nai nai nai, kokie grožiai bet irgi pastaruoju metu kažkokie neCipciukiški tortai, kur jos karalienė bezė
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 10 07, 15:59)
Štai atėjo rudenėlis, ir sugrįžo Ežerėlis
Kaip smagu tave cia matyti! Tiesa sakant, ne karta susimasciau, kas gi cia su tavim nutiko, kad prapuolei -- ir dar kaip tik po musu bendro apsipirkimo
QUOTE(Asseni @ 2009 10 07, 19:01)
Turiu stai koki pasiulyma, aisku, cia tada reiktu daugumos pritarimo ir laikymosi taisykliu.
Galim sukurti kelias temas, kur rodysim savo tortus, tarkim
1. vaikiski (siuzetiniai, masinos, barby ir t.t.)
2. Vestuviniai, krikstynu, Komunijos
3. Jubilejiniai (40, 50, 25 ir t.t.), aisku galima prijungti ir prie 2 punkto ir pavadinti ta tema "proginiai tortas"
4. Kiti (ivairiu formu, bet kokiai kitai progai ir pan)
Galim sukurti kelias temas, kur rodysim savo tortus, tarkim
1. vaikiski (siuzetiniai, masinos, barby ir t.t.)
2. Vestuviniai, krikstynu, Komunijos
3. Jubilejiniai (40, 50, 25 ir t.t.), aisku galima prijungti ir prie 2 punkto ir pavadinti ta tema "proginiai tortas"
4. Kiti (ivairiu formu, bet kokiai kitai progai ir pan)
As tai sakyciau, "nenada trivozyt trivogu, poka trivoga tebia netrivozhyt"... Mano galva, tai dabar tema, kaip tema; zmones, turintys bendra pomegi / uzsiemima bendroje temoje diskutuoja susijusiais klausimais. Kas cia blogo? Isskircius tortus pagal ju paskirtis, kai uzsinoresi paziuret pvz. skirtingu beze rastu, tai kazi, i kuria tema reikes eit ieskot? Gi i visas Prasides tada vel diskusijos -- gal ne pagal paskirtis, o pagal puosimo technikas skirstyt? "Puosti beze", "Grietinele", "Dengti mase", "Trupiniuotiniai"... kam to reikia?
QUOTE(valdele @ 2009 10 07, 19:35)
As vel tyliai mokausi ir groziuosi jusu tortais ,tai va savaigaliui dariau drauges vaikui antro gimtadienio proga torta. Traukinuka Toma.
Valdele, PASAKA! Neitiketinai grazu!
QUOTE(naitas @ 2009 10 08, 11:33)
Sveikos, Pristatau forumietės malagas tortukus.
Aciu Naitui uz tokiu grazuoliu paviesinima Malagas, ir kur tu anksciau buvai?!
QUOTE(rasyte_ @ 2009 10 08, 13:37)
I karstas diskusijas atnesu savo nelaimeli iskrypeli
Eik tu sau... gerai, kad viena kambary buvau, kai nuotrauka atidariau... kas butu patikejes, kad tai tortas?
QUOTE(Asseni @ 2009 10 08, 14:01)
O kas del rasymi i AZ, tai pati gaunu ju milijonas. Ir visada stengiuosi atsakyt issamiai, tik kad ne visada laiko yra. Ir viena karta atsakiau ne ta pacia diena, o po 3 dienu, o pries tai buvo 2 uzklausimai su tuo paciu klausimu. Tai gal ir atsakiau gan skubotai ir gal but trumpai. Tai gavau "padeka" .
As irgi gaunu zinuciu (ypac anksciau, kai daugiau cia lankydavausi). Turiu tokia nuomone, kad dazniausiai merginos i AZ raso butent todel, kad nedrista uzklaust viesai. Man tai visiskai nesukelia jokiu problemu atsakyt i tas zinutes.
Jeigu kas ir nervina, tai tik viena -- kai tiesiog "etatiskai" priraso klausimu, atsakai issamiausiai, ir kaip taisykle ne aciu neisgirsti (veliau tik pamatai forume, kad patarimais pasinaudojo, ir tiek ziniu). Bet cia jau ju paciu ir ju issiauklejimo lygio reikalas
QUOTE(spanguolia @ 2009 10 08, 15:16)
Atnešu vienetuką - maskarponė su avietėmis, kaladėlė medutis, meškinas šokoladinis, visą kitą pastilažas, cukrinė gėlių masė ir aisingas pagal Cipciuką.
Butum tik pabandzius sita grozi i Pagyru puoda nunest, tai...
QUOTE(daividija @ 2009 10 08, 17:39)
Nu va,parodysiu savo "lele",nors jai cia ir ne vieta labai nefotogeniska ta lele,kazkaip tikroveje as jau pripratau prie jos,o dar isgeriau sampo,tai ji man ir grazi patapo
Daividija, lele klasiska, originali, grazi, ko cia kimbi? Man netgi LABAI idomiai atrodo -- nepalyginsi su visokiom masines gamybos barbem. Tokia tikra renesanso princese. Nesuprantu, kur cia helouvynas?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 08, 18:58)
Pikta aš ...lipinau meškiną , bet negražus ...nedėjau , patupdžiau leliuką , jei norės lai pasikeičia , kažkoks mutantas gavosi , ne mano tai stihija , eina jie velniop tie baibokai ...
Iš tų nervų net nuotraukas ne tas įdėjau ...
Iš tų nervų net nuotraukas ne tas įdėjau ...
Neee, Cipciuk, is tu nervu ne nuotraukos ne tos, o nusisnekejimo sindromas, ar tai regejimo sutrikimai, nezinau -- bet kazkas is medicinines srities, garantuotai Mutantas jis jai, matai Kad visoms po toki mutanta
Man LABAI grazu leliukai atkistais uzpakaliukais... dariau karta toki "issiritusi is kiausinio", tai nuotrauka issisaugojau ir vis laiks nuo laiko atsidarau pasiziuret, kad ir kaip geda butu prisipazint...
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 08, 20:07)
Dar viena ...." raudonoji gėlelė " , va šitas tai man patinka renkti , vis kitaip galima , norėjo rausvos , tai ir primaklinau
Joo.... jooooo....... jo.
Ai, nezinau, ka cia daugiau ir pasakyt.
QUOTE(daividija @ 2009 10 08, 18:39)
Nu va,parodysiu savo "lele",nors jai cia ir ne vieta labai nefotogeniska ta lele,kazkaip tikroveje as jau pripratau prie jos,o dar isgeriau sampo,tai ji man ir grazi patapo
grynas aa Džaksas Maiklonas (mano mama taip sako) .. grynas
ale ot padirbėjai
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 08, 19:58)
Pikta aš ...lipinau meškiną , bet negražus ...nedėjau , patupdžiau leliuką , jei norės lai pasikeičia , kažkoks mutantas gavosi ,
nu kodėl mutantas.. man tai kinietis.. iš sumo.. arba toks kazokas iš multikų sovietinių
tik nepyk aš esu Tavo talento fanė
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 08, 21:07)
Dar viena ...." raudonoji gėlelė " , va šitas tai man patinka renkti , vis kitaip galima , norėjo rausvos , tai ir primaklinau .
labai graži lėlė
o aš pasidariau porą šimtų smulkių gėlių.. rausvų rausvų.. nežinau, kur jas dėsiu bet pasidariau..
Papildyta:
QUOTE(daividija @ 2009 10 08, 18:39)
gryyyynas Maiklonas
Meian tu ne taip supratai , tortukas - kentėti galima , taip sakant ...bet tas meškinas kur nulipinau - mutantas .... ...šitą lelių taip sakant ant Z nusipirkau , va tokiems ekstra atvėjams , niu man iki tokių užpakaliukų toli , oi toli .
Papildyta:
naitai tau ar lietus ar saulė , žodžių kišenėje ieškoti nereikia ...sumistas , kazokas matai jai , čia Pečkienė jį taip suraitė .
Papildyta:
naitai tau ar lietus ar saulė , žodžių kišenėje ieškoti nereikia ...sumistas , kazokas matai jai , čia Pečkienė jį taip suraitė .
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 08, 20:07)
akis varvinu varvinu, koks grožis ir išmonė aš praėjusį savaitgalį dariau lėlę tai manoji vagšiukė palyginus su Cipciuko gražuole
Patinka man savaitės pabaiga - oi gražumėliai prasideda
QUOTE(naitas @ 2009 10 08, 21:15)
gryyyynas Maiklonas
Voooooos i kelnes neprivariau Ooooi, negaliu -- po galais, nu gi tikrai, TIKRAI Jacksonas... Jis ir dazydavosi panasiai
Daividija! Tu privalai sia lele skubiai E-bejuj i aukciona padeti! Jei uz sausaini su Jezaus atvaizdu milijonus uzdirbo, tai isivaizduoji, kokia suma gausi uz amzinaatilsi Jacksona?!
Nors ir ne i tema cia, bet po Naito komentaro prisiminiau toki juokeli, ir dar labiau pralinksmino... "Tai buvo taip seniai, taaaaip seniai -- na zinai, Jacksonas dar buvo juodaodis".
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 08, 21:16)
Meian tu ne taip supratai , tortukas - kentėti galima , taip sakant ...bet tas meškinas kur nulipinau - mutantas .... ...šitą lelių taip sakant ant Z nusipirkau , va tokiems ekstra atvėjams , niu man iki tokių užpakaliukų toli , oi toli .
Tai jis ne cukrinis?
Cipciuk, Super duper olialia
Kokios man grazios tos barby . Jau tunta turiu issisaugojus ir Jusu i taupykle pasidejau Noriu ir as tokia padaryt, bet kad niekam nereikia
Oj, cia su Maikolu duodat Nu gi tikrai
Cipciuk, papasakokit apie plikytos teslos papuosimus. Daret lapelius. Labai prasau. Man tu zagagalinu reikia
Kokios man grazios tos barby . Jau tunta turiu issisaugojus ir Jusu i taupykle pasidejau Noriu ir as tokia padaryt, bet kad niekam nereikia
Oj, cia su Maikolu duodat Nu gi tikrai
Cipciuk, papasakokit apie plikytos teslos papuosimus. Daret lapelius. Labai prasau. Man tu zagagalinu reikia
Asseni, as kazkada bandziau daryti, tai man nesigavo, bet kadangi mano rankos abi kaires ir dar palauzytos, tai nieko nuostabaus tai as sudeginau, tai ten taip plonai reikia ispiesti tai nebesivarginu su tokiais papuosimais tai man ir sokoladiniu tokiu papuosimu neina nupiesti, kazkaip storai gaunas, o jei plonesnius padarau tai luzta
Nu jus su tuo Maiklonu tai sujuokinot
Ale rimtai gal ebay parduot egzempliorius tik vienas toks gavosi daugiau nenulipdyciau,nulupu tuos sijonus ir parduodu su kostiumu.
Sakau,kad hallovynine,Dzeksono kauke hallovynui kaip tik.
Ech,gerai MB sako,nieko as nemoku jam gal irgi i dzeksona panasu buvo,bet neisdryso pasakyt
Paziuriu i cipciuko leles veiduka ir verkt norisi,toks grazus...
Ale rimtai gal ebay parduot egzempliorius tik vienas toks gavosi daugiau nenulipdyciau,nulupu tuos sijonus ir parduodu su kostiumu.
Sakau,kad hallovynine,Dzeksono kauke hallovynui kaip tik.
Ech,gerai MB sako,nieko as nemoku jam gal irgi i dzeksona panasu buvo,bet neisdryso pasakyt
Paziuriu i cipciuko leles veiduka ir verkt norisi,toks grazus...
Nenorėčiau sutikti Aseeni su tavo nuomonę apie AŽ .....aš pastebėjau , kad daugumoj kreipiasi naujai atėjusios merginos , arba nesulaukusios atsakymo ....pirmos bijančios paklausti , antros - nusivylusios ...nežinau kaip pas tave , pas mane būtent taip yra .
Kas dėl lapelių ....tai paprasta eklerų tešla , tik ją rekia padaryti kočiojamą , kietą , kai atšalą , iškočioji ( ji nelimpa nes riebi ) , išspaudi paprastą lygią lapuko formą , paskui ar tai dantų krapštuku , ar virbalu kuo jums patogu , tempiate už kraštelių ....viskas , džiūdami jie savaime išsilenkia . Recepto kiekio nenusakysiu , darykite iš vieno kiaušinio , iš trijų , kiek jūs norite jų pasidaryti .
Kas dėl lapelių ....tai paprasta eklerų tešla , tik ją rekia padaryti kočiojamą , kietą , kai atšalą , iškočioji ( ji nelimpa nes riebi ) , išspaudi paprastą lygią lapuko formą , paskui ar tai dantų krapštuku , ar virbalu kuo jums patogu , tempiate už kraštelių ....viskas , džiūdami jie savaime išsilenkia . Recepto kiekio nenusakysiu , darykite iš vieno kiaušinio , iš trijų , kiek jūs norite jų pasidaryti .