Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(malagas @ 2009 10 08, 12:36)
Sveikutės,

Sveika prisijungus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir dar taip nekukliai bigsmile.gif Malacius.

rasyte_ blink.gif blink.gif Cia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(EgluteN @ 2009 10 08, 13:15)
ir rade ta,kurioje rasyti negalima nebezino kur pasiklausti jiems rupimu klausimu ax.gif

Zinot, pabambesiu dar, cia reikia normalios tvarkos. Paskaityti pirma lapa ir viskas bus aisku. Tik, kad visiem atrodo, aj, parasysiu cia, koks skirtumas. Namuose gi taip nedaro. I lova gi indu nekrauna g.gif , kiekvienam daiktui yra savo vieta. Tai cia lygiai taip pat. Jeigu atejai, tai buk geras ir pasidomek kaip ir kas.
Mes visos skubam, visos turi savo gyvenima, tai nereikia krauti kitiems. Kaz kodel vioenoms nesunku ir viena kita lapa pavartyt, ir pries tai esancia tema paskaityt, o kitos tingi, ir dar paraso: "neturiu laiko ziuret, tai jus man pasakykit". Turekit bent kiek garbes, tom kurios moka, surinko informacija, aiskina, dalinasi patirtim ir negaili savo laiko tam, kad tik visom ir naujai atejusiam zmogui butu lengviau.

Jus pasiziurekit kas buvo sitoje temoje pries metus ir kas yra dabar. Tai kad, mielosios, pacios statom namus ir pacios griaunam.

O kas del rasymi i AZ, tai pati gaunu ju milijonas. Ir visada stengiuosi atsakyt issamiai, tik kad ne visada laiko yra. Ir viena karta atsakiau ne ta pacia diena, o po 3 dienu, o pries tai buvo 2 uzklausimai su tuo paciu klausimu. Tai gal ir atsakiau gan skubotai ir gal but trumpai. Tai gavau "padeka" .

Atsiprasau uz Off topic.

Štai Jums rozyte. Ir grazios visosm kurybos Cia mano kinroze prazydo

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 08 spalio 2009 - 13:02
prasau man paaiskinti pvz yra toks tortas:
user posted image

jus man paaiskinkit kaip aplink ta torta uzdeti sokoldanine ta juosta?? kaip ji nesuluzta?? labai aciu uz info
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2009 10 08, 15:03)
jus man paaiskinkit kaip aplink ta torta uzdeti sokoldanine ta juosta?? kaip ji nesuluzta?? labai aciu uz info

kada nesulūžta? dabar mėgintum tą juostą nuimti, ji sulūžtų. Kaip ją uždeda? pirmiausia išmatuoja, kiek cm bus aplink tortą. Tada atkerpa norimo aukščio kepimo popieriaus juostelę ir ant jos lieja arba piešia lydytu šokoladu. Juostelę deda trumpam vėsion, šalton vieton. Reikia vis pažiūrėti, kad nebūtų pilnai sustengęs šokoladas. Tuomet ta juostele apjuosiamas tortas. Prispaudžiama. Kai pilnai sustengs šokoladas, kepimo popierius nuimamas. ir viskas.

Lydyti galima tik tikrą šokoladą, be priemaišų, pieno ar sviesto..
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2009 10 08, 13:57)
Zinai nei uz ka manes nepriverstu jo atsikasti  blush2.gif as pernelyg drovi esu biggrin.gif
Jau taip tikroviskai atrodo, kad bezirint susigedau doh.gif
Super padirbejai, manau mergos klyks bigsmile.gif

gėda žiūrėt,o rasytė tai jį dailino ne dešimt minučių lotuliukas.gif tikroviškai pasitengė hihihi.gif
Atsakyti
Malagas gražūs tortukai, man ypač patiko Snikersas - ne kokiom įmantrybėm, bet toks šiltas, purus tortukas atrodo. Rožės gražuolės.

Rasyte_ thumbup.gif lotuliukas.gif

Atnešu vienetuką - maskarponė su avietėmis, kaladėlė medutis, meškinas šokoladinis, visą kitą pastilažas, cukrinė gėlių masė ir aisingas pagal Cipciuką.

user posted image

user posted image

Nieko originalaus, svarsčiau ar čia ar į Pagyrų puodą, tai kol nuspręsim kur ką dedam tol aš ir svarstysiu kur dėt savo tortus doh.gif Šiaip aš mieliau diskutuočiau kaip kas puošta, kokių klaidų nedaryt, o kaip geriau daryt. Priimčiau geriau kritiką bei patarimus, nei pagyrimus ar ignoravimą. O gal reikėtų padaryt atskirą mūsų mokytojų tortų temą. Mes iš jų mokomės. Na ale "Master klass". O mes pradedančiosios galim rodytis ir mokytis čia. Sutinku, kad gal jau užtenka klausinėti kas tas pastilažas, o geriau perskaityti bent viršutinę Asseni temą kur bus visi visi pagrindiniai atsakymai. Yra Cipciuko tema kur ji viską puikiai paaiškina, tereikia šiek tiek paskaitinėti.
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2009 10 08, 12:37)
I karstas diskusijas atnesu savo nelaimeli iskrypeli lotuliukas.gif
Dedu nuoroda, ne foto, nes manau, kad nevalia tokio turinio foto deti tiesiai lotuliukas.gif
Viduj tortas su mascarpone ir bananais, apteptas Miseles glajumi ir aisingu bigsmile.gif
http://s42.radikal.r...4958c14dfe5.jpg

Beda ta, kad is po nakties, viena instrumento puse, ta kuri buvo ties saldytuvo sienele, nenorejo dziuti doh.gif ir aisingas truputi nubego doh.gif

Ogo, koks kotas biggrin.gif , primink, is ko ji sukonstravai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2009 10 08, 13:57)
Zinai nei uz ka manes nepriverstu jo atsikasti  blush2.gif as pernelyg drovi esu biggrin.gif
Jau taip tikroviskai atrodo, kad bezirint susigedau doh.gif
Super padirbejai, manau mergos klyks bigsmile.gif

bigsmile.gif blush2.gif blush-anim-cl.gif essen.gif
Atsakyti
*Malagas, sveika atvykusi, labai šilti, originalūs ir labai narūralūs tavo tortai, spaudžiu dešinę wub.gif
**dėl forumo tvarkos, aš kaip dauguma mirksiukas.gif
*** rasyte labai tikroviškas mergvakario torčiuks, liuks padirbėta bigsmile.gif
****Spanguolia:) labai fainuoliškas vienetukas ir kubelis ax.gif ir meškinas, galima aš į komapniją su meškute blush2.gif viduje snikeris, klevo lapas pastiliažas, visa kita kompozicija, tai šokoladinės maršmelow masės ir pastiliažo kratinys, visko po truputį, dengtas šokoladine saldainių mase...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 08 spalio 2009 - 14:35
spanguolia vienetukas labai grazus ypac spalva man patiko wub.gif
Olesta pasikeistum nick neatpazinciau kieno tortai, jie visai neolestiski biggrin.gif
Labai grazu, miela ir silta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 10 08, 15:18)
Ogo, koks kotas  biggrin.gif , primink, is ko ji sukonstravai?  g.gif

Vyniotini kepiau mirksiukas.gif

Olesta ir Spanguolia, labai grazus torciukai, po maniskio nesvankelio, tiesiog atgaiva akims thumbup.gif
Atsakyti
aciu visoms, kad priemte mane i savo buri bigsmile.gif
ir uzpagirimus
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 10 08, 08:33)
Sveikos,  4u.gif  Pristatau forumietės malagas tortukus. Tai ne naito, tai malagas tortai  mirksiukas.gif  ir komentaras.

labai labai grazus visi tortai,visi tokie valgomi thumbup.gif
QUOTE(rasyte_ @ 2009 10 08, 10:37)
I karstas diskusijas atnesu savo nelaimeli iskrypeli lotuliukas.gif
Dedu nuoroda, ne foto, nes manau, kad nevalia tokio turinio foto deti tiesiai lotuliukas.gif
Viduj tortas su mascarpone ir bananais, apteptas Miseles glajumi ir aisingu bigsmile.gif

Oho,koks daikciukas,kaip tikras thumbup.gif
smile.gif+2009 10 08, 12:16-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 10 08, 12:16)

Atnešu vienetuką - maskarponė su avietėmis, kaladėlė medutis, meškinas šokoladinis, visą kitą pastilažas, cukrinė gėlių masė ir aisingas pagal Cipciuką.

I pagyru puoda tokiam tortui nevieta,nes labai idomus,grazus ir gal kam nors patiks ideja.
QUOTE(Olesta @ 2009 10 08, 12:34)
galima aš į komapniją su meškute  blush2.gif viduje snikeris, klevo lapas pastiliažas, visa kita kompozicija, tai šokoladinės maršmelow masės ir pastiliažo kratinys, visko po truputį, dengtas šokoladine saldainių mase...

Grazus torciukas thumbup.gif
Atsakyti