo tiramusu ir bandyt kazkuom papuost,galva nenesa visai