Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rasyte_ @ 2009 10 07, 10:41)
Na jei nebus geda islisti i viesuma su tokiu kuriniu, tai parodysiu hihihi.gif

PRASIDEDA.
Klaut negeda, o parodyt geda?
Tai gi ne po stalu ji laikys lotuliukas.gif
Atsakyti
Asseni, klausiu jusu dėl pastiliažo kaip ten su ta gliukoze ji ten milteliais ar skysta buna kad neprigrybaučiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2009 10 07, 10:41)
Na jei nebus geda islisti i viesuma su tokiu kuriniu, tai parodysiu hihihi.gif

rasyte_, o jeigu dar pozingsniui parodytum, kaip reikia viska daryt, tai butu super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 10 07, 10:44)
ačiū už nuoroda, gal ne nuo to galo pradedu bet pirma eksperimentuoju su papuosimais  ax.gif  tik su tais dažais sudetinga pati niekur neieškojau bet čia paskaičiau tai supratau kad didelis deficitas, bet labai jau užkabino mane jusu grožybės, tortus kepu senai jau, visom progom pati nes negaliu valgyt pirktiniu jie man visi neskanus, bet va su papuosimu tai niekada neužsiimdavau spalvotos kokoso drožlės, žirniukai ir viskas, bet dabar ........ thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  pasikeisiu  ax.gif

Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 10 07, 11:06)
Asseni, klausiu jusu dėl pastiliažo kaip ten su ta gliukoze ji ten milteliais ar skysta buna kad neprigrybaučiau  doh.gif

As gliukozes neturiu. Dedu skysta dirbtini medu
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 10 07, 11:06)
rasyte_, o jeigu dar pozingsniui parodytum, kaip reikia viska daryt, tai butu super thumbup.gif

Ojej, sitaip tai tikrai nemokesiu schmoll.gif
Tikrai negaliu prilygti Jusu kuriamiems groziams, o dar pazingsniui viska fotkinti blink.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 10 07, 12:07)

ačiū blush2.gif tikiuosi jusų pagalbos nes kaip skaitai tai atrodo viskas aišku o kaip pradedi eksperimentus tai tada kruvos klausimu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2009 10 07, 12:09)
As gliukozes neturiu. Dedu skysta dirbtini medu

tai tada viskas aišku pirksiu medų, o kokia spalva gaunasi be dažų balta ar gelsva nes žalatina tai tokia gelsva ir medus, nes mokinsiuos tai iš naturalios nes dar neturiu dažų.
Atsakyti
aš į plasteliažą dedu nat.medų-gaunasi ir smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 10 07, 10:44)
ačiū už nuoroda, gal ne nuo to galo pradedu bet pirma eksperimentuoju su papuosimais  ax.gif  tik su tais dažais sudetinga pati niekur neieškojau bet čia paskaičiau tai supratau kad didelis deficitas, bet labai jau užkabino mane jusu grožybės, tortus kepu senai jau, visom progom pati nes negaliu valgyt pirktiniu jie man visi neskanus, bet va su papuosimu tai niekada neužsiimdavau spalvotos kokoso drožlės, žirniukai ir viskas, bet dabar ........ thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  pasikeisiu  ax.gif

Smagu skaityti tokius postus thumbup.gif
Man pačiai puošimas yra kažkas tokioooo bigsmile.gif labiau patinka puošti nei kepti biggrin.gif su kremų darymu dar dar, bet biskvitų kepti nemėgstu unsure.gif kaip jūs merginos kepate plonus biskvitus napaleonui g.gif aš bandžiau į orkaitę dėti vienu metu du biskvitus, t.y. vienas viršuje, kiats apačioje ir man jie nekepė unsure.gif vienam biskvitui pakanka 10 minučių, kad jis iškeptų, o man du įdėjus vienu metu net per 20 minučių neiškepė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 10 07, 12:25)
aš į plasteliažą dedu nat.medų-gaunasi ir smile.gif

thumbup.gif tai gerai nes namie medaus pilna ner kur dėt.
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 07, 12:46)
Smagu skaityti tokius postus  thumbup.gif
Man pačiai puošimas yra kažkas tokioooo  bigsmile.gif  labiau patinka puošti nei kepti  biggrin.gif  su kremų darymu dar dar, bet biskvitų kepti nemėgstu  unsure.gif  kaip jūs merginos kepate plonus biskvitus napaleonui  g.gif  aš bandžiau į orkaitę dėti vienu metu du biskvitus, t.y. vienas viršuje, kiats apačioje ir man jie nekepė  unsure.gif  vienam biskvitui pakanka 10 minučių, kad jis iškeptų, o man du įdėjus vienu metu net per 20 minučių neiškepė  blink.gif

Aš napaleono nebandžiau turiu savo viena klecka ta pati visada kepu pigus, greitas ir skanus iškepu perpjaunu sutepu ir galima po keliu valandu valgyti labai minkštutis.
o napaleonas tai skanus labai, teko valgyti o kaip ji pasidaryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 10 07, 11:53)
thumbup.gif  tai gerai nes namie medaus pilna ner kur dėt.
Papildyta:

Aš napaleono nebandžiau turiu savo viena klecka ta pati visada kepu pigus, greitas ir skanus iškepu perpjaunu sutepu ir galima po keliu valandu valgyti labai minkštutis.
o napaleonas tai skanus labai, teko valgyti o kaip ji pasidaryti  blush2.gif

Asseni kažkada buvo įdėjusi receptą tikro vaikystės napaleono wub.gif labai skanus tas tortas wub.gif bet va kur tas receptas internete tai neberaščiau ax.gif turiu aš jį namie, o dabar darbe sėdžiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 07 spalio 2009 - 11:13
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 07, 13:12)
Asseni kažkada buvo įdėjusi receptą tikro vaikystės napaleono  wub.gif  labai skanus tas tortas  wub.gif  bet va kur tas receptas internete tai neberaščiau  ax.gif  turiu aš jį namie, o dabar darbe sėdžiu  ax.gif

tai ir as darbe doh.gif o taip noriu jau namo lipdyt gelių, tai kaip grisi namo gal galesi imesti man ta recepta as visai noreciau pasidaryti
Atsakyti