QUOTE(Meian @ 2009 10 06, 17:51)
Daividija, niekada nepatikesiu, kad tau nesigauna kokia nors figurele. Mano akimis, tu cia pas mus esi visu figureliu ir kitu lipdytu dalykeliu didziausia meistre. Tavo tortai visada originalus, isskirtiniai, o figureles visada be priekaistu. Tik, kaip visada, man rodos baisiai jau savikritiskai ziuri i savo nerealius kurinius.
Bet, jei jau taip nori itikinti, kad lelyte gavosi helouvynine... tai gera zinia ta, kad paciu tuo metu laiku ja pasidarei -- juk kiek cia iki tos lapkricio pradzios beliko
Papildyta:
Bet, jei jau taip nori itikinti, kad lelyte gavosi helouvynine... tai gera zinia ta, kad paciu tuo metu laiku ja pasidarei -- juk kiek cia iki tos lapkricio pradzios beliko
Papildyta:
Aciu tau.
Pasilaikyciau hallovynui,ale tos leles reikia sestadieniui drauges princecei gimtadieniui,torta sake issikeps pati,man tik lele sukonstruot,jau lengviau visa torta su visa lele padaryt,negu barbes dydzio lele Uzmoviau ant butelio ta sijona,sijonas neblogai atrodo,ale kazi kas bus kai numausiu nuo to butelio,ims ir susileis dar,nors dariau is pastiliazo.
Ech...kaip nors gal nesugrius...