Jeigu ir toliau,taip diskutuosit,tai ir sia tema teks i siukslina ismesti
Laukiam tortuku,papuosimu pavyzdziu ir visko kas susije su tortais,man kaip tik labai gerai,kad viskas vienoje temoje,nereikia klaidzioti ir ieskoti,o kas labai ko iesko yra paieskos sistema,o dar yra visos praeitos temos,kai reikia,tai ir ieskau,ir kartais po 10 temu perverciu,bet randu,taip kad bukime viename bureli ir nesimetykime po 10 temu,tik maziau pokalbiu,apie ora,o daugiau apie torciukus,pvz,vakar dariau grilijazini,nera ka rodyti,puosimas paprastas,netersiu temos.
Sveikos, Pristatau forumietės malagas tortukus. Tai ne naito, tai malagas tortai ir komentaras.
malagas rašo:
Tortas su persiko rožem yra gamintas pagal Cipciuko Margarita tik braskės pakeistos persikais.
Vestuvinis yra pagal mano recepta Napoleonas( L. geras receptas) parasysiu kuria diena tokio kremo forume nemaciau, dengimo masė yra pagal Meian ir gėlės taip pat.
Su vaisiais yra plikytos tešlos tortas (mano firminis) tik as darau blynus kitaip (neradau zmogaus kuriam jis nepatiktų ypatingas kai gaminu su braskėmis) jai bus noras parasysiu visa technologija.
Kelmas yra Cipciuko medutis. Jis buvo pagamintas gintadieniui kurio tema buvo miškas.
Su vyšniosšakele yra Morenginis ( juo likau sužavėta)
Su šokoladiniais drugeliais Snikersas.
Krikštynų tortas Cipciuko medutis dengimo mase Meian o seilinukas pagamintas iš pastiliažo.
Puošiu daugiausia grietinėle ir dengimo mase. Nors gyvenimas vercia susidraugauti ir su beze.
tai buvo malagas tortai
malagas rašo:
Tortas su persiko rožem yra gamintas pagal Cipciuko Margarita tik braskės pakeistos persikais.
Vestuvinis yra pagal mano recepta Napoleonas( L. geras receptas) parasysiu kuria diena tokio kremo forume nemaciau, dengimo masė yra pagal Meian ir gėlės taip pat.
Su vaisiais yra plikytos tešlos tortas (mano firminis) tik as darau blynus kitaip (neradau zmogaus kuriam jis nepatiktų ypatingas kai gaminu su braskėmis) jai bus noras parasysiu visa technologija.
Kelmas yra Cipciuko medutis. Jis buvo pagamintas gintadieniui kurio tema buvo miškas.
Su vyšniosšakele yra Morenginis ( juo likau sužavėta)
Su šokoladiniais drugeliais Snikersas.
Krikštynų tortas Cipciuko medutis dengimo mase Meian o seilinukas pagamintas iš pastiliažo.
Puošiu daugiausia grietinėle ir dengimo mase. Nors gyvenimas vercia susidraugauti ir su beze.
tai buvo malagas tortai
pagaliau yra i ka paziureti sirdis atsigavo,matant tokius grozius pirmam torte ypac istrigo rozes tikrai silti,nuostabus tortai
pritariu jolkai atsigavo temele i tema , bet juk savaitgalis arteja turetu pasipilt tortukai
MALAGAS prasau nuo a iki z kaip kelma darei labai aciu
MALAGAS prasau nuo a iki z kaip kelma darei labai aciu
Sveikutės,
Kelmas yra Cipciuko medutis tai manau visoms jis zinomas, o puošiau medučio trupinius maišiau su sokoladu, sokoladiniu kremu is pokeliu, padariau poskystę masę ir klijavau pirštais taip išgaudama "ale" žievę, Šaknis iš tos pačios masės tik daugiau trupinių, voveraitės iš pastiliazo, tarp kitko labai lengva jas padaryti, padarai burbuliuka su snapeliu pabaksnoji burbuliuką į stalą palankstai, va ir voveraitė
Kelmas yra Cipciuko medutis tai manau visoms jis zinomas, o puošiau medučio trupinius maišiau su sokoladu, sokoladiniu kremu is pokeliu, padariau poskystę masę ir klijavau pirštais taip išgaudama "ale" žievę, Šaknis iš tos pačios masės tik daugiau trupinių, voveraitės iš pastiliazo, tarp kitko labai lengva jas padaryti, padarai burbuliuka su snapeliu pabaksnoji burbuliuką į stalą palankstai, va ir voveraitė
Malagas, koookie groziai Kur pasislepus buvai su tokiais nuostabiais tortais?
As tai noreciau tavo firminio plikyto ir Napoleono receptu
As tai noreciau tavo firminio plikyto ir Napoleono receptu
Asseni mintis visumoj gera,tik,kad jau dabar buna,kad dvi tokios pat temos,o rasyt neaisku kur galima dar reikia issiaiskinti.Naujokui tikrai sunkui susigaudyti sitame voratinklyje,nes manau ne visi zino,kad yra kelios papuosimu temos ir rade ta,kurioje rasyti negalima nebezino kur pasiklausti jiems rupimu klausimu Tortu suskirstymas manau butu tikrai gerai,nes kai reikia kokio,tai pavargsti beieskodama.O cia galim ir toliau aikciot,diskutuot ir pan.kas lesitina pagal temele.
Del "isiaiskinimu per AZ"...O ir kas noretu,kad na istikruju svetimi zmones apipultu tave asmeniskai visokiais klausimais?Manau pats forumas tam ir yra,kad jame susibege nepazistami bendru interesu zmones galetu pasikalbeti,pasidalinti bei pasitarti jiems rupima tema.Na,bent jau tokia butu mano nuomone
Del "isiaiskinimu per AZ"...O ir kas noretu,kad na istikruju svetimi zmones apipultu tave asmeniskai visokiais klausimais?Manau pats forumas tam ir yra,kad jame susibege nepazistami bendru interesu zmones galetu pasikalbeti,pasidalinti bei pasitarti jiems rupima tema.Na,bent jau tokia butu mano nuomone
I karstas diskusijas atnesu savo nelaimeli iskrypeli
Dedu nuoroda, ne foto, nes manau, kad nevalia tokio turinio foto deti tiesiai
Viduj tortas su mascarpone ir bananais, apteptas Miseles glajumi ir aisingu
http://s42.radikal.r...4958c14dfe5.jpg
Beda ta, kad is po nakties, viena instrumento puse, ta kuri buvo ties saldytuvo sienele, nenorejo dziuti ir aisingas truputi nubego
Dedu nuoroda, ne foto, nes manau, kad nevalia tokio turinio foto deti tiesiai
Viduj tortas su mascarpone ir bananais, apteptas Miseles glajumi ir aisingu
http://s42.radikal.r...4958c14dfe5.jpg
Beda ta, kad is po nakties, viena instrumento puse, ta kuri buvo ties saldytuvo sienele, nenorejo dziuti ir aisingas truputi nubego
QUOTE(rasyte_ @ 2009 10 08, 14:37)
oooo, gal per daug realistiškas ką? ..
Na pagaliau iškilo tas klausymas apie skirstymą .....seniau čia esančios , tikrai susigaudys kur ir kas , bet naujai atėjusios merginos tikrai blaškysis , netgi tame rusaičių forume taip atsitinka ir savininkė ne kartą perspėjo , kad ne ten įkeltas tortas , jai atrodo , kad tai paprasta ir įkelia į nesudėtingus , o jis vertas būti kitoj ....aš nežinau , gal sakau duodam balsus ...kas - už , kas - prieš , nieko čia blogo nenutiks , dauguma ir nuspres .
malagas pagaliau , kiek laukti reikėjo ...tortai puikūs visi be išimčių , lauksime kitų , ir komentarų prie jų .
rasyte ....niu jooooooooooooo , kaip " gyvas " .... , nu tai ir gerai , kad tas aisingas nubėgo ....ar aš klystu . .
malagas pagaliau , kiek laukti reikėjo ...tortai puikūs visi be išimčių , lauksime kitų , ir komentarų prie jų .
rasyte ....niu jooooooooooooo , kaip " gyvas " .... , nu tai ir gerai , kad tas aisingas nubėgo ....ar aš klystu . .
QUOTE(EgluteN @ 2009 10 08, 14:15)
Eglute, kai rašiau apie AŽ, tai rašiau po šitų postų/ dėl šitų postų, kuriuos cituoju apačioje. Nieko asmeniško prieš tas forumietes neturiu, bet aš knisu šitas temas nuo pirmosios, ir kaip man baisu suvokti, kad reikia tiek daug laiko praleisti vartant tik va tokius postus, kurie labiau tiktų tiesiog dviejų žmonių susirašinėjimui per AŽ.
kol nėra temų valymo, postų ne į temą trynimo, tai nors pačios save šiek tiek kontroliuokim, leiskim sau tik po vieną off-topic per dieną parašyt
QUOTE( @ 2009 10 07, 13:36)
QUOTE( 2009 10 07 @ 13:41)
zinoma priminsiu man juk nera skubu siandien nekepsiu o geles darysiu klausyk o tu darai su cukrine mase torto uždengimą labai jau ten gražu, bet man atrodo sudetinga išgauti ta lyguma.
QUOTE(,2009 10 07, 14:19)
apie kokį tu čia tortą šneki nes aš tai turiu vieną padoresnį ir jis be cukrinės masės ir tikrai nelygus
QUOTE(rasyte_ @ 2009 10 08, 13:37)
Zinai nei uz ka manes nepriverstu jo atsikasti as pernelyg drovi esu
Jau taip tikroviskai atrodo, kad bezirint susigedau
Super padirbejai, manau mergos klyks