Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Asseni @ 2009 10 07, 20:01)

Ir, aisku, butinai siulau laikytis tvarkos: rasyti kas per tortas is ko papuosimai. Bus maziau tada klausimu kas ir is ko.
KA JUS MANOT?

aš tai manau, kad senbuvėms tai viskas aišku, ką bepasiūlytum.
Ir kad reikia visgi šitą temą pratrinti nuo spaminimo... juk daug jo, ypač šiand vakar.. visokius "pasakyk ką šiandien kepsi", "o aš rytoj kepsiu" juk galima ir per AŽ išsiaiškinti.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 10 07, 19:12)
Ir kad  reikia visgi šitą temą pratrinti nuo spaminimo... juk daug jo, ypač šiand vakar.. visokius "pasakyk ką šiandien kepsi", "o aš rytoj kepsiu"  juk galima ir per AŽ išsiaiškinti.

Zinot, dar papildysiu. Is tikro butu idealu mums tureti atskira subforuma, kuris butu pavadintas, tarkim "Papuosimu mokykla" ar dar kaip nors. O taip pat tureti moderatoriu, kuris galetu kai ka pakoreguoti, pratrinti is MUSU puoseju srities. Bet kad tai tur but misija neimanoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 10 07, 20:12)
Ir kad  reikia visgi šitą temą pratrinti nuo spaminimo... juk daug jo, ypač šiand vakar.. visokius "pasakyk ką šiandien kepsi", "o aš rytoj kepsiu"  juk galima ir per AŽ išsiaiškinti.

labai butu gerai jai butu tortu temos atskirai, bet palikit kokia temele ir zaliuojanciom nes jum gal ir viskas aisku ir neidomu, bet norinciom ismokti reikia jusu pagalbos blush2.gif nepalikit mokintis savarankiskai, as pazadu neikireti 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As vel tyliai mokausi ir groziuosi jusu tortais ,tai va savaigaliui dariau drauges vaikui antro gimtadienio proga torta. Traukinuka Toma. Papauosimai is marsmelow mases. Viduj "medutis " su kondencuotu pienu . Papuosimo ideja is Cipciuko pasiskolinau mirksiukas.gif . Nors ir labai stengiausi ,bet dar labai daug mokintis reikia.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valdele: 07 spalio 2009 - 18:36
traukinukas fantastiskas kaip tikras is zaislu parduotuves ir kaip toki nulipdyti ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
valdele, traukinukas nuostabus thumbup.gif o jau veidukas jo wub.gif

daividija, tavo vyras l. kritiškas- juk tu puikiai lipdai baibokiukus- jis pats nebandė nieko nulipdyti, tai ir kritikuoja- arba gal koks skulptorius yra, baigęs dailės akademiją lotuliukas.gif
Atsakyti
Asseni, man atrodo moderatoriai nelabai sutiks, kad būtų sukurta tiek temų, nes jos bus vienodos. Rankdarbių temoje buvo taip lyg SWAP'ų temose. Bijau pameluot. Nors yra labai daug temų, kur tik schemos ir jos suskirstytos - batukai, kepurytės, sijonai ir t.t.
O sukūrus atskiras temas, vistiek atsiras žmonių nemokančių skaityt, kad tai tik komentarai ar kad čia kalbam tik apie papuošimus, o ne apie biskvitus. Nežinau ar kai kurios specialiai ignoruoja prašymus, ar tikrai žlibos, atsiprašau, bet kitaip jau neina pasisakyt doh.gif
nesuprantu ar rusaičių forumuose visos supratingos, ar nereikalingi komentarai akimirksniu ištrinami g.gif Bet neteko matyt ne vietoj parašyta g.gif Duotų man kas nors teisę, tai tarkim iš praeitos temos 50 psl, liktų tik tortai ir patarimai kaip juos puošti. Tik naudinga info, be visų oi, ai, ujujui.
Atsiprašau, kad pasisakiau, nors tortų ir nededu. Kai mano tortas bus kažkam pavyzdys- įdėsiu. o dabar belieka skaityt ir mokytis.
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 10 07, 20:37)
Asseni, man atrodo moderatoriai nelabai sutiks, kad būtų sukurta tiek temų, nes jos bus vienodos. Rankdarbių temoje buvo taip lyg SWAP'ų temose. Bijau pameluot. Nors yra labai daug temų, kur tik schemos ir jos suskirstytos - batukai, kepurytės, sijonai ir t.t.
O sukūrus atskiras temas, vistiek atsiras žmonių nemokančių skaityt, kad tai tik komentarai ar kad čia kalbam tik apie papuošimus, o ne apie biskvitus. Nežinau ar kai kurios specialiai ignoruoja prašymus, ar tikrai žlibos, atsiprašau, bet kitaip jau neina pasisakyt  doh.gif
nesuprantu ar rusaičių forumuose visos supratingos, ar nereikalingi komentarai akimirksniu ištrinami  g.gif Bet neteko matyt ne vietoj parašyta  g.gif Duotų man kas nors teisę, tai tarkim iš praeitos temos 50 psl, liktų tik tortai ir patarimai kaip juos puošti. Tik naudinga info, be visų oi, ai, ujujui.
Atsiprašau, kad pasisakiau, nors tortų ir nededu. Kai mano tortas bus kažkam pavyzdys- įdėsiu. o dabar belieka skaityt ir mokytis.

O kodel neleis? Ne tiek ir daug cia temu, svarbu tvarkos laikytis. Be to, kai atidaro naujas:ieskau sausainiu recepta", "noriu torto su mascarpone" ir pan, tai gi nieko nesako moderatoriai.

Tai kad viskas priklauso tik nuo musu
Atsakyti
Reikia paklausti, nespėliot biggrin.gif
Ten buvo dėl to, kad tipo vienodos temos, bet jos atsidarė, tai leido vistik. O dėl tų kur atidaro temas, tai visai tyliu doh.gif Gauna barti nuo moderatorių, kad negalima taip, bet tuo ir baigias. Per silpna tvarka čia, reikia griežčiau - neatitinka taisyklių postas - ištrina, o dabar tik perspėja, kad ne į temą ir t.t.
Atsakyti
Bet per daug temu irgi negerai.Kaip dabar "Pagyru puodas" Saldus receptai su nuotraukomis" "Tortai" g.gif
Sitoj temoj suprantu ideda torta ir paraso kas is ko ir kaip,ir manyciau normalu,kad keli postai buna-oi,ai ir ui
o va klausimams bei patarimams reikia temikes,gal visai tiktu "tortu" tema arba sukurkit panasia i sia tik klausimams,komentarams,patarimams,o del suskirstymo i vaikiski,proginiai ir t.t,kazin ar nesigaus isvis burdakas
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 10 07, 22:07)
Bet per daug temu irgi negerai.Kaip dabar "Pagyru puodas" Saldus receptai su nuotraukomis" "Tortai" g.gif
Sitoj temoj suprantu ideda torta ir paraso kas is ko ir kaip,ir manyciau normalu,kad keli postai buna-oi,ai ir ui
o va klausimams bei patarimams reikia temikes,gal visai tiktu "tortu" tema arba sukurkit panasia i sia tik klausimams,komentarams,patarimams,o del suskirstymo i vaikiski,proginiai ir t.t,kazin ar nesigaus isvis burdakas

drinks_cheers.gif
As suprantu, kad cia irgi kartais buna burdakas, bet man pavyzdziui kaip pradedanciai sita tema super, kadangi galima rasti i visus iskylancius klausimus atsakymus. Jeigu suskirstyta butu tai manau dar didesnis burdakas gautusi, bet velgi cia tik mano nuomone
Atsakyti
Bet yra vienetai, kurie suranda tuos atsakymus. Kitos užduoda klausimą apie pastiliažą, nors prieš tai puslapį buvo rašyta g.gif Visada atsiras tokių, kurios rašys ne į temą, kurios neiskaitys taisyklių.
Jei daugiau temų ar atskiras subforumas, reikalinga moderatorė, kuri pastoviai prižiūrėtų ir valytų viską.
Papuošimų temą mirtinai reik pravalyt nuo šiukšlių, nes puslapy po du kartus ne į temą pavaryta doh.gif
Atsakyti