Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti gimdyvei?

vyras man padovanojo balto aukso ziedeli ir beabejo geliu, o draugai ir pazystami nese pagrinde angeleliui drabuzelius, (vaje buciau zinojus kad tiek gausim buciau galejus net nepirkt), pampersu pora pakiu gavome ir zaisliuku. thumbup.gif
Atsakyti
o aš iš vyro net gėlių negavau, nekalbant apie ką rimčiau unsure.gif

draugai padovanojo čekį iš vaikiškių prekių parduotuvės ir rėmą 12 vaiko nuotraukų wub.gif

mano tėvas paslapčia įteikė pinigų, motina - nieko (nei man, nei anūkui). uošviai - analogiškai verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Pasvajoju apie ta laika, kai jau pamesiu pilveli, tai pirmiausiai noresiu pasilepinti SPA... ax.gif Paskui bijau kad protelis aptems lakstant po parduotuves ir perkantis naujus rubus - taip pasiilgau kokios dailios ILIEMENUOTOS sukneles, svarkelio.... rolleyes.gif wub.gif Ir butinai vel grisiu prie aukstakulniu! thumbup.gif Va tai sitaip pasvajoju apie vel sugrisiancia figura ax.gif rolleyes.gif Labai tiktu dovanoms ivairus parduotuviu cekuciai, jei pingelius dovanoti atrodo banalu.
O del dovanu leliukui.. Nezinau, savajam as jau nupirkau viska, ko reiks bent pirmaisiais gyvenimo menesiais. Nes noriu savo kudikeliui viso ko geriausio, graziausio. Neisivaizduoju, ka galetu mums padovanoti lankytojai. Pavyzdziui, kai apziurinejau grojancius zaisliukus, kabinamus virs lovytes, ju buvo pirkti labai ivairiu: skyresi melodijos (vienos ikyrios burzgiancios, kitos malonios, melodingos), skyresi ratu sukabinti "karuseles" zaisliukai (plastmasiniai ar minkstuciai) ir t.t. As rinkausi ir niekaip neissirinkau, kuris geresnis. Kainos - nuo 35 (tu burzgianciu) iki 150 (tu dailiuju) Lt mazdaug. Pardaveja patare uzsiprasyti tokio daikto dovanu. Gerai, jei zmogui ne tas pats, jei supranta, nes kitas tai ir nupirktu ta burzgianti plastmasini, koks skirtumas, galvotu, bile pigiau.
Nepamanykit kad esu baisiausiai isranki ir lepi smile.gif Savo naujagimio reikaliukais noriu pasirupinti pati - o kas gi kitas tai galetu padaryti geriau nei mamyte?? wub.gif Jau dabar jei kas klausia, sakau, kad dideliu brangiu dovanu nereikia, tik nuosirdaus dziaugsmo musu laime, geru linkejimu, demesio, supratimo, pagalbos, jei prireiks. 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad galima padovanoti kokia idomia knyga ar zurnalo prenumerata, kad mama galetu prasiblaskyt vaikuti augindama. Pvz.: as labai nudziugciau gavusi "iliustruoto mokslo" prenumerata... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Supervyre @ 2007 10 17, 23:42)
ir geriausia vazonine gele good.gif, nes ligoninese vazu nebuna  verysad.gif

Siaip jau ligoninese turetu visai nebuti vazoniniu augalu, pagal higienos normas. Zemese veisiasi labai daug bakteriju, kurios patekusios i zaizda, gali sukelti sunkia infekcija (pvz.: bambutes infekcija arba zaizdos po cezario ir t.t.), plius dar viosokiu mikroskopiniu grybeliu, pelesiu etc.
Atsakyti
O atsakant į temos klausimą,tai manau visai galima pasiklausti tėvelių ko trūksta,ar galbūt reikia,kad nepridovanot nereikalingų daiktų.
Mes su pirmu kinderiuku gavom pusę vežimo vokelyje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,ant lovelės(taip pat vokelyje),drabužėlių,sauskelnių daug žaisliukų ir dar visokių smulkmenų.
O su antra mažiuke,gavom tokią didelę sudėtinę dovaną-baldus vaikų kambariui bigsmile.gif ,dar vokelių gavom blush2.gif ,tokį liuksišką vaikų mėgiamą žaislą-muzikinę lentą,rūbelių gavom,žaisliukų,vaikiškų indų ir įrankių
Atsakyti
Labas 4u.gif
O ka gavot (ar dar tik noretumet gaut) dovanu nuo savo mamos? Mano mama nori padovanoti kazka MAN (lelytei ir visiems trims dovanos atskiros). Kazka asmenisko ir primenancio ta diena ilgam. Siulo aukso gaminius, bet man taip sirdis nelinksta (pas mus priimta pries dovanojant kazka rimtesnio ar brangesnio pasiklaust, kad nenupirkt kokios nepatinkancios nesamones-taigi faktas, jog ji manes klausia yra visiskai normalus). Dovanu cekiu as nenoriu, taipogi noreciau, kad dovana nebutu 'isbaigiama'-na tarkim SPA man netinka. Gal turit kokiu ideju, nes man nuo to galvojimo isvis jokiu dovanu nesinori ir tada jau zinau, kad gausiu auksine grandinele, kurios taip niekada ir neuzsidesiu doh.gif
Atsakyti
Manau, kad kiekvienai moteriai be galo malonu gauti geles!!!
O vaikeliui galima padovanoti drabuzeliu, ciulptuka ar pleduka...
Atsakyti
Is vyro maloniausia yra gauti geliu. O is kitu artimuju tai geriausia vokeliais ir nusipirksi ar prisidursi prie ko. Kur deti dovanas, kurios visai nepatinka arba kartojasi?.. Siaip man yra grazu tie remeliai su vaiko rankyciu ar kojyciu ispaudais. Labai originalu ir ilgam... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2008 04 26, 14:57)
Labas  4u.gif
O ka gavot (ar dar tik noretumet gaut) dovanu nuo savo mamos? Mano mama nori padovanoti kazka MAN (lelytei ir visiems trims dovanos atskiros). Kazka asmenisko ir primenancio ta diena ilgam. Siulo aukso gaminius, bet man taip sirdis nelinksta (pas mus priimta pries dovanojant kazka rimtesnio ar brangesnio pasiklaust, kad nenupirkt kokios nepatinkancios nesamones-taigi faktas, jog ji manes klausia yra visiskai normalus). Dovanu cekiu as nenoriu, taipogi noreciau, kad dovana nebutu 'isbaigiama'-na tarkim SPA man netinka. Gal turit kokiu ideju, nes man nuo to galvojimo isvis jokiu dovanu nesinori ir tada jau zinau, kad gausiu auksine grandinele, kurios taip niekada ir neuzsidesiu  doh.gif

o tai gal koks kitoks papuošalas, ne auksinis, o kažkoks tau širdžiai mielas? Gal fotosesija su kelckais? Gal knyga, kurios visad norėjai? Na, nežinau tiesiog.. Kažkas, kas miela širdžiai ir nebūtinai finansiškai brangu wink.gif
Atsakyti
na jei turit omeny ka atnesti i ligonine tik pagimdziusiai mamytei? tai patarciau palaukti kol ji i namucius sugriz ir tada jau galit koki dovanu ceki padovanoti, arba pinigeliu i vokeli (nes nevisos mamytes pasako ko jos nori)tai tada zinos pacios kur juos panaudoti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
galvoju,kad geriausia leliui i ligonine pampersu atnesti biggrin.gif o mamytei geliu biggrin.gif
Atsakyti
jei manes paklausia visada pasakau ko mums truksta, bet siaip mane supa protingi ir praktiski zmones negavau pliusiniu zailslu ir visokio tokio.... tiesa geles visada labai gera dovana smile.gif
Atsakyti