Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akvadigi @ 2009 10 09, 16:11)
aciu  4u.gif
zinokit net verkti norisi... nes jau pavargau....

dali nugaros nuvaliau, priekis laikosi ir nepanasu kad ruosiasi begti. Eunu bandyti perplakti beza, gal geriau bus, jei ne - nauja pasigaminsiu.  ax.gif
guodzia tik tai, kad kam tortas skirtas i jo isvazda nekreipia demesio ir nieko nesupranta  lotuliukas.gif

Na as patarciau iskart nauja beza plaktis...
Atsakyti
Labas vakaras mergaites,nu atnesiau ir as savo torciuka,mano merginos gimtadienis 5metukai,paklausiau kokio torto noretu,tai pasake RUZAVO,na ilgai galvojau ir stai ka nulipdziau,dirbau visa diena,ne nemaniau kad taip bus sunku.Viduj napaleonas pagal Misele, papuosimai pastilazas, gelytes ir drugeliai cukrine geliu mase Cypsiuko.Gaila cia nematyt bet mase padengiau perlu milteliais.labai graziai sviesoj atsispindi.Na ka dar kita savaite viena kepsiu,nesiu i darzeli,te jie pastoviai vaiku gimtadienius svencia.Einu virtuve tvarkyt atrodo kai po karo.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
akvadigi per dauk cukraus , santykis baltymų ( gal dydis ne tas ) su cukrumi negeras schmoll.gif ....iš dzibukų matau , jei taip nutįsta dzibo galas - per dauk cukraus .

--------------------------------------------------------------------------------------------

Niu nedauk kažkaip tų tortukų šiandien unsure.gif .....tai įmesiu vieną , marčios gimtadieniui padariau blush2.gif .

Viduje " Negro bučinys " , pastilažas , cipciuko cukrinės gėlės , aisingas , plikytos tešlos lapeliai ......

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingridake @ 2009 10 09, 20:53)
Labas vakaras mergaites,nu atnesiau ir as savo torciuka,mano merginos gimtadienis 5metukai,paklausiau kokio torto noretu,tai pasake  RUZAVO,

Kokia grazi, miela barbyte bigsmile.gif wub.gif matosi, kad mamos siltos rankos gamino dukrytei tortuka is visos sirdies wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 09, 21:20)
[

Niu nedauk kažkaip tų tortukų šiandien  unsure.gif .....tai įmesiu vieną , marčios gimtadieniui padariau  blush2.gif .

tai martele apsidziaugs tokiu tortu thumbup.gif ispudingai atrodo bigsmile.gif stebinat kaskart atejusi sutortuku, neina nei akiu atitraukti bigsmile.gif
nu tie lapeliai tai kaip nevalgomi, kaip ka tik nuskinti atrodo blink.gif nu, negaliu atsiziureti ir viskas, prilipau prie ekrano ilgam bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 09 spalio 2009 - 20:24
Jone fainas zuviukas nemo mirksiukas.gif
ingridake labai grazi barbyte:)
Cipciuk,koks grazus tortas,patinka viskas viskas,gelytes lapukai,kompozicija visa,iskart ishsisaugojau sau i kompa,labai jau grazus.Gal galite nufotkinti lapeliu formele parodyti jai nesunku?jau labai man jie patinka blush2.gif
o tie ilgi lapeliai tai cipciuko cukrine mase?kaip juos dziovinote taip graziai?
o kas cia per plikyta tesa?turbut kazka praleidau skaitydama,nes apie tokia dar nesu girdejusi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 09, 11:30)
atnešu dar vieną  smile.gif

Nu zinai buciau toki grozi praziosojus doh.gif thumbup.gif wub.gif Nu jau labai jis man wub.gif ir spalvos ir siaip tiesiog grazus wub.gif 4u.gif

QUOTE(ingridake @ 2009 10 09, 20:53)
Einu virtuve tvarkyt atrodo kai po karo.

lotuliukas.gif cia turbut pas daug ka taip is po dideliu kepimu, puiki lelyte thumbup.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 09, 21:20)
Niu nedauk kažkaip tų tortukų šiandien  unsure.gif .....tai įmesiu vieną , marčios gimtadieniui padariau  blush2.gif .

Nu labai grazus thumbup.gif ,taip kazkaip viskas puikiai deri wub.gif jau nusikopinau blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Vaidylyteee jau rašiau , bet tau tikrai pakartosiu ...tie ilgi lapeliai irgi iš plikytos eklerų tešlos , jie patys savaime džiūdami susisuka , jų nereikia lankstyti , padedi ant popieriaus ir viskas , randi susisukusiuis , pora puslapių atgal aš parašiau apie juos .

O formelė 15 metų senumo ...lygi metalinė tik lapo formos ( jau geokai parudyjus blush2.gif ) , tuos kraštelius su dantų krapštuku ištampau .

Ačiū mergytės 4u.gif , aš su juo visą dieną daviausi doh.gif doh.gif doh.gif ....lai tik būna nepatenkinta laugh.gif.
Atsakyti
Cipciuk aciu jums 4u.gif vat jai dar galima noriu paklausti:
1-koki recepta jus naudojate sitai ekleru teslai?kiek,ko?
2-dazyti tesla reikia kai ji jau gatava ar anksciau?
3-kiek laiko dziuna sitie lapeliai?
4-koks ju skonis?ta prasme ar valgyt galima?
5-kur laikyti tesla jai lieka,ir kiek laiko?
sorry kad tiek priklausiau,na jau labai grazus man jusu lapeliai gaunasi biggrin.gif gausiu atsakymus ir as bandysiu ax.gif
dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti
Ateinu su kaktusiuku. Skirtas močiutei, buvau susiruošus kitą gėlę, bet prisiminiau, kad pas ją nėra nė vieno kaktuso, tai man tik palengvino gyvenimą blush2.gif Puošta bezė, gėlės cukrinė masė (realybėje jos šiek tiek blizga), tortas - improvizacija. Beja, persiprašau už tokią nuotrauką - blicas išvis išdarko spalvą, baisu žiūrėt, o čia nors nelabai ryški, bet nors spalva kažkiek arčiau tiesos.

user posted image

Ant vazonėlio dzibukai stovi kolkas, nors atrodo kad patižę. Ir išvis, kadangi sakiau vistiek bezė patiš, tai vazonėlio nieko daugiau ir nepuošiu, bet žiūriu kad netįžta, tai pradedu gailėtis kad nieko daugiau nepuošiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolia :): 09 spalio 2009 - 23:43
smile.gif+2009 10 09, 22:40-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 10 09, 22:40)
Ateinu su kaktusiuku. Skirtas močiutei,

labai simpatiskas vazonukas su kaktusiukiu, ir pigiai tuo paciu prasisuksit geliu nebereiks pirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 10 10, 00:27)
Cipciuk aciu jums 4u.gif vat jai dar galima noriu paklausti:
1-koki recepta jus naudojate sitai ekleru teslai?kiek,ko?
2-dazyti tesla reikia kai ji jau gatava ar anksciau?
3-kiek laiko dziuna sitie lapeliai?
4-koks ju skonis?ta prasme ar valgyt galima?
5-kur laikyti tesla jai lieka,ir kiek laiko?
sorry kad tiek priklausiau,na jau labai grazus man jusu lapeliai gaunasi biggrin.gif gausiu atsakymus ir as bandysiu ax.gif
dekoju is anksto 4u.gif

Vaiduliuk ....

1 - savo , dadedi miltų tiek , kad galėtum kočioti .
2 - kai darai tešlą , į pieną arba vandenį .
3 - vasarą per pora valandų susiraito , taip per parą , bet visai kieti kai pastovi ilgiau .
4 - galima , juk tai plikyta tešla , beskonė , ilgiau pabuvus burnoje - minkštėja , kai kandi - kaip plastmasė biggrin.gif .
5 - nedaryk dauk , daryk iš vieno kiaušinio , aš visada sunaudoju visą .

Tik perspėju ----ją padaryti tikrai sunku , dauk gadinau , neišeidavo , nebedariau , pykau ..... kai kas parodė kaip tai daroma , prieš keleta savaičių pabandžiau vėl - išėjo bigsmile.gif ...lafa brunette.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 10 spalio 2009 - 00:27
user posted image

user posted image

siek tiek mano darbeliu,papukai dengti sokoladine saldainiu mase ir apkringeliota su bezu,buvo sugalvoti ir padaryti per koki pusvalandi ax.gif kaimynka vakare uzsiprase,sako,reik rytojui doh.gif tai vat taip ir gavos.

lelyte-viduj medutis,puosta bezu ir pastilazinem gelytem.
Atsakyti