Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Meian @ 2009 10 06, 17:51)
Daividija, niekada nepatikesiu, kad tau nesigauna kokia nors figurele. Mano akimis, tu cia pas mus esi visu figureliu ir kitu lipdytu dalykeliu didziausia meistre. Tavo tortai visada originalus, isskirtiniai, o figureles visada be priekaistu. Tik, kaip visada, man rodos baisiai jau savikritiskai ziuri i savo nerealius kurinius.

Bet, jei jau taip nori itikinti, kad lelyte gavosi helouvynine... tai gera zinia ta, kad paciu tuo metu laiku ja pasidarei -- juk kiek cia iki tos lapkricio pradzios beliko  tongue.gif
Papildyta:

Aciu tau.
Pasilaikyciau hallovynui,ale tos leles reikia sestadieniui drauges princecei gimtadieniui,torta sake issikeps pati,man tik lele sukonstruot,jau lengviau visa torta su visa lele padaryt,negu barbes dydzio lele doh.gif Uzmoviau ant butelio ta sijona,sijonas neblogai atrodo,ale kazi kas bus kai numausiu nuo to butelio,ims ir susileis dar,nors dariau is pastiliazo. g.gif
Ech...kaip nors gal nesugrius...
Atsakyti
Rimami, apie koki sokoladini biskvita eina kalba? Gal nuorodele blush2.gif

Olesta - super pecius 4u.gif

Meian - undinele nereali 4u.gif

Migle- super pievele

Asseni mergyte zavinga

Cipciukas kaip visada super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 10 06, 21:53)
Rimami, apie koki sokoladini biskvita eina kalba? Gal nuorodele  blush2.gif

Olesta - super pecius  4u.gif

Meian - undinele nereali  4u.gif

Migle- super pievele

Asseni mergyte zavinga

Cipciukas kaip visada super  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ....oi negaliu ....meduolytee ....visu tortai super , o va Cipciuko ne - ji tiesiog pati super ...negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
Niu ir aš pasosinsiu SOS SOS SOS .....dvynukių 19 gimtadsienis , turiu nemenkai įdėjų , bet va cinkelio nėra tiems papuošimams ....gal pas kurią jis yra - tas cinkelis ....na nepyksiu už įdėjas , tik ne dvi širdelės schmoll.gif - atkrenta .

Atsakyti
Paziurekit koks grozis.
Atsakyti
Mergaites, aciu uz Xalaciukus. Labai seksualaus man nereikia, bet ideju gavau. Dar karta aciu 4u.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 07, 00:58)
Niu ir aš pasosinsiu SOS  SOS  SOS .....dvynukių 19 gimtadsienis , turiu nemenkai įdėjų , bet va cinkelio nėra tiems papuošimams ....gal pas kurią jis yra - tas cinkelis ....na nepyksiu už įdėjas , tik ne dvi širdelės  schmoll.gif - atkrenta .

Cipciuk, dvynukai vyrukai? Su pomiegiais kaz ka darot ar ne?
Atsakyti
Sveikos mergainos, jau dvi savaites intensyviai klaidzioju po sita tema nuo vienuos nuorodos prie kitos, kaip ir viska isiaiskinau kas su kuo, bet daug kur minimas tas PASTILIAZAS, bet niekur neradau kaip jis gaminasi gal galit nuoroda ideti man butu lengviau nes baigiu akis praziureti 4u.gif
Atsakyti
Cipciuk, google vaizdu paieskoj irasykit twins cake,ten tiek ismete tortuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 10 07, 09:00)
Sveikos mergainos, jau dvi savaites intensyviai klaidzioju po sita tema nuo vienuos nuorodos prie kitos, kaip ir viska isiaiskinau kas su kuo, bet daug kur minimas tas PASTILIAZAS, bet niekur neradau kaip jis gaminasi gal galit nuoroda ideti man butu lengviau nes baigiu akis praziureti  4u.gif

štai čia 4u.gif (ten puslapio apačioje smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 07 spalio 2009 - 09:16
Aciu, Meian uz komentara, del mano busimo kurinio aciuks.gif
Kepu maza biskvituka, bandysiu vyniot, o paskui jau apypjaustymus atlikinet lotuliukas.gif Tikiuosi, kad jis atlaikys bigsmile.gif

Oj, kokia geda, tik dabar pamaciau, kad Meian buvau uzrasius neteisingai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 07 spalio 2009 - 09:37
QUOTE(rasyte_ @ 2009 10 07, 10:24)
Aciu, meina uz komentaro, del mano busimo kurinio aciuks.gif
Kepu maza biskvituka, bandysiu vyniot, o paskui jau apypjaustymus atlikinet lotuliukas.gif Tikiuosi, kad jis atlaikys bigsmile.gif

Rasyt, nepamirsk parodyt ir papasakot kaip sekesi
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 10 07, 10:32)
Rasyt, nepamirsk parodyt ir papasakot kaip sekesi

Na jei nebus geda islisti i viesuma su tokiu kuriniu, tai parodysiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 07, 11:12)
štai čia   4u.gif (ten puslapio apačioje  smile.gif )

ačiū už nuoroda, gal ne nuo to galo pradedu bet pirma eksperimentuoju su papuosimais ax.gif tik su tais dažais sudetinga pati niekur neieškojau bet čia paskaičiau tai supratau kad didelis deficitas, bet labai jau užkabino mane jusu grožybės, tortus kepu senai jau, visom progom pati nes negaliu valgyt pirktiniu jie man visi neskanus, bet va su papuosimu tai niekada neužsiimdavau spalvotos kokoso drožlės, žirniukai ir viskas, bet dabar ........ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pasikeisiu ax.gif
Atsakyti