Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Štai ir mano tortukas

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 09, 21:20)
akvadigi per dauk cukraus , santykis baltymų ( gal dydis ne tas ) su cukrumi negeras  schmoll.gif ....iš dzibukų matau , jei taip nutįsta dzibo galas - per dauk cukraus .

g.gif Turbut taip ir yra... nes dejau L baltymus ir 120 g cukraus...
Atsakyti
QUOTE(ingridake @ 2009 10 09, 21:53)
Labas vakaras mergaites,nu atnesiau ir as savo torciuka,mano merginos gimtadienis 5metukai,paklausiau kokio torto noretu,tai pasake  RUZAVO,

Labai graži lėlė. Ir tortą pjaustyti bus patogu - matau kaip ir du aukštus. Žodžiu, ir gražu, ir patogu valgyti.

QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 09, 22:20)
Viduje " Negro bučinys " , pastilažas , cipciuko cukrinės gėlės , aisingas , plikytos tešlos lapeliai ......

Cipciukas, nu fainas koks wub.gif čia kaip vėduoklės forma?
apie lapelius jau norėjau kvosti, bet toliau paskaičiau, kad iš tešlos. Kaip tikri bigsmile.gif ir dar tie gėlių kuokeliai wub.gif Labai mielai ir tikroviškai puokštė atrodo wub.gif

smile.gif+2009 10 10, 01:40-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 10 10, 01:40)
Ateinu su kaktusiuku. Skirtas močiutei, buvau susiruošus kitą gėlę,

spanguolia ;-) , koks grožis wub.gif kaip paprasta ir kartu nepaprasta wub.gif

QUOTE(čikuraku @ 2009 10 10, 02:21)
labai simpatiskas vazonukas su kaktusiukiu, ir pigiai tuo paciu prasisuksit geliu nebereiks pirkt mirksiukas.gif

malačius hihihi.gif

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 10 10, 03:04)

padirbėjai iš peties thumbup.gif

QUOTE(viktute08 @ 2009 10 10, 08:50)
Štai ir mano tortukas

"Rožių tortas" po rožių puokšte wub.gif

Tai va.. aš vakar pasiruošiau pavyzdį, kaip kepsiu "vienetą" vienam vaikučiui pirmojo gimtadienio proga, išsiklojau kepimo popieriumi skardą savo naująją, pažiūrėjau, telpa per orkaitės dureles. Gerai užkaitinau orkaitę, susipyliau tešlą ir jau norėjau kišti orkaitėn... kai paaiškėjo, kad skarda per orkaitės angą lyg ir telpa, tačiau netelpa viduje, nes ten yra ant sienelių tokie atsikišimai, už kurių laikosi įkišta skarda doh.gif Ir tie atsikišimai per kokius du milimetrus trukdo doh.gif

vienžo, patyriau baisų šoką.
Teko kepti apvalioj formoj. Bet tai dabar įsivaizduojat, kaip reikia viską pergalvoti, kaip papuošti tortuką verysad.gif Juk turėjo būti "vienetas", o gausis apvalus verysad.gif verysad.gif
Atsakyti

Ačiū, mergaitės, už gražius žodžius 4u.gif

Ir, žinokit, ryte apžiūrėjus tortą - nė vienas dzibukas net nesujudėjęs, bezas šiam bandymui pavyko. Plakiau 4 kartus - visus kartus skirtingai dėjau cukraus, tai geriausias bezas išėjo būtent šiam tortui, L dydžio kiaušiniui dėjau 90-95 g. cukraus ir tik ant stiprios ugnies dabar jau pamačiau kas tas yr išviręs sirupas (anksčiau virdavau ant l silpnos ugnies doh.gif ). Tai va, gal kam pravers mano patirtis smile.gif Ir dabar jau tikrai gailiuosi, kad nepuošiau vazonėlio, nu tikrai galvojau nuslys visas mano bezas doh.gif

Jolka999 kringeliukai kaip gražiai blizga thumbup.gif Graži lėlytė wub.gif

Viktute08 dailios rožytės smile.gif o kas viduje?

Oi Naitai apturėjai streso doh.gif kaip mane tokios visokios situacijos nervina, pasiruoši, nusiteiki, kimbi į darbą ir ... še tau kokia zapadlo. Bet ,manau, vistiek gražiai išsisusksi 4u.gif
Atsakyti
JOLKA999 ,greiti , bet galingi papiukai gavosi bigsmile.gif , žiūriu ne vien pas mane tokios kaimynės , iš vakaro - ant rytojaus doh.gif .

viktute08 kažkas labai įdomaus ant tavo tortuko šonų g.gif , tik nežinau kas ir neįžiūriu lens.gif , mes čia truputi aprašome apie savo padarytą tortuką ...kas per torto vidus , ir kuom puošta , va būtų įdomu sužinoti , kas ant tų šonų taip marguoja 4u.gif .

naitai , niu žinok kaip visos pradėjo sakyti , kad vėduoklė , žiū tikrai neša , o taip nė netoptelėjo galvon umn.gif . O tai kodėl tu jos neperpyliai į skardą nuo savo orkaitės unsure.gif , a neturi , niu pas kokią kaimynę reikėjo nubėgti , gal atitiktų g.gif .

spanguolia smile.gif laaaaaaaaabai natūraliai atrodo kaktusas thumbup.gif , dailiai padariai wub.gif .
Atsakyti
mano dulrytės tortas smile.gif nelabai draugaujasi man su tom masėm, bet kadangi mano artimieji nemato jokių tortų, nes be manęs niekas nekepa daugiau smile.gif tai jiems jis buvo labai juokingas, bet gražus smile.gif viršutinis, perdarytas juodasis miškas, vietoj pusės normos grietinėlės naudojau mascarponės sūri, labai patiko, o antras Asseni "ne medaus" smile.gif
user posted image
Juodas miškas: bandžiau daryti gražius papuošimus iš plikytos tešlos, bet gavosi tik štai kas, nes gavosi palyginus keita tešla ir sunkiai piešėsi sad.gif
user posted image
ir nevykęs pinigų maišas, bet čia pirmas darbas su mase, ir ai.. kas gavos dovanų tas liko patenkintas svarbiausia ane smile.gif?
user posted image
Atsakyti
Nu merginos,vel pavaret wacko.gif
Bet po cipciuko veduokles negalejau ramiai miegot,man akyse stovejo tas grozis. bis.gif
Jolka999,kaip graziai tortukus padarei.
kaktusai kaip tikri,man labai grazu tie kaktusai,kazkada seniai internete buvau radus tokia superine kaktuso foto,nusikopinau i savo albuma,vis paziuriu,bet taip ir neiskepsiu turbut niekada.
Spanguolia-sauniai pasidarbavai...ir visos kitos kuriu nepaminejau,nes jau ir pamirsau,nes savaitgaliui labai daug tortu pridygsta,kaip grybu po lietaus...
Atsakyti
Atsiprašau, kad ne visai į temą blush2.gif

Gal kas Kaune tortukus kepat ar galit ką nors parekomenduoti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 10 10, 11:28)
Nu merginos,vel pavaret wacko.gif
Bet po cipciuko veduokles negalejau ramiai miegot,man akyse stovejo tas grozis. bis.gif

blush2.gif blush2.gif ...atsiprašau , kad likai be miego blush2.gif .

Ir aš be miego ....rankos raumens uždegimas , negaliu kaip skauda cry.gif , nerandu vietos , eisiu vaistu į dupce pirkti nuo uždegimo doctor.gif ....atsiprašau už poster_offtopic.gif
Atsakyti
Ingridake, šauni Tavo barbė, gražios, švelnios spalvos wub.gif
Cipciuk , jau esu sakius, bet pasikartosiu, mielai būčiau Jūsų marti ax.gif vėduoklė nuostabi, o puokštė tai jau aukštoji matematika wub.gif
Spanguolia:), JOLKA999 puikūs tortukai be abejonės 4u.gif JOLKA999 biškį man trūksta vieno tavo darbo čia, neši greitai čionais cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif neužmėtykit akmenimis, bet man šypsena jau porą valandų nenulipa nuo veido, tikiuosi būsiu suprasta ir to, kam dariau, nes tik viena detalė buvo aptarta, o kitą dalį liepė sugalvoti pačiai ir sakė, palikim intrigai, daryk ką nori... juodas miškas, apatinis aukštas skirtas metukų berniukui labai mėgstančiam šuniukus, tėtis taip pat švęs gimtadienį (užkietėjęs žvejys ir parasparnistas), šuniukas pirktinis, parasparnistas pastiliažinis naminis, nemoku apsakyti, kaip viskas atrodo gyvai, nes nufotkint nemokėjau, o dar tas juokingas parasparnio drebėjimas judinant tortą lotuliukas.gif gėlės pastiliažas, nu ir atgaiva Jūsų akims - grietinėlės dzibai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
Olesta, o už ką čia užmėętyt, nebent už kuklumą smile.gif
Jo cipciuko veduoklė kaip iš katalogo smile.gif
spanguolės kaktusai man labai patiko smile.gif tox visai netortiškas tortas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekiuke: 10 spalio 2009 - 10:47
[quote=daividija,2009 10 08, 21:

Ech,gerai MB sako,nieko as nemoku cry.gif jam gal irgi i dzeksona panasu buvo,bet neisdryso pasakyt angel_sadangel.gif

BLOGAI tavo MB sako,nes zalio supratimo tie vyrai neturi ka reiskia para vistuveje stoveti miltuotai,pastilazuotai,spalvotai ir dar visai kokiai -otai bash.gif Gazi man tavo lele 4u.gif .Gal ne tobula,bet tai ranku darbas.Tegtu pabando pats veiduka nulipdyti lelei kita kart tada paziuresi kas is judvieju moka lotuliukas.gif O suknele superine is viso 4u.gif
Einu as dabaigt savo tiramusu ir bandyt kazkuom papuost,galva nenesa visai doh.gif
Atsakyti