Asseni, man atrodo moderatoriai nelabai sutiks, kad būtų sukurta tiek temų, nes jos bus vienodos. Rankdarbių temoje buvo taip lyg SWAP'ų temose. Bijau pameluot. Nors yra labai daug temų, kur tik schemos ir jos suskirstytos - batukai, kepurytės, sijonai ir t.t.
O sukūrus atskiras temas, vistiek atsiras žmonių nemokančių skaityt, kad tai tik komentarai ar kad čia kalbam tik apie papuošimus, o ne apie biskvitus. Nežinau ar kai kurios specialiai ignoruoja prašymus, ar tikrai žlibos, atsiprašau, bet kitaip jau neina pasisakyt
nesuprantu ar rusaičių forumuose visos supratingos, ar nereikalingi komentarai akimirksniu ištrinami
Bet neteko matyt ne vietoj parašyta
Duotų man kas nors teisę, tai tarkim iš praeitos temos 50 psl, liktų tik tortai ir patarimai kaip juos puošti. Tik naudinga info, be visų oi, ai, ujujui.
Atsiprašau, kad pasisakiau, nors tortų ir nededu. Kai mano tortas bus kažkam pavyzdys- įdėsiu. o dabar belieka skaityt ir mokytis.
Jei nusprendei turėti vaiką, susitaikyk su mintimi, kad tavo širdis visada plaks atskirai nuo kūno..