*Mazuliux, puiki knyga, šauniai padirbėjai
**Skristyn, naktinėji aš ir dabar ne per seniausiai pusiau baigiau, liko nedideli darbeliai prie vieno torto, bet džiaugiuosi, kad mase dengiau šiandien, nes jei tiek būčiau užgaišusi rytoj, tai būtų buvę ne kas
*** Migle79, turint omeny, kad moku dzibuoti tik grietinėle, tai Tavo tortuką vertinu puikiai, nes visų pirma bezo bija, visų antra kažin ar sugebėčiau juo taip padaryti kaip grietinėle, jau laukiu rytojaus torto, kada galėsiu pasikinkyti olestiškąją į darbą vat figūrėlėms tai Tu turi neabejotiną talentą - viena už kitą dailesnės
QUOTE(skristyn @ 2009 10 08, 22:18)
as ir noriu ant virsaus dazyti, o spalvos intensyvuma su kuo koreaguoti su balta spalva ar daugiau praskiedziant, bet jeig daugiau praskiedziu tai netolygiai dazosi
Labai skiesti nereikia O jei nori sviesesnes, kaip ir sakei, truputi baltos imaisyk Arba, jei nelabai tolygiai nusidazys, gali antra sluoksni uztepti, ar tik labiausiai nepatinkancias vietas
QUOTE(skristyn @ 2009 10 09, 00:10)
Mergaites sos
man reikia nudazyti torta ruda spalva, o tokios spalvos turi tik dust, kaip man ji nudazyti kad gautsi graziai lygiai, kiek bandau gaunasi margas
man reikia nudazyti torta ruda spalva, o tokios spalvos turi tik dust, kaip man ji nudazyti kad gautsi graziai lygiai, kiek bandau gaunasi margas
O tu jau dengta torta nori dazyt? As nori dengimo mase ruda padaryt?
Na va. pabariau siandien visas .
O dabar su atsakaita ateinu.
Izbandziau as plikytos teslos papuosimus. Viskas kaip ir gav neblogai. Stai tiek padariau is virsutineje temoje parasyto recepto lapeliu, zagagulinu, "spermatazoidu", tik is puses normos,( t.y. 1 kiausinio ir viso kito per pus). Aisku dar kokie 10, ivairiu rusiu suluzo, itariu, kad dvigubai tiek sulus, kol desiu ant torto. Skonio atzvilgiu visai nieko.
Bet ne esme.
Sakyciau, kad reikia labiau pasitreniruot piest. Ir, manau, kad geriau daryti per maziuka antgaliuka, nei per popieriaus tutele. Man dailesni gavosi pirmi, kur dar ta tutele buvo nauja. Kiek daugiau spaudziant, ji labiau prasiskecia, ir gaunasi storokas rastas. Bet antgaliuko neturiu. Gal cia praktikos labiau reikia, o gal, tiesiog neteisingai susuku ta tutele
Kol viska parasiua, tai jau issiaiskinot ka norit ir kaip dazyt
skristyn, tau reikia miksto plataus teptuko, bei dazyti reikia greitai nelaikant vienoje vietoje. Bus maziau juostu. Ir, beabejo, reikia antro sluoksnio
QUOTE(Asseni @ 2009 10 09, 00:23)
O tu jau dengta torta nori dazyt? As nori dengimo mase ruda padaryt?
Jau apdengta torta nudazyt
Lapeliai grazus gavosi o tie storesni man gal net ir graziau ziurisi
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 10 09, 00:21)
**Skristyn, naktinėji aš ir dabar ne per seniausiai pusiau baigiau, liko nedideli darbeliai prie vieno torto, bet džiaugiuosi, kad mase dengiau šiandien, nes jei tiek būčiau užgaišusi rytoj, tai būtų buvę ne kas
Vaikai kitaip neleidzia lieka tik naktys Man si savaitgali 3 tortai laukia, vienas iskeliauja ryt ryte, tai dabar baigineju, o kitas tai didziausias galvos skausmas matyt Asseni sedevru per daug prisiziurejau, reikia padaryti lobiu skrynia, vat ja man ir reikes dazyt ir dar nezinau kaip isgauti medzio imitacija
QUOTE(skristyn @ 2009 10 09, 00:31)
........... dar nezinau kaip isgauti medzio imitacija
Tai krapstuku piesk ant mases, bet dar nedengtos
....kaip aš įkrėščiau Miglei 79 į šikną , jai bohu nepagailėčiau .
mazuliux apie ką " romanas " , niu prie stalo taip ir čiupčiau atversti .
----------------------------------------------------------------------------------------------
Vyyyyyyy dar vienas , nu tik nesijuokite plyyyyyyyz ....kopinau Miglės79 mašiniukus , tai pažiūrėkite kas gavosi ....
....
mazuliux apie ką " romanas " , niu prie stalo taip ir čiupčiau atversti .
----------------------------------------------------------------------------------------------
Vyyyyyyy dar vienas , nu tik nesijuokite plyyyyyyyz ....kopinau Miglės79 mašiniukus , tai pažiūrėkite kas gavosi ....
....
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 09, 01:15)
Cipciuk, Jum paciai reiktu ikresti. Masiniukai laaabai grzus, dailuciai, linksmuciai po tokiu vaizdiniu galima eiti jau ir miegoti, nes jau nuo mokslu tuoj pazaliuosiu
prasau padekit tos kurios daro didesniam skaiciui zmoniu torus,man reikia padaryti 35 zmonems,is kiek normu kepti medaus lakstus?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 08, 22:26)
tai ne pati darei? o kiek kainavo?
QUOTE(daividija @ 2009 10 08, 22:46)
Ech,gerai MB sako,nieko as nemoku jam gal irgi i dzeksona panasu buvo,bet neisdryso pasakyt
neliūdėk : taigi viską rankytėmis darei.. Kad panaši į Jacksoną, taigi nieko blogo. Kaip tik pagyrimas
QUOTE(Migle79 @ 2009 10 09, 00:19)
Aš greit parodysiu savo parodiją į Cipciuko gėlę
Viduje - medaus tortas su džiovintomis slyvomis ir graikiškais riešutais, padengimas - sviestinis kremas ir bezė , drambliukas iš marcipano.
Viduje - medaus tortas su džiovintomis slyvomis ir graikiškais riešutais, padengimas - sviestinis kremas ir bezė , drambliukas iš marcipano.
man tai labai graži dramblytė ir visas tortas labai mielas. Spalvos? o kodėl jos kitokios galėtų būti jos ir taip švelnios, pastelinės ir "valgomos". Jamčiau tokį tortą
QUOTE(mazuliux @ 2009 10 09, 01:11)
Aciu, mergaites Namiskiai irgi ivertino puikiai - atsidariusiais "stalciais" paziureje i saldytuva. O mamos draugas sake - ar jinai visai isbludo, knyga i saldytuva deti Is pradziu nepatikejo Ir nors labai paprastas tortukas, bet man labai patinka, toks mielas
geriausias įvertinimas - išblūdo ir aš taip būč pasakius. Nes labai panašu į knygą.
QUOTE(padima @ 2009 10 09, 07:50)
prasau padekit tos kurios daro didesniam skaiciui zmoniu torus,man reikia padaryti 35 zmonems,is kiek normu kepti medaus lakstus?
Siaip skaiciuojama, kad 1 zmogui reikia 200 gr. torto. Vieni is vis torto gali nevalgyt, kiti tik paragauja, bet yra ir tokiu, kurie po 3 gabalus suvalgo
Tai vidutiniskai tau reiktu 7 kg torto. Man ir pilnos normos gaunasi 5 kg su trupuciu. Tai as kepciau viso is 5 kiausiniu
Cipciuk, jau masiniukai kokie prikolni, nu gi dar is musu jie ir ticiojasi
QUOTE(padima @ 2009 10 09, 07:50)
35 žmonės , kai kur jau vestuvės .....aš kepčiau iš dvigubos normos , super geras 3 aukšrų tortas , niu dar ir koks mizeriukas liktų , juodai dienai suteptum .
naitai 2,50 litų .
Mergaites,noriu ant torto isdzibuoti zuviuka Nemo,turi as ji atsispausdinus,siaip atrodo viskas aisku,o jus dzibuodamos kazkaip is akies ziurit ar pasizymit kaip nors ant torto virsaus? Ir turbut reikia naudot pati maziausia antgali?