Man labai patiko kai i ligonine atnese knyga apie pirmuosius vaiko gyvenimo metus,turejau nors ka paskaityt
QUOTE(lauraeva @ 2007 10 18, 09:10)
Man labai patiko kai i ligonine atnese knyga apie pirmuosius vaiko gyvenimo metus,turejau nors ka paskaityt
Na jo, čia labai gera dovana, jei tik mamytė tokios dar neturi, nes dažniausiai tokias knygas perka dar besilaukiančios mamos... bet šiaip dovana super
Aš ir gavau gėlių , vitaminų,labai apsidžiaugiau gavusi orchidėją, kuri dar ir dabar primena apie dovanojusius žmones
O kalbant apie dovanas vaikučiui, tai nepatiko, kai dovanoja pampersus, ir net nepaklasusę kokius naudojam. O įsimintiniausią dovaną gavom dar ligoninėj - išsiuvinėtą metriką su meškučiu, ir sūnelio vardu bei gimimo data
O kalbant apie dovanas vaikučiui, tai nepatiko, kai dovanoja pampersus, ir net nepaklasusę kokius naudojam. O įsimintiniausią dovaną gavom dar ligoninėj - išsiuvinėtą metriką su meškučiu, ir sūnelio vardu bei gimimo data
Manau kad reikia nepamiršti mamytės, gėlių ar saldumynų kokių atnešti
Aš nuo vienų draugų gavau dovanos čekį į SPA, po poros mėn nuėjau į masažą - buvo nerealu
Aš nuo vienų draugų gavau dovanos čekį į SPA, po poros mėn nuėjau į masažą - buvo nerealu
Kokia gera tema radau! Broliene uz keliu savaiteliu gimdys, vis suku galva, ka reikes jai ir leliukui padovanoti. Butent busimai mamai ir norisi kazka malonaus, o ne tik geliu. Radau geru ideju, aciu
man geriausios dovanos tai buvo rubeliai dukrytei.tokie grazus visi juk taip norisi puosti savo mazuliukus....
Manau gera dovana mamai yra geles o vaikuciui dovanu cekis,as gimdziau vasara pridovanojo vasariniu rubeliu kurie mums tik dabar tinka,daug rubeliu liko kuriu nei karto neapvilkau.Mamytes turetu nesidroveti ir jei klausia pasakyti ko reikia dovanu.As artimiausiems zmonems pasakiau ka nupirkti ir paciai maiau islaidu
QUOTE(Meina @ 2008 01 20, 20:55)
sutinku
o dėl gėlių būsiu nepopuliari ir pasakysiu, kad viena kita gėlytė simboliškai - taip bet kalnas - geriau kažkas naudingo arba bent jau gėlė vazonėlyje, o ne skinta
o dėl gėlių būsiu nepopuliari ir pasakysiu, kad viena kita gėlytė simboliškai - taip bet kalnas - geriau kažkas naudingo arba bent jau gėlė vazonėlyje, o ne skinta
Visiškai pritariu, gėlės palatoje nepageidaujamos, nes gali padidinti infekcijos riziką. Gyd. ir sesutės visada įspėja, bet mamytės ir jų artimieji kažkaip vis praignoruoja tai, ir kelia papildomus pavojus naujagimiui laikydami nežinia iš kur atvežtas, nežinia kokiais chemikalais nupurkštas gėles dažnai prie mažiuko lovelės.
Dovanu gavo daugiausia lelyte - rubeliu, lavinimo kojinyciu, pacios drauges megztu baciuku,dienorasti mazylei, ranksluosti su gobtuvu.Mamyte gavo geliu, kuno prieziurai skirtu kremu ir "grynuju", kad pati sau issirinktu ko nori(protingiausia).
Visi klause KA PADOVANOTI, tai nesidrovejom ir diktavom ko reikia .Taigi, mociutes ir seneliai suveike ir manieza, ir lavinimo kilimeli ir kitu daikteliu.
Jei ir jusu klaus ko norite ar ko reikia - nesidrovekit.Geriau reikalingi daiktai, nei tie, kurie dulkes lentynoj renka ar jau nebetinka, nes vaikutis isauges.
Visi klause KA PADOVANOTI, tai nesidrovejom ir diktavom ko reikia .Taigi, mociutes ir seneliai suveike ir manieza, ir lavinimo kilimeli ir kitu daikteliu.
Jei ir jusu klaus ko norite ar ko reikia - nesidrovekit.Geriau reikalingi daiktai, nei tie, kurie dulkes lentynoj renka ar jau nebetinka, nes vaikutis isauges.
na mes gavom visai nepraktisku dovanu,ir nelabai tikusiu drabuzeliu vaikui, geriausiai grynieji arba pakvietimai i parduotuves, o isvis geriausia pasiklaust ko reikia,nes pvz mes jau turejom karuseles su muzikike vaikui prie lovos o dovanu gavom dar vienas
as taip pat pritariu kad geles netinkama dovana vyra ispejau tai namuose radau balionais ispuosta vaiko lovele.o siaip nesidrovejom prasyti ko mum reikia-gavom karusele,lavainimo kilimeli,zaislu lankeli,cekuciu apsipirkti.i gimdymo namus kazkaip visi saldumynus tempe,bet juk maitinanciai pirmas dienas negalima,tai gal geriau susilaikyti siaip manau tinkamo dydzio drabuzeliai taip pat gerai,jei mamos ir sveciu skoniai sutampa bei be abejo sauskelnes(patarciau pasiklausti ismiera ir gamintoja) o tokius dalykus kaip pietntraukiai,buteliukai,soskiukai siulyciau palikti patiems teveliams pirkti.Va tiek is savos patirties