Cipciuk, mašiniukai labai linksmi ir mieli
Skristyn, labai jau gražus tas marmūras Labai viskas gerai dera
Olesta, tau ir "neolestiški" tortai puikiai gaunasi. Graži knyga, nėra nieko nereikalingo
Turiu klausimuką: kaip kremu padaryti lapelį? Kokiu kampu laikyti antgalį? Ar judinti antgalį, ar laikyti vietoje?
Olesta.... ...kur tavo grietinėlė ....niu bet ir gražuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
skristyn , koks įdomus marmuras gavosi , kaip bizga .
Mergytės barbei jei darote vieną suknelės paklodę , kočiojate apskritimą ir jį dedate ant viršaus , ir formuojate klostes , jei volanus , darote juostas , ir klijuojate atskirai....nu siūlę paslėpti darant klostes ne problema , užmeti vieną galą ant kito ir nėra žymės ....sėkmės modeliujant
Papildyta:
Migle79 , antgalį laikai horizontaliai , aš visada judinu spausdama , gaunasi pakarpyti , bet čia tavo skonio reikalas , gali daryti lygius
skristyn , koks įdomus marmuras gavosi , kaip bizga .
Mergytės barbei jei darote vieną suknelės paklodę , kočiojate apskritimą ir jį dedate ant viršaus , ir formuojate klostes , jei volanus , darote juostas , ir klijuojate atskirai....nu siūlę paslėpti darant klostes ne problema , užmeti vieną galą ant kito ir nėra žymės ....sėkmės modeliujant
Papildyta:
Migle79 , antgalį laikai horizontaliai , aš visada judinu spausdama , gaunasi pakarpyti , bet čia tavo skonio reikalas , gali daryti lygius
Labu
jau visa 100 metu tortu nebekepu, ir cia nesirodau, kad seiles nevarvinciau
va siandien sueistravau 2 m mergaitei torciuka, bet kaip ir visada (nors kaip puosti torta teorijos prisirnkus pakankamai is visu kepjeliu) vis tiek patyriau fiasko
Viduje Medutis, puostas Cipciuko beze. Beje, kiek teko daryti beze (tiksliau morengus) viskas liux nu kai reikia puosti torta nera kur detis....
pirmas beze siek tiek skystokas, bet aptepti torta suejo visas.
antras beze - super geras, apdzibavau puse sukneles ir praskydo dar plakiau, vistiek s****. nu bet pabaigiau dzibuoti.
treciu beze irgi diziaugiausi, bet baigiant dzibuoti zalia spava irig praskydo
visada laikausi Cipciuko normu ir beze s sirupu plaku 10 min.
zodziu, nugaroje gavosi "nuosliauza" bet ta nuosliauza pasidare kol tortas stovejo kambary panasiai po 45 min po puosimo...
vienu zodziu, as nesutverta tortus puosti... nors ideju turiu, igyvendinti ju nesiseka
turbut reiks kepti tortu ir nesti kaimynei Olestai, kad papuostu
beje, Olesta saunuole, kaip istobulejei per nepilnus metus
Ka man kita karta daryti del beze??? plakti ilgiau, ar greiciau puosti gal ji nuo rnaku siltumo pasileido???
jau visa 100 metu tortu nebekepu, ir cia nesirodau, kad seiles nevarvinciau
va siandien sueistravau 2 m mergaitei torciuka, bet kaip ir visada (nors kaip puosti torta teorijos prisirnkus pakankamai is visu kepjeliu) vis tiek patyriau fiasko
Viduje Medutis, puostas Cipciuko beze. Beje, kiek teko daryti beze (tiksliau morengus) viskas liux nu kai reikia puosti torta nera kur detis....
pirmas beze siek tiek skystokas, bet aptepti torta suejo visas.
antras beze - super geras, apdzibavau puse sukneles ir praskydo dar plakiau, vistiek s****. nu bet pabaigiau dzibuoti.
treciu beze irgi diziaugiausi, bet baigiant dzibuoti zalia spava irig praskydo
visada laikausi Cipciuko normu ir beze s sirupu plaku 10 min.
zodziu, nugaroje gavosi "nuosliauza" bet ta nuosliauza pasidare kol tortas stovejo kambary panasiai po 45 min po puosimo...
vienu zodziu, as nesutverta tortus puosti... nors ideju turiu, igyvendinti ju nesiseka
turbut reiks kepti tortu ir nesti kaimynei Olestai, kad papuostu
beje, Olesta saunuole, kaip istobulejei per nepilnus metus
Ka man kita karta daryti del beze??? plakti ilgiau, ar greiciau puosti gal ji nuo rnaku siltumo pasileido???
As beze plaku tiek, kol sluoteles vos sukasi. Ir matosi indo dugnas beplakant. Bet man taip pat buna taip, kad uztepus ant torto, vietomis susileidzia beze, ir niekaip negaliu suprast kodel... gal kokios dregmes pagauna...
Man tas pats. Atrodo bezė gaunasi, o pastovi ir pardeda tirpti. Galvoju, gal dėl drėgmės kambaryje. Nes man tokia situacija būna tada, kai lauke lyja.
Cipciuk, ačiūks
Cipciuk, ačiūks
QUOTE(Migle79 @ 2009 10 09, 15:24)
Man tas pats. Atrodo bezė gaunasi, o pastovi ir pardeda tirpti. Galvoju, gal dėl drėgmės kambaryje. Nes man tokia situacija būna tada, kai lauke lyja.
Cipciuk, ačiūks
Cipciuk, ačiūks
As vakar buvau pasikurenus, kad sausa namie butu, ir vistiek taip paciai... vasara buvo irgi kartas toks, kai viskas nuciuoze na kai vakar nuciuoze, tai matyt prastai isplakiau beze...
QUOTE(akvadigi @ 2009 10 09, 15:04)
Ka man kita karta daryti del beze??? plakti ilgiau, ar greiciau puosti gal ji nuo rnaku siltumo pasileido??
Man lygiai tas pats būna. Bezė gaunasi zefyras, apdzybuoju ant sviestiniu kremu apteptą tortą ir būna po valandos aptįžta dzibukai vietomis, o vietomis viskas liuks. Pas mane nebebūtų ką plakti ilgiau - visas bezas prisicementavęs ant mikserio šluotelių.
Vakar puošiau bezė - dėjau mažiau cukraus, pirmojo bezė dzibukai išsilaikė gerai, antrojo bezė papuošimai aptižo, nebaisiai, gal nežinantis net nepastebėtų, bet kas žino iškart pamatys patižimą. Kame viso to šaknys? Taip ir bandau loteriją kaskart - patiš ar ne Tiesa slypi kažkur anapus
Akvadiqi, nu Tu čia su tuo pasiūlymu prajuokinai kuriam įmonę, Tu kepsi aš puošiu, tik DS pageidauju įtraukti punktą, kad bezu nepuošim nes man nėra nervų net pradėt žaist su juo... grietinėlė, masė ir taškas, nu dar sviestiniui gal išdrebėsiu užjaučiu iš tikrųjų dėl bezo, nes barbės priekis tai jau žadėjau rašyt kur čia Tau fiasko, jei viskas puiku.... nieko, visko būna...
Aisku, reikia plakti ilgai ir nuobodziai....
Atidariau saldytuva, o Barbes nugara nuciuozus gal ta vieta nuvalyti ir nauja beze pasidaryt ir perdzibuot?? Juk negaliu barbes su tokia "nuosliauza" mergaitei i Ukmerge ryt vezti
Atidariau saldytuva, o Barbes nugara nuciuozus gal ta vieta nuvalyti ir nauja beze pasidaryt ir perdzibuot?? Juk negaliu barbes su tokia "nuosliauza" mergaitei i Ukmerge ryt vezti
fainuolė Tavo barbė, gaila dėl nugaros, taigi priekis tai laikosi, tai kas tai nugarai dabar nu šakės, aš todėl bezu ir nepuošiu, jis krečia va tokias nemalonias staigmenas, jau plaki atrodo zefyras, pradedi spaudyt, tik tyyyyyyyyst ir vsio bandyk perdzibuot, dabar skaityk tas sluoksnis bezo vis tiek apdžiūvęs bus kažkiek, gal laikytų jau, gaila tik laiko, produktų ir Tavo nervų laikykis, mergyt, nes priekis tai fantastiškai gražus
QUOTE(Olesta @ 2009 10 09, 15:57)
fainuolė Tavo barbė, gaila dėl nugaros, taigi priekis tai laikosi, tai kas tai nugarai dabar nu šakės, aš todėl bezu ir nepuošiu, jis krečia va tokias nemalonias staigmenas, jau plaki atrodo zefyras, pradedi spaudyt, tik tyyyyyyyyst ir vsio bandyk perdzibuot, dabar skaityk tas sluoksnis bezo vis tiek apdžiūvęs bus kažkiek, gal laikytų jau, gaila tik laiko, produktų ir Tavo nervų laikykis, mergyt, nes priekis tai fantastiškai gražus
aciu
zinokit net verkti norisi... nes jau pavargau....
dali nugaros nuvaliau, priekis laikosi ir nepanasu kad ruosiasi begti. Eunu bandyti perplakti beza, gal geriau bus, jei ne - nauja pasigaminsiu.
guodzia tik tai, kad kam tortas skirtas i jo isvazda nekreipia demesio ir nieko nesupranta
Pristatau zuviuka Nemo sunaus gimtadienio sventei namie Nusivyliau savim,bet nieko gal kada gerai gausis
Viduj medutis,puosta grietinele ir "beze"
Papildyta:
Skristyn-nuostabus marmuras
Olesta-man iki tokios knygos toli saukia
Akvadigi-grazi barbe,del beze uzjauciu,imk balioncika As su beze siandien eilini karta patyriau fiasko
Viduj medutis,puosta grietinele ir "beze"
Papildyta:
Skristyn-nuostabus marmuras
Olesta-man iki tokios knygos toli saukia
Akvadigi-grazi barbe,del beze uzjauciu,imk balioncika As su beze siandien eilini karta patyriau fiasko