Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(adriu @ 2009 10 07, 15:52)
nu burdakas merginos dry.gif keli lapai prilepėta-o torto nei vieno unsure.gif neturiu net kur akių paganyt cool.gif olesta,tu sakiai darei-nešk čionai

drinks_cheers.gif Klausimams sakyciau tinka tema "Tortai"
Atsakyti
Ezereli,tai cia mums kai kam toli iki tavo sedevru,o ne tau.Labai spalvingas ir grazus torciukas,as kaip tik galvojau rudeniui su kastonais wub.gif
Atsakyti
aisingo niekad nebandžiau, tai nežinau ar laikytųsi ant šok. glajaus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 10 07, 18:21)
aisingo niekad nebandžiau, tai nežinau ar laikytųsi ant šok. glajaus. g.gif

nu va dar viena auksta fraze AISINGAS kur apie ji rasoma ir kur dedama g.gif blush2.gif
Atsakyti
Wow, kokia man garbė, iš tokios profės kaip daividija gauti tokį pagyrimą wub.gif net susigėdau- žinoma, kad mano kleckams toli iki daividijos lygio- man jos rudeninis torčiukas su ežiuku ir nuostabiais lapais po šiai dienai prieš akis stovi, nors įdėtas prieš kokius metus į forumą- bet vis jo pamiršti negaliu wub.gif
Papildyta:
aisingas- toks cukrinis glajus, kuriuo galima padengti tortus arba piešti. Apie jį, ir visas kitas technikas skaityk forumo viršuje esančioje temoje, tortų, pyragų puošyba (teorinė medžiaga, technikos ar pan. vadinasi)- svarbi tema, tai ji visad būna forumo viršuje- ten
apie visus kulinarinius keiksmažodžius smulkiai, visos technikos aprašytos, be jokių foruminių plepalų, o tik grynai technikos masių gamybos, puošybos aprašytos- viena mūsiškė forumietė veda tą temą, manau tu žinai. Tai ten yra viskas, apie ką mes čia kalbam- visos sąvokos, masės ir technikos aprašytos.
Papildyta:
Va čia apie visas technikas ir sąvokas, ir visų dekoravimo masių gamybą- be plepalų :
My Webpage
čia turi būti ir apie aisingą- jei ėmei domėtis puošyba- būtinai perskaityk visą tą temą- bus daug naudingos info, ir ji pateikta grynu pavidalu- be pasikalbėjimų, o tik medžiaga, todėl joje draudžiama pasisakyti. Tai tada bus aiškiau, apie ką mes čia plepam smile.gif
Atsakyti
Ech... jau greit Kaledos... o as ruosiuosi tuo laiku "sprogimui" lotuliukas.gif biggrin.gif unsure.gif nebus saldumynu jauciu...

Siaip is tikro, tokiems klausimams atsakymams tiktu kazkokia kita tema g.gif
Atsakyti
Artejancias Kaledas ir as pajauciau siandien, nes kepu Meduti wub.gif

Uzsukau pasiklausti: zinau kad beze neegsta dregmes. bet man taip jau iseina, kad torta beze puosiu is vakaro. tai kur man torta laikyti?? g.gif namuose silta, balkone dregna.... kazkada cipciukas minejo jog saldytuve beze irgi nepatinka... tai ka daryt??
Atsakyti
QUOTE(akvadigi @ 2009 10 07, 18:02)
Artejancias Kaledas ir as pajauciau siandien, nes kepu Meduti  wub.gif

Uzsukau pasiklausti: zinau kad beze neegsta dregmes. bet man taip jau iseina, kad torta beze puosiu is vakaro. tai kur man torta laikyti??  g.gif namuose silta, balkone dregna.... kazkada cipciukas minejo jog saldytuve beze irgi nepatinka... tai ka daryt??

Man rodos kaip tik Cipciukas rase,kad saldytve tinka laikyt,pacituosiu ja "zuliaska tu jos paklausk , kodėl jai šaldytuve tinka ....pas mane jame nedrėgna , juk jei sūris ne maišelyje jis apdžiūna , tai drėgmės nėra - tiesa ? "Beto pati laikiau saldytuve daugiau nei 12val. ir nieko neatsitiko,tik jau nelaikyk balkone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jonė*: 07 spalio 2009 - 17:15
o oas beze puosta torta laikiau per nakti balkone ir paskiau dar masinoj puse dienos, tikekit ar ne, bet niekas nenubego... aciu dievui, be nezinojau kad taip nutikti gali...
Atsakyti
Siaip is tikro, tokiems klausimams atsakymams tiktu kazkokia kita tema g.gif
[/quote]
o kokioj tada temoj visko klausineti nes taip viskas cekavu kad ojojoi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 07, 17:54)
Siaip is tikro, tokiems klausimams atsakymams tiktu kazkokia kita tema  g.gif

Siaip JAu senokai norejau parasyt, bet vis tai tas tai anas.

Turiu stai koki pasiulyma, aisku, cia tada reiktu daugumos pritarimo ir laikymosi taisykliu.

Galim sukurti kelias temas, kur rodysim savo tortus, tarkim
1. vaikiski (siuzetiniai, masinos, barby ir t.t.)
2. Vestuviniai, krikstynu, Komunijos
3. Jubilejiniai (40, 50, 25 ir t.t.), aisku galima prijungti ir prie 2 punkto ir pavadinti ta tema "proginiai tortas"
4. Kiti (ivairiu formu, bet kokiai kitai progai ir pan)

Cia tik pamastimas. O sita tema palikti klausimams, atsakymams, aiskinimams ir t.t., nu, zodziu, viska apie papuosima. Tarkim kaip padaryt vienokia ar kitokia torto konstrukcija, kaip papuosti sita ar ana. Nes cia kaip pradedam plepet, tai nieko nesurandam.

Tik, bijau stai ko, bus sunku suziuret viska. Aisku, kiekvienoje temoje pradzioje reiktu rasyti taisykles

Ir, aisku, butinai siulau laikytis tvarkos: rasyti kas per tortas is ko papuosimai. Bus maziau tada klausimu kas ir is ko.

KA JUS MANOT?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 07 spalio 2009 - 18:05
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 10 07, 14:52)
Wow, kokia man garbė, iš tokios profės kaip daividija gauti tokį pagyrimą wub.gif net susigėdau- žinoma, kad  mano kleckams toli iki daividijos lygio- man jos rudeninis torčiukas su ežiuku ir nuostabiais lapais po šiai dienai prieš akis stovi, nors įdėtas prieš kokius metus į forumą- bet vis jo pamiršti negaliu wub.gif

blush2.gif Jau is manes profesionale blush2.gif darau ir tiek,MB vakar pasake,kad as nemoku lipdyt paziurejes i mano lele,tai ir nusviro rankos ilgam verysad.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 07, 14:54)
Ech... jau greit Kaledos... o as ruosiuosi tuo laiku "sprogimui"  lotuliukas.gif  biggrin.gif  unsure.gif nebus saldumynu jauciu...

Siaip is tikro, tokiems klausimams atsakymams tiktu kazkokia kita tema  g.gif

Pas mane irgi nebus tortu,nes ruosiames isvaziuot ilgam atostogaut lotuliukas.gif tokios cia atostogos Lietuvoj doh.gif,bet zinant MB tempus tai gal dar kitom kaledom
QUOTE(Asseni @ 2009 10 07, 16:01)
[color=blue][i]Siaip JAu senokai norejau parasyt, bet vis tai tas tai anas.

Turiu stai koki pasiulyma, aisku, cia tada reiktu daugumos pritarimo ir laikymosi taisykliu.

Galim sukurti kelias temas, kur rodysim savo tortus, tarkim
1. vaikiski (siuzetiniai, masinos, barby ir t.t.)
2. Vestuviniai, krikstynu, Komunijos
3. Jubilejiniai (40, 50, 25 ir t.t.), aisku galima prijungti ir prie 2 punkto ir pavadinti ta tema "proginiai tortas"
4. Kiti (ivairiu formu, bet kokiai kitai progai ir pan)

As apie ta pati vakar ziuredama rusaiciu foruma pagalvojau,ten viskas turi atskiras temas,ir lengviau surasti kokio torto norima,ar vaikisko ar proginio.
Atsakyti