Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Angel1203 @ 2009 10 07, 12:28)
tai ir as darbe  doh.gif  o  taip noriu jau namo lipdyt gelių,  tai kaip grisi namo gal galesi imesti man ta recepta as visai noreciau pasidaryti

Nežinau ar bus laiko šiandien blush2.gif bet tu man primink vakare arba rytoj apie tai smile.gif
Atsakyti
zinoma priminsiu man juk nera skubu siandien nekepsiu o geles darysiu klausyk o tu darai su cukrine mase torto uždengimą labai jau ten gražu, bet man atrodo sudetinga išgauti ta lyguma. g.gif
Atsakyti
[quote=Angel1203,2009 10 07, 11:16]
ačiū blush2.gif tikiuosi jusų pagalbos nes kaip skaitai tai atrodo viskas aišku o kaip pradedi eksperimentus tai tada kruvos klausimu biggrin.gif
]
Mergaites cia labai draugiskos ir kantrios 4u.gif
Papildyta:

Aš napaleono nebandžiau turiu savo viena klecka ta pati visada kepu pigus, greitas ir skanus iškepu perpjaunu sutepu ir galima po keliu valandu valgyti labai minkštutis.
o napaleonas tai skanus labai, teko valgyti o kaip ji pasidaryti blush2.gif
[/quote]
Prasom isduoti klecko recepta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 10 07, 12:41)
zinoma priminsiu man juk nera skubu siandien nekepsiu o geles darysiu klausyk o tu darai su cukrine mase torto uždengimą labai jau ten gražu, bet man atrodo sudetinga išgauti ta lyguma. g.gif

apie kokį tu čia tortą šneki g.gif nes aš tai turiu vieną padoresnį ir jis be cukrinės masės ir tikrai nelygus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 07, 14:19)
apie kokį tu čia tortą šneki  g.gif  nes aš tai turiu vieną padoresnį ir jis be cukrinės masės ir tikrai nelygus  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

as kalbu aplamai apie tuos tortukus dailius su ta mase uzklotus ir klausiu ar papratos mirtingosios gali toki padaryti su ta mase nes jauciu ten reikia labai but atkalus sistema nu bet reiks bandyti o kaip kitaip nes pavydžiu tokio grožio ir as noriu moketi. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Jonė* @ 2009 10 07, 14:02)
Prasom isduoti klecko recepta blush2.gif

idėsiu kaip namo pareisiu is darbo. Jis mano pirmas ir paskutinis biskvitas as buvau jam istikima biggrin.gif, bet dabar noriu pabandyti ta meduti nes kiek čia skaičiau aprašymų tai daug mergaičių ji kepa ir puošia tai tikriausiai labai skanus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 10 07, 13:29)
as kalbu aplamai apie tuos tortukus dailius su ta mase uzklotus ir klausiu ar papratos mirtingosios gali toki padaryti su ta mase nes jauciu ten reikia labai but atkalus sistema nu bet reiks bandyti o kaip kitaip nes pavydžiu tokio grožio ir as noriu moketi.  ax.gif
Papildyta:

idėsiu kaip namo pareisiu is darbo. Jis mano pirmas ir paskutinis biskvitas as buvau jam istikima biggrin.gif, bet dabar noriu pabandyti ta meduti nes kiek čia skaičiau aprašymų tai daug mergaičių ji kepa ir puošia tai tikriausiai labai skanus  4u.gif

Iki šio reikalo dar nepribrendau schmoll.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai ir komentuot nieko negaliu hihihi.gif

O kur tas medučio receptas blush2.gif ?
Atsakyti
[/quote]
http://www.supermama...;#entry21095084
cipsiuko receptai vadinasi uoj ten kiek gerio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...1594&st=240
cia napaleono tortas. reiks kada daryt smile.gif
Atsakyti
[quote=Angel1203,2009 10 07, 13:55]
[/quote]
cipsiuko receptai vadinasi uoj ten kiek gerio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
[/quote]

Ačiū 4u.gif

[quote=zuliaska,2009 10 07, 14:22]
http://www.supermama...?...1594&st=240
cia napaleono tortas. reiks kada daryt smile.gif
[/quote]

čia ne šitas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 10 07, 12:41)

gražu bet kokia masė, tik reikia tortą išlygint, eilinėms mirtingosioms irgi pavyksta mirksiukas.gif daryk šokoladinę maršmelow saldainių masę, tai ir skoniu ir išvaizda liksi patenkinta mirksiukas.gif pastiliažo dengimo aš nebandau vien dėl 500 g cukraus pudros sąnaudų doh.gif ir storai kočiot reikia, įsimylėjau mano minėtą masę (tortų puošimo temoj su nuorodom 4 žinutė), super, tampri, padėk į šaldytuvą, panaudosi, jei liks, tokia man visiems gyvenimo atvejams ax.gif o svarbiausiai iš jos gaunasi įspaudai wub.gif smulkūs turiu omeny, šiandien pabandysiu iš pastiliažo gal pavyks ax.gif bet iš gėlinio pastiliažo.... denk drąsiai su masėmis, išlyginimui reikia šiek tiek praktikos, įdomumo dėlei turiu pasakyti, kad keturkampius apdengti yra lengviau nei apvalius ax.gif sunku apdengti didelio skersmens ir mažiuko skersmens, nors dabar jau ir tie nebebebaisūs ax.gif
Atsakyti
[quote=*monikute*,2009 10 07, 14:27]
[/quote]

Ačiū 4u.gif
čia ne šitas hihihi.gif
[/quote]

o tai kur tas kurio iesko?smile.gif as ir noriu to ax.gif
Atsakyti
bet dabar tai rimtas klausimas iškilo unsure.gif kaip ta apvajų juk uždedi ir šonai gaunasi banguoti g.gif tai tas raukšles nupjauti reikia ar ka ten daryti o niekur nebuvo parodyta kaip tuos šonus lyginti mat aš visada kepu apvalius blush2.gif
Papildyta:
nu bet dėl to Medučio tai tikrai ant nuorodos rašo Tortas "Medutis" o kai atidarai rašo Medaus tortas tai gal čia vienas ir tas pats bet manau reikia klausti autores as manau kad tas pats čia. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 07 spalio 2009 - 14:53