Aš šiandien kažkaip pagalvojau, kad visai nebloga dovana būtų kokio žurnalo apie vaikus prenumerata
QUOTE(lilia90 @ 2014 01 20, 14:18)
Man geriausia dovana buvo pampersai
pritariu pridovanojo tiek kad nuo ketvirto menesio tik pirkom
Geriausia dovana gimdyvei: kad lankytojai prieš ateidami įspėtų, kad karšto patiekalo nereiktų ruošt, tuo jie apsirūpins Nes jei rimtai, tai mano visiška rankinukė, neina persiplėšt, tai būtų įdealiausia dovana
Man atnese geliu, ledu, braskiu, na zodziu, skanumynu. Tiko ir patiko. Pasedejom, pasivaisinom, aisku, as net neplanavau, ir niekas nesitikejo, kad as ruosiu vaises sveciams. Dovanos leliukui smagu, bet manau malonu kazkaip parodyti demesi ir mamai
I ligonine geliu nenesciu, o ir pati ju gauti visai nenorejau
Papildyta:
Gavau dovanu pampers pakuote, vaikui jos netinka pinigai i bala ismesti, butu geriau jei pries tai paklaustu kokius pampius mes naudojam
Papildyta:
QUOTE(MuseZuze @ 2013 12 13, 15:37)
... ir visiškai bereikalinga, jei pvz vaikiuką nuo būtent tokių sauskelnių beria, arba mama natūralistė ir yra nusprendusi naudoti tik kokias nors ekologiškas ar daugkartines...
Gavau dovanu pampers pakuote, vaikui jos netinka pinigai i bala ismesti, butu geriau jei pries tai paklaustu kokius pampius mes naudojam
Geriausios dovanos buvo praktiskos: naminis maistas, pagalba namuose, pabuvimas su maziuku, kol megavausi masazu. Beje, masazas siaip yra super dovana, nes mano nugara tikrai nukentejo tiek nuo nestumo, tiek nuo vaiko nesiojimo.
O siaip patys geriausi sveciai buvo tie, kurie atveze maisto, o po pietu viska sutvarke ir suplove indus
O siaip patys geriausi sveciai buvo tie, kurie atveze maisto, o po pietu viska sutvarke ir suplove indus
Pampersai ar kas praktiško, gal paklausti geriau mamos
Man geriausia dovana buvo 3 patiekalų pietūs. Pusseserė išvirė sriubos, pagamino karštą patiekalą ir desertą. Viską sukrovė į dėžutes ir atnešė
Mes kai važiuoja lankyti vaikučio tai nešame dovanėlę vaikučiui, mamai- gėlių ir vaišių kokių nors prie kavos, kad mamai nereiktų galvos sukti
Pampersai ne visada geriausias variantas. Kai kuriuos nuo tam tikrų rūšių alergizuoja. Galvoju, kad geriausia tiesiog gėlės, jei norisi daugiau dovanoti, tai gal dar koks čekis vaikiškų prekių parduotuvėje, žaisliukas. O visą kitą mama susiperka kas jai atrodo tinkamiausia.