Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti gimdyvei?

QUOTE(RVJ @ 2007 07 20, 20:20)
Esame pora kartų gavę dovanų ir sauskelnių, kurių negalėjome naudoti, nes beria vaikutį, tinka tik vienintelė rūšis, o ne bet kokia. Nerekomenduoju dovanoti sauskelnių, tai labai atmestina ir nekūrybiška dovana, kuri gali net netikti vaikučiui pagal svorį ir rūšį. Palyginimui - gimtadienio proga, niekas paketų man dar nepadovanojo.
Geriau padovanoti ką nors atminčiai. O šiaip prieš perkant, galima pasidomėti ko norėtų, ko reikėtų, tada bus paprasčiau surasti ir vertingiau naudoti. Jeigu mamytė pati  pageidauja ir nurodo sauskelnių rūšį, aišku, galima ir jas padovanoti.

Visiškai drinks_cheers.gif ...mums irgi pridovanojo pampersų, tai neturėjome kur dėti, irgi vieni netiko, kiti - per maži...

Beje nepatarčiau dovanoti ir pliušinių žaislų, gražu, bet visiškai nenaudinga g.gif Mums pritempė dideliausių meškinų, dukrytei jau 2 metukai, jokio susidomėjimo jais nerodo schmoll.gif Geriau lavinamuosius žaisliukus rolleyes.gif
Atsakyti
gavome daugybe dovanu, t.y. dukra gavo kruvas zaislu, knygu ir drabuzeliu. pampersu negavom ne vieno biggrin.gif .
gaila, kad gimdyves truputi pamirstamos, o juk ir joms butu smagu kokia smulkmenele tokia proga. as gavau (neskaitant vyro ir uosviu) tik viena dovanele - knyga apie vaiku ligas. Labai nudziugino.

Draugei i ligonine pati nesiau geliu ir ivairiu skanestu, kad jegas po sunkaus gimdymo atgautu.
Atsakyti
aš gavau vietoj gėlių balioną rūžavą (mergaitišką) jį prikabinom prie vaikelio lovelės ligoninėj labai kelia nuotaiką smile.gif
Atsakyti
...prie ligonines pasitiko MB tevai.Man geles su atvirute ir padotia suma...vaikuj baliona su irasyta info apie lyti ir zaislu..to ir uzteko neleidau niekam lankyti,ziureti ir pan.Tik po men.kai ishtikruju pripratom prie maziuko,sustiprejom tik tada sukvietem draugus.Daugelis(MB darugu nekaltinsi kai be zmonu tai ner kam paprotyt lotuliukas.gif ) su gelem ir niekuchiu...Drauges skambinosi ,teiravosi apie sveikata,kas kaip tai viena atnese liuks rinkini zaislu ir man vitaminu skatinanchiu laktoze,kita spec arbatos pienuko gamybai ir baisiu krepsi,o leliuj albumuka pirmom nuotraukom,dar buvo vaiko kede...Na ka as chia,juk tema ka padovanoti gimdyvei doh.gif Tai va niekad lankant negalima pamirshti mamos,vaikelio ir geliu che che Ash manau geriausia,kai yra paklausiama ko mamai reitu ar ko ji noretu...nes mes gavai visko ko reikejo,tada apie save nepagalvojau,bet patikekit buvau neapsakomai laiminga gavus priemones del pienuko skatinimo,nes turejau problemu,ir labai dekinga kad po pasisedejomo drauges manes neklausydamos sutvarke-ta prasme ishplove indus ir sudejo,ash galejau megautis ju buvimu ir didziuotis savo mazuoju,o nesivarginti po svechiu buities tvarkymu
Atsakyti
QUOTE(Ash_taippat @ 2007 08 24, 18:30)
... buvau neapsakomai laiminga gavus priemones del pienuko skatinimo,nes turejau problemu,ir labai dekinga kad po pasisedejomo drauges manes neklausydamos sutvarke-ta prasme ishplove indus ir sudejo,ash galejau megautis ju buvimu ir didziuotis savo mazuoju,o nesivarginti po svechiu buities tvarkymu

va čia tai aš suprantu kaip geras drauges drinks_cheers.gif tikrai supratingos draugės.. 4u.gif mes gavom dovanų vaikiukui mašininę kėdutę, žaislų, drabužėlių.. tikrai, gėlių tam reikalui irgi nebus per daug.. pamalonina wub.gif dar mes gavom knygą kūdikių masažams.. labai faina wub.gif
Atsakyti
Man sesė padovanojo Cindy Crawford kasete, kurioje irasyta mankstos programa moterims po gimdymo. Labai specifiniai pratimai, tame tarpe yra ir del prasiskyrusiu pilvo preso raumenu. Super dovana, ir dziaugiausi labai, ir labai pasinaudojau. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akropolina: 24 rugpjūčio 2007 - 21:33
Mano drauges saunuoles padovanojo man stangrinanti krema ir labai gera knyga "sveikas ir saugus vaikas nuo kudikystes iki brandos" thumbup.gif . Tikrai labai vertingos dovanos
Atsakyti
QUOTE(joge @ 2007 07 20, 18:10)
Tik žurnalų skaityt neneškit po gimdymo, nes tikrai nėr kada skaityt

kaip kam smile.gif su palatos drauge net pritrūkom skaitalo, ramiakės buvo mūsų mergičkos biggrin.gif
Atsakyti
gera buvo gauti knyga apie vaiku auginima-cia kai pirma pagimdziau o kai antra tai drauges padovanojo tokia didelia bonke vitaminu ten 350 vit jos kazkur uzsake spec uzsakyma ir pasake cia tau visiem metam kad stipri butum ir pienuko kad .netruktu clap.gif
Atsakyti
QUOTE(RVJ @ 2007 07 20, 19:20)
Nerekomenduoju dovanoti sauskelnių, tai labai atmestina ir nekūrybiška dovana, kuri gali net netikti vaikučiui pagal svorį ir rūšį. Palyginimui - gimtadienio proga, niekas paketų man dar nepadovanojo.
Geriau padovanoti ką nors atminčiai. O šiaip prieš perkant, galima pasidomėti ko norėtų, ko reikėtų, tada bus paprasčiau surasti ir vertingiau naudoti. Jeigu mamytė pati  pageidauja ir nurodo sauskelnių rūšį, aišku, galima ir jas padovanoti.

mes dar vaikiuko neturėjom, kai padovanojo mums Pampers poką.. ir likom tikrai patenkinti drinks_cheers.gif ir tikrai nemanau, kad tai bloga dovana.. ax.gif
Atsakyti
Man patiko gėlės ir žaislai leliukui. Nemėgstu buitinių dovanų (drabužių, pampersų...)
Atsakyti
As ir gavau geliu,vaikas zaisliuko
Atsakyti