Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Migle, atrodo kad cia is kokios foto ikeltas vaizdelis bigsmile.gif nu super grazu thumbup.gif
Atsakyti
Migle79,vienas uz kita grazesni tavo tortai 4u.gif Bet kap tu tuos gyvunelius islipdai isiaip figureles,tai as jau nebesuprantu.
Atsakyti
[quote=*Jonė*,2009 10 05, 16:08]Migle79 tortas tobulas,negaleciau as jo pjaut smile.gif

foto nerodo verysad.gif o jau nuotykiai, tai jau kondensuotą virei unsure.gif rolleyes.gif užtat pas mane ir nevyksta šis veiksmas, esu mačius bendrabuty kaip tas atrodo, nenorėčiau savo virtuvėj tokio ažūro lotuliukas.gif o juo labiau tokių nelaimių 4u.gif imk kad greičiau sugytų 4u.gif nusipirkau 1 kg Rududu ir ramu cool.gif o jau rodo bigsmile.gif kuom čia taip tobulai išlyginai, kuom dengtas tortas, kas viduj, greit išduodi visas palspatis bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif tik man gėlyčių mažokai , skersai kampas apačioj visai tuščias, neturi damest dar tenk kokią kvitekelę, super tortas, spalvą dievinu, padengta lygiai gražiai, nedrįsk nešt pirktinio torto doh.gif doh.gif doh.gif šitas labai gražus thumbup.gif atsiimu vius klausimus, jau viską radau blush2.gif ne visi akli mato blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 05 spalio 2009 - 15:19
naitai , niu padirbėjai moterie iš peties bigsmile.gif ...net vaikai liko nemaudyti hihihi.gif....ir bais man gražus pirmas wub.gif , nu kad ir ant fu...stovi , bet gražu wub.gif , antra sulieta unsure.gif , gaila verysad.gif , trečias suėstas - irgi gaila tongue.gif .

Migle79.... ....... ...... nežinau ką pasakyti user posted image.....be žodžių wub.gif .

Niu einu panytės gėles lipinti , daba turiu į ką pažiūrėti , naito dėka ...iki...user posted image
Atsakyti
Kaip grazu, kai nauja temele prasideda sitokiais groziais bigsmile.gif
Migle79 tavo tortukas fantastiskas tik jis man cipciuko tortuka primena rolleyes.gif
*Jone*, knygos lapai kaip graziai islyginti, bet man tai kazkokio uzraso ten truksta, kazkaip tuscia knyga atrodo ax.gif
Atsakyti
Migle, kaip grazu, kokie parsiukai wub.gif

Asseni, uz ta suniuku forma, kuria turiu, kazkada sumokejau 8 litus, tad vargu, ar tai galima vadint "investicija" (net ir be nuolaidu sita triju suniuku forma apie 20 lt tekainuoja, nes yra nelankscios - gipsines). O siaip pamaniau, kad naudojiesi tokia pacia, nes kudliukas visiskai identiskas -- taip pat sudetos kojytes, taip pat vingiuoja kailis, snukio forma, net skyrimas ant galvos toks pat. (jei butu idomu, galeciau paziureti, gal turiu to "forminio" suniuko nuotrauka 4u.gif ) Ai, kokiu tik sutapimu nebuna.

Del veiduku visgi, jei vis tiek perki leles, kazin, ar galutinej eilutej jos tau neatsieis netgi brangiau, nei gipsine formele... juoba dar iskaicius laika, reikalinga toms formelems vis is naujo pasigaminti. Bet cia, aisku, tik pamastymas. Ir del skirtingu veideliu -- juk ar fabrikine forma, ar barbe, skirtingumas menkas, tik fabrikas kitas... kartu dar turiu pasakyti, kad va vaikiskiems veideliams formu nepirkau, nes norejosi skirtingu, o moters veido ir kaklo kazkada po ilgu svarstymu isigijau. Ir, hmm... suformavus veida mould'u, gali ji keist, kaip nori -- ipjauni burna, praziodai -- plati sypsena; gali nusmailint smakra vos suspaudus pirstais, padidint / pamazint akis (ar net padaryt kinieti) teptuku piestu "makiazu" (finale nesiskiria); netgi senute gali padaryt --- antakius is sonu spusteli, tarsi "nuleidi", vokai gaunasi apdribe, zandus zemyn -- zodziu, pagal zemes trauka... Indelis gaunasi minimalus, darbo daug maziau, nei viska nuo nulio darant (galiausiai, mano pagrindiniai patobulinimai teptuku daromi, taigi ir to maigymo nebutina).

Plaukus lengviausia padaryt antgaliu svirksciant cukraus glajus. Vyriskai sukuosenai juos dar apsimoketu pasukuoti tvirtu sepeteliu (as turiu specialiai tortams skirta kieta dantu sepeteli, pravercia ne tik sukuosenoms, bet ir "isplaukusiu" liniju, "plunksneliu" ar "siuviniu" piesimui ant torto pavirsiaus). Profesionalai delikaciausiems darbams (kur reikia patikimesnio tasumo) cukraus glaju siulo naudot pastovejusi. As kiek bandziau, man si taktika irgi geriausiai pasiteisino. Pagaminu glaju (siuo atveju is neplakto baltymo, cukraus pudros, jei bus baltas -- dar idedu ir citrinos rugsteles), sustumiu i dubenelio apacia, glaudziai uzdengiu maistine plevele ir palieku parai (o dar geriau - dviems) saldytuve. Ne toks trapus, elastingesnis, tempiamas elgiasi beveik kaip bezas, darant plaukus, galima ir ant peciu nuleist, ir kaip tik nori. Be to, tokiu megstu ir kitokius papuosimus formuoti -- pradedant tais, kurie tures savarankiskai "stoveti" ant torto, baigiant "siuviniais"... likuti visada galima naudot kaip klijus, ir stovi sitas reikalas gana gerai -- universalu, paprasta, nereikia nieko virti, zodziu... ax.gif

O siaip jei noriu daryti mandresnius zoles kuokstelius, idomesnes sukuosenas ar pan., megstu is mases suvoliotas virvutes naudoti. Tik cia jau reikia uzsiimti.

QUOTE(*monikute* @ 2009 10 05, 15:00)
Sveikos mergytės  4u.gif

Ilgokai nebuvau čia  blush2.gif 
Duodu ataskaitą - ESP nelabai kas kepa tortus tokius kaip mūsų lietuvaitės  blush2.gif  Bandžiau parduotuvėse ieškoti dažų ar kokių kitokių dalykėlių skirtų kepimui, bet radau tą patį ką ir mūsų maximose pardavinėja  doh.gif  Viena pažįstama prancūzė minėjo, kad Prancūzijoj yra parduotuvė, kur labai daug visko būtent tortų kepimui, bet ten brangu ir aš nebenusigavau iki tos parduotuvės  blush2.gif  Žodžiu nieko neišmokau ir nieko nenusipirkau  blush2.gif  biggrin.gif
Tiesiog trūksta žodžių  wub.gif  O kiaulyčių gražumas  wub.gif  thumbup.gif

Klausimas - su kokiais dažais dažėt pastilažą?

As, aisku, Ispanijoj nebuvau, tai nezinau, bet esu isitikinus, kad ten PRIVALO but specializuotu parduotuviu. Jie net ir kazkokia "gildija" turi... g.gif Teko matyt ispaniska zurnala, kuriame reklamavosi kelios parduotuveles ar tai firmeles reklamos... galiu pasidomet giliau, ir parasyt, ar cia tik mano liguista fantazija, ar isties kazka maciau blush2.gif
Atsakyti
[quote=Olesta,2009 10 05, 16:14]
[quote=*Jonė*,2009 10 05, 16:08]Migle79 tortas tobulas,negaleciau as jo pjaut smile.gif

foto nerodo verysad.gif o jau nuotykiai, tai jau kondensuotą virei unsure.gif rolleyes.gif užtat pas mane ir nevyksta šis veiksmas, esu mačius bendrabuty kaip tas atrodo, nenorėčiau savo virtuvėj tokio ažūro lotuliukas.gif o juo labiau tokių nelaimių 4u.gif imk kad greičiau sugytų 4u.gif nusipirkau 1 kg Rududu ir ramu cool.gif o jau rodo bigsmile.gif kuom čia taip tobulai išlyginai, kuom dengtas tortas, kas viduj, greit išduodi visas palspatis bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif tik man gėlyčių mažokai , skersai kampas apačioj visai tuščias, neturi damest dar tenk kokią kvitekelę, super tortas, spalvą dievinu, padengta lygiai gražiai, nedrįsk nešt pirktinio torto doh.gif doh.gif doh.gif šitas labai gražus thumbup.gif atsiimu vius klausimus, jau viską radau blush2.gif ne visi akli mato blush2.gif blush2.gif
[/quote]
Ne neviriau kondensuoto,ant puodo uzsidejus plastikini bliuda plakiau baltymus,dariau garu vonele ir muset gavosi vakumas,tai kai islupt bliuda is puodo gavosi didelis bum ir suke plastiko tiesiu taikymu i delnu,lyginau karstu sausu peiliu,turiu kvietkeliu einu damesiu,man ir biski lyg truko kazko ale bijau perkraut.Viskas,mergaites tik jusu deke,visos zinios tik is jusu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 10 05, 16:18)
Del veiduku visgi, jei vis tiek perki leles, kazin, ar galutinej eilutej jos tau neatsieis netgi brangiau, nei gipsine formele...  suformavus veida mould'u, gali ji keist, kaip nori --

Meian, Oj, negaliu, prajuokinai. Cia gal tau lengva kalbet, prapjauni, padailini lotuliukas.gif
Man kol kas tai aukstoji matematika doh.gif . Veida ploviau 3 kartus, kad butu bent i veida panasi, rankas dejau 10 kartu, jei ne daugiau, nes kaip makaronai, taip makaronai. doh.gif
O del leliu, tai dukrele turiu, jai vistiek reikia zaislu, tai ir man patarnauja blush2.gif

Plaukus lengviausia padaryt antgaliu svirksciant cukraus glajus
. O kaip jis atrodo? Gal gali parodyt, buk gerute ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 05 spalio 2009 - 15:40
QUOTE(eglejk @ 2009 10 05, 16:17)
Kaip grazu, kai nauja temele prasideda sitokiais groziais  bigsmile.gif
Migle79 tavo tortukas fantastiskas tik jis man cipciuko tortuka primena  rolleyes.gif
*Jone*, knygos lapai kaip graziai islyginti, bet man tai kazkokio uzraso ten truksta, kazkaip tuscia knyga atrodo  ax.gif

Deja,rasyt dar nesiryztu,o ir nemoku,varau gelike damesiu
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 10 05, 16:17)
Migle79 tavo tortukas fantastiskas tik jis man cipciuko tortuka primena  rolleyes.gif

Tai kad musu visi tortai panasus. Vieni is kitu nukopinam, kaz ka dadedam. Ka gi cia dar sugalvosi, kai beveik visos idejos panaudotos.

Migle79, superinis tortas
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 10 05, 16:08)

Tortas labai gražus ir neneščiau jo į mokyklą blush2.gif

QUOTE(Meian @ 2009 10 05, 16:18)

As, aisku, Ispanijoj nebuvau, tai nezinau, bet esu isitikinus, kad ten PRIVALO but specializuotu parduotuviu. Jie net ir kazkokia "gildija" turi...  g.gif Teko matyt ispaniska zurnala, kuriame reklamavosi kelios parduotuveles ar tai firmeles reklamos... galiu pasidomet giliau, ir parasyt, ar cia tik mano liguista fantazija, ar isties kazka maciau  blush2.gif

Įdomumo dėlei galima būtų pažiūrėti kas ten per parduotuvės, bet kadangi aš praktiškai neturėjau laisvadienių, tai ir laiko paieškoms neliko blush2.gif
Atsakyti
Olesta,paklausiau patarimo ir dameciau gelyte tik lapeliu mazu jau nebturejau,man paciai tikrai geriau ziurisi,ir ka as be jusu daryciau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jonė*: 05 spalio 2009 - 15:48