Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti gimdyvei?

Buvau labai patenkinta, kai viena draugė pasiskambino ir tiesiog įsiprašė leliuko pažiūrėti, o ateidama atnešė mažiukei dovanėlę , man gėlių, kalbą tokią gražią suskėlė, o tada iš maišelio išsitraukė pyragaičių, man bereikėjo kavos tik išvirti, taip smagiai pasisėdėjom, be jokių šokinėjimų apie viešnią kaip kartais būna. Pasipliurpėm apie gimdymus, apie leliukus, na tiesiog thumbup.gif

Šiaip visi kas atėjo į palankynas atnešė man gėlių ir sveikino susilaukus mažiukės. . Džiaugiuosi, kad niekas nepamiršo, jog tai naujai iškepta mamytė ir jai reikia dėmesio. O kažkokių dovanų sau aš net ir nelaukiau, gėlės ir dėmesys tai pati geriausia dovana.
Atsakyti
Bandžiau savo klausimą rašyti į atskiras temas, bet gal verta atidaryti naują, nes man jis labai svarbus. Ir noriu paklausti ką geriausiai būtų padovanoti nėštukiai, kuri tik ką pradėjo lauktis clap.gif . Tai man labai artimas žmogus (brolienė wub.gif wub.gif ) ir aš noriu, kad jai būtų labai malonu . Kaip suprantu, klasikinė muzika tinka, kas dar laukiančiai moteriai teikia džiaugsmo (aišku, be vyro ir kitų artimųjų rūpesčio ir meilės heart.gif ). Gal ką patartumėt? Ko jums pačioms norėjosi, kas džiugino jūsų akį ir ausį? wub.gif
Atsakyti
pvz man asmeniskai labai patiktu gauti kokia knygele apie nestuma arba leliuko auginima rolleyes.gif bet cia mano nuomone biggrin.gif
taip pat, jei ji neturi, manau super apsidziaugtu nestukes kalendoriumi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 28 rugsėjo 2004 - 08:22
Mano gautos dovanos:
1 knyga apie grozi nestumo metu. Na ten tokia knyga, kurioje pagrindine tema kaip buti ir islikti graziai. Super dovanele.
2 siulu ir knyga apie mezgima.
Atsakyti
Skaitanciai - knygos apie lialius ir nestuma, mezganciai - siulai, praktiskai- kad ir kremas nuo striju. Jei neprietaringa- bet kas ko prireiks leliukui.
Atsakyti
man tai ta knyga apie grozi nelabai patinka... ash ja turiu, bet kad naudos tai menkai ish jos...
"Vaiko ir mamos knyga" geresne thumbup.gif bet ji apie 60 Lt. knygyne kainuoja.
Bet galima nupirkti kad ir kokia pasaku knygele, kad busima mamyte pradetu skaityti pasakas leliukui smile.gif nuo striju man asmenishkai geriausias Avent aliejukas, eurovaistinese kainuoja apie 45 lt.
dar faina butu gauti kad ir albuma nuotraukoms, buna labai graziais virsheliais su leliukais ir pan., ten galetu isideti pirmaja 2.gif echoskopine nuotraukyte, o po to jau leliuko ...
jei neprietaringa labai moteris, tai man grazu ir koks zaisliukas, ar batukai mazuciai...
aishku dar tiktu lopshiniu kompaktas ar koks juros oshimo...
na zodziu pasirinkimas platus tikrai clap.gif tik dovanokit biggrin.gif
Atsakyti
Sveika!
Nezinau ar jau sugalvojai ka nors ar ne, bet as ir kitoje temoje rasiau, kad asmeniskai butu faina, kad kas nors sutvarkytu namus - as dirbu, o energijos pradzioje tikrai nera. Mano drauge tik ka suzinojusi atsiunte pizamas "ant isaugimo" ir knyga apie nestumuma, bet su jumoru, o ne viena is tu tokiu klinikiniu, kur prisikaitai, o po to galvoji kas su tavim gali blogai but. Ant kremo nuo striju pinigu nesvaistyciau, nes sioje vietoje viska nulemia genai, o ne koks nors stebuklingas kremas, vienintelis, kuo tas jis gali padet, tai maziau nieztes pilva. Manau, kad jei tik pradejo lauktis, geriau butu dovana busimai mamai, o ne mazyliui ir ne del prietaru, o todel, kad jai yra galbut dabar nelengva - pykina, emocijos kaitaliojasi kas 5 min. ir pan. Ir tikrai bet kokia apgalvota dovanele pradziugins besilaukiancia moteri, juk svarbu ne daiktas, o mintis su kuria tu ta daikta dovanoji.
Atsakyti
Hm... aš kaip tik nestuke.gif ir dauguma ateinantys į svečius atneša dovanų, skirtų lėliukui, o ne man... Ir tai vis rūbeliai, jau net du vienodus kostiumukus gavau biggrin.gif biggrin.gif ... Gal net būtų patikę, jei būtų pvz. paklausę, gal kokios knygutės noriu... Ar kokią žvakutę relaksacijai atneštų, nes vistiek gražiausius rūbelius 2.gif išrenkam patys...

O ta "mamos ir vaiko knyga" nebloga, tik patariu ją nusipirkt internetu ir atsiimt knygyne, tai kainuoja 33 lt, o ne 60. Skirtumas didelis. Ją gali ir atsiūst arba atnešt į namus,.
Atsakyti
QUOTE (Milė @ 2004 09 29, 14:56)

Papildyta @ [mergetime]1096462737[*Puuga rgetime]
Atsiprrašau, dėl knygos apie laukiančių mamyčių grožį reiėjo klausti Puugos. Būk, gerutė, parašyk smile.gif O šiaip visom būsimom mamytėm daug daug wub.gif wub.gif wub.gif

Vadinasi "Grozio knyga busimai mamai". Autorius Ilka von Goerne. Man sita knyga patinka todel kad ji ne "klinikine" kaip sake Ruta_H, o tiesiog grazi knyga nestuke.gif . Aisku naudos is jos nedaug...bet man patinka ja pavartyti.
Atsakyti
Man tevai atsiunte stora knyga "Vaikas auga". Labai dzhiaugiuosi ja. Ten ir apie neshtuma, ir apie vaika iki 5 metu. Vienas pagrindiniu shaltiniu, i kuri 'kreipiuosi', ishkilus klausimui.
Atsakyti
Viena iš praktiškų dovanėlių būtų speciali besilaukiančiai pagalvėlė miegojimui (tokia mėnuliuko formos). Bent jau aš tokios norėčiau 4u.gif
Atsakyti
O as noreciau gauti bilietus i koki gera koncerta smile.gif
Atsakyti