QUOTE(Terroriste @ 2017 08 04, 20:45)
nustebinsiu, bet esu girdejus, kaip atejo gimdyves pasveikinti i ligonine pora bendradarbiu, draugai kartais eina, o ne vien artimiausia seima. Pas mano drauge atleke anyta (OK), o paskui dar anytos dukra su vyru ir 2 vaikais jau paaugliais, 2 sunus su seimom, nors buvo pasakius, kad tik mociutes gali aplankyti, o kiti tik namie. Esu ir skaicius kurioj temoj, kad gimde berods ar nepilnamete ar studente, tai klasiokai ar grupiokai i ligonine suleke
Visko buna.
As aplamai uz tai, kad tik vyras ateitu, o kiti nenumirs jei pora dienu palauks ir namie aplankys.
Ko tik nebūna šiam pasauly, tikrai.
QUOTE(Leksa @ 2017 08 12, 21:54)
<p>Mano drauge kai gimde antra vaika, tai sulauke sefes su 2 bendradarbem ir visos vyro gimines, iskaitant 2 pusseseres is kito miesto
ko tiem prireike, tai ir ji pati nesuprato, nes praktiskai nebendravo niekad. O kai pirma pagimde, tai tikrai tik artimiausi buvo, t.y. vyras, tevai ir uosviai. Matyt, zmones skirtingai supranta artimus rysius.... Man asmeniskai pakaktu tik vyro. Nei tevai, nei uosviai man neatrodo tiek butini, kad pirmom dienom lektu lankyt. Palaukt gali. </p>
Turbūt, kaip sakot - skirtingi supratimai.