Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Angel1203 @ 2009 10 07, 15:45)
bet dabar tai rimtas klausimas iškilo  unsure.gif  kaip ta apvajų juk uždedi ir šinai gaunasi banguoti  g.gif  tai tas raukšles nupjauti reikia ar ka ten daryti o niekur nebuvo parodyta kaip tuos šonus lyginti mat aš visada kepu apvalius  blush2.gif
Papildyta:
nu bet dėl to Medučio tai tikrai ant nuorodos rašo Tortas "Medutis" o kai atidarai rašo Medaus tortas tai gal čia vienas ir tas pats bet manau reikia klausti autores as manau kad tas pats čia. g.gif

ZInoma tas pats,tik mes cia ji teip graziai vadinam Medutis ax.gif
Atsakyti
nu burdakas merginos dry.gif keli lapai prilepėta-o torto nei vieno unsure.gif neturiu net kur akių paganyt cool.gif olesta,tu sakiai darei-nešk čionai
Atsakyti
Štai atėjo rudenėlis, ir sugrįžo Ežerėlis birthday.gif O koks tortukų fabrikas buvo SM per vasarą thumbup.gif tiek temų prikalbėjot thumbup.gif Aš tai ilsėjausi nuo kompo, kiek galėjau, bo dar dirbu tik su kompu, tai stengiausi bent SM viruso artyn neprisileisti, nes jau ir taip akinius reiks išsirašyti stipresnius dvigubai nei iki užsirašymo šiame forume- baigiu akis pražiūrėti į jūsų tortukus.

Atsinešu savo rudeninį tortuką-jis vadinasi -pasiilgau rudens...ir vaikystės.. Šiemet kaip niekad laukiau rudens -vėsaus, kvepiančio lapais ir žeme, kerinčio geltonai raudona nostalgija, mistiškais rūkais ir gaivia, skaidria rytine saule, vaikiško, kaip rugsėjo pirmoji- tokio su visokiais ežiukais, kaštonais, grybukais, naivaus, su naujomis, pirmokiškomis viltimis ... Todėl pasigaminau vaikišką tortuką- sau:) -visai be jokios progos- ta proga, kad atėjo taip lauktas ruduo...

Mano tortukas (nu iki čionykščių šedevrų tai toli- tokio lygio nepasieksiu, su savo gaminimo tempais- nemėgstame mes saldumynų- ir progų nėra, giminė maža- tai retai tenka gaminti, tai ir mokymasis toks ir tėra- bet smagus procesas juos puošti, kad ir nemokant lotuliukas.gif ):

My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage

Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 10 07, 16:52)
nu burdakas merginos dry.gif keli lapai prilepėta-o torto nei vieno unsure.gif neturiu net kur akių paganyt cool.gif olesta,tu sakiai darei-nešk čionai

blush2.gif čia aš daug klausinėju nes biški žaliuoju bet savo pirma klecka rodysiu butinai, tik neaišku ar jis bus vertas išlysti į viešuma g.gif biggrin.gif
Atsakyti
valio,ezerelis sugrizo clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 07 spalio 2009 - 15:04
Kaip smagu, kad yra žmonių, kurie džiaugiasi mano sugrįžimu friends.gif Čia, kaip visad labai gera- pastebėjau, kad šioje temoje draugiškiausios merginos visame forume- nėra rietenų ir priekabių kaip kitur:wub:

O aš jau svajoju apie cukrinę bažnyčią, kuri puoš kalėdinį tortą- pradžioje norėjau tortinės bažnyčios- bet nusprendžiau kad persudėtinga ir neišeis gražiai tokiai kaip aš, tai dabar galvoju, kad apsiribosiu cukrine lotuliukas.gif Meduoliniai nameliai mūsų šeimai būt per saldūs ir persausi- jiems visi saldumynai turi būti šlapi- o čia bus tokia dekoracija- nevalgoma, bet jos viduje degs švieselė, ir žadins kalėdų nuotaiką- dabar mąstau apie iškarpas, ir galvoju iš anksto pasidaryti- nes paskui bus ką veikt, prieš šventes, ir taip..
Atsakyti
o jau tortuko ryškumas ežerėlio nieko sau nemokanti. Labai gražus 4u.gif
iš kur tokiu spalvyčiu?

o kas per bažnyčia? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 07 spalio 2009 - 15:28
QUOTE(Meian @ 2009 10 06, 19:51)
Va, va, jau ir Citriniukas idejo "sexy nurse"  lotuliukas.gif  tongue.gif

As kai nezinau kuo moteriskas nuo vyrisko chalato skiriasi, tai taip aiskiausiai man atrodo biggrin.gif

svytejimas ezero dugne, labai skaniai spalvingas tavo torciukas, toks rudeniskas rudeniskas... kaip uzsimaniau ko nors skanaus.... maxima laikykis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai norėjau ryškaus- kaip rudenio lapai bigsmile.gif Spalvytės, aišku, Americolor, daug dekoracijų iš šokolado, o jis gerai ima dažus, tai gaunasi gana ryšku 4u.gif Nu ir aišku, šįkart nepagailėjau tų dažų, tik reikėjo gal ant balto fono fotografuoti, nes susilieja su oranžiniu fonu tortukas:) Tas plotelis, atitvertas ala akmenėliais- iš ryškiai geltonos želatinos, o kremas oranžinis- bet kažkaip kompas nerealias spalvas rodo, ir jos susilieja į vieną oranžinį blyną, atrodo kaip vienos spalvos doh.gif

O bažnyčia bus tokia nevalgoma, grynai iš cukraus, ir tupės ant torto viršaus- sienos kočiotos pagal cipciuko cukraus masės receptą, turiu iš sm organizuoto siuntinuko parsisiuntus gražią pjaustyklę bažnyčios langų pavidalo- tokių gotikinių, kur su vitražais būna, tai galvoju gražius rėmus bažnyčios langams su ja išpjauti. Žodžiu, principas kaip meduoliniai nameliai būna, kur žvakelė į vidų dedasi, ir per langelius šviečia. Vat kažkas panašaus kaip čia, tik ne iš meduolio, o kočiota iš cukrinės masės, ir nevalgoma, o dedama ant torto viršaus:
My Webpage

Nu jep, aš kaip prigalvosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Ezeriuk, labai grazus ir spalvingas tortukas thumbup.gif

Sakykit, ar ant sokoladinio glajaus laikytusi keli pakringeliojimai is aisingo g.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 10 08, 02:53)
Labai norėjau ryškaus- kaip rudenio lapai bigsmile.gif Spalvytės, aišku, Americolor, daug dekoracijų iš šokolado, o jis gerai ima dažus, tai gaunasi gana ryšku 4u.gif Nu ir aišku, šįkart nepagailėjau tų dažų, tik reikėjo gal ant balto fono fotografuoti, nes susilieja su oranžiniu fonu tortukas:)  Tas plotelis, atitvertas ala akmenėliais- iš ryškiai geltonos  želatinos, o kremas oranžinis- bet kažkaip kompas nerealias spalvas rodo, ir jos susilieja į vieną oranžinį blyną, atrodo kaip vienos spalvos doh.gif

O bažnyčia bus tokia nevalgoma, grynai iš cukraus, ir tupės ant torto viršaus- sienos kočiotos pagal cipciuko cukraus masės receptą, turiu iš sm organizuoto siuntinuko parsisiuntus gražią pjaustyklę bažnyčios langų pavidalo- tokių gotikinių, kur su vitražais būna, tai galvoju gražius rėmus bažnyčios langams su ja išpjauti. Žodžiu, principas kaip meduoliniai nameliai būna, kur žvakelė į vidų dedasi, ir per langelius šviečia. Vat kažkas panašaus kaip čia, tik ne iš meduolio, o kočiota iš cukrinės masės, ir nevalgoma, o dedama ant torto viršaus:
My Webpage

Nu jep, aš kaip prigalvosiu lotuliukas.gif

ačiū Angel, Citrinuk, Rasyte- malonu, kad kažką privertė užsimanyti nusiaubti maximą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 07 spalio 2009 - 16:03
ezeriuk,negirk musu labai smile.gif o tu ziuriu parejai cia,jau su kaledu dvasia wub.gif
Atsakyti