Ko aš nenorėčiau gauti, pav, dar ligoninėj gulėdama, tai: KVEPIANČIŲ gėlių puokštės, drabužėlių kūikiui, buteliukų ir soskių, kitų asmeninių dalykėlių.. Kadangi jau antras leliukas, tai knygos jau irgi praeitas etapas.. Bet kai pirmo laukiausi ir kai jis gimė, tai tikrai džiaugiaus knygomis, gautomis dovanų. Ir labai dėkinga esu, kad prieš dovanojant, manęs paklausė, ar neturiu tokios ir tokios knygos..
Iš pirmos patirties pamenu, kad labai praktiška yra gauti dovanų sauskelnių, žinomos firmos, pav Pampers arba... dovanų čekį

. Džiaugiaus, kai atnešė į ligoninę ne paprastas puokštes gėlių, o jau sukaišiotas į oazę. Man labai patiko visos gėlės, bet va oazėj gėlės reikalauja mažiau priežiūros. O visokius dovanotus buteliukus ir soskes taip ir laikom kažkur nukišę. Nereikalingi daiktai, užimantys vietą, bet nesulaukiantys savo eilės išmesti... NEs mes maitinomės krūtim, o po to iš karto perėjom prie gėrimo iš puodelio..
Žodžiu, per šv.Kalėdas ir gimtadienius pamatai, kiek pasauly yra nereikalingų daiktų