Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti gimdyvei?

Man gal kaip paciai vaiku neturinciai tokios dovanos kaip barskuciai, sauskelnes, zaisliukai, dovanu cekiai apsipirkti vaikiskose parduotuvese, drabuzeliai, aisku be galo svarbios, mielos, laukiamos ir reikalingos, bet as ju nevadinciau dovanomis gimdyvei schmoll.gif naujagymiui taip, bet ne mamytei ax.gif as noreciau savo draugei padovanoti ka nors asmenisko, ne skirto leliukui, jo priziurai, o butent skirto jai ax.gif kazkaip norisi ja pamaloninti tokia nuostabia proga rolleyes.gif aisku, didziausia dovana ji jau laikys ant ranku thumbup.gif

Snieguota_Ela, gerai sakai del geliu, o jei palatoje ne viena bus, tai gal kitoms mamytems trugdys - nesinori sukelti nepatoumu schmoll.gif Iteiksiu jau kai bus namo grize ir kokiu bekvapiu biggrin.gif bet ir pintines su vaisiais nelabai tiks, visokiu egzotiku manau privengs pacioje pradzioje rolleyes.gif gal iskepti saisainiu naminiu ir graziai supakuoti, tures bent kuo svecius ir seseles pavaisinti rolleyes.gif Apsiribosiu balionu ar dviem, jei nieko nesugalvosiu g.gif biggrin.gif

Aciu uz komentara 4u.gif
Atsakyti
Gal patartumėte kokią sumą derėtų dovanoti tokią progą? Gimdyvė - mano draugė, kiek žinau ji mėgsta daiktus išsirinkt pati, tai geriausia dovana bus pinigėliai, bet nelabai žinau kiek.
Atsakyti
QUOTE(DeLarge @ 2013 08 12, 13:02)
Gal patartumėte kokią sumą derėtų dovanoti tokią progą? Gimdyvė - mano draugė, kiek žinau ji mėgsta daiktus išsirinkt pati, tai geriausia dovana bus pinigėliai, bet nelabai žinau kiek.

As draugei tokia proga maziausiai 100 lt duociau. Dabar be tiek ne ka ir nusipirksi, nebent kokia smulkmenele. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gatinha2 @ 2013 08 12, 16:05)
As draugei tokia proga maziausiai 100 lt duociau. Dabar be tiek ne ka ir nusipirksi, nebent kokia smulkmenele. ax.gif

Pati asmeniskai irgi dziaugciausi gavus pigineliu, kuriuos greiciausiai isleisciau maziui, nes man kazkaip nieko nereikejo... 4u.gif
Atsakyti
Jei mamytė žindanti, tai galima padovanoti vienkartinių įklotų į liemenėlę smile.gif Asmeniškai man Libero buvo nepakeičiami smile.gif
Atsakyti
Kadangi nepereniausiai pati cia ieskojau atsakymu, dabar galiu pati pasidalinti biggrin.gif Dovaneles buvo mano geriausiai draugei:

Sidabrine Pandora apyranke su pirmuoju karoliuku;
Zurnalo 'Mano vaikas' prenumerata;
Kremuka ir kompreseliu nuvargintiems (.) (.) - draugiu girti ir rekomenduoti;
Vitaminai, tinkanciu zindyvems;
Naturali krapu ir pankoliu arbateles

Tfu tfu tfu, atrodo , viskuo dziaugesi, viskas tiko ir patiko thumbup.gif
Aisku, dar ir atskiras laukneselis mazajam buvo suruostas 2.gif Ir po maza smulkmena teveliui ir naujai iskeptiems seneliams (pirmasis anukas biggrin.gif ) ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bella Donna: 13 rugpjūčio 2013 - 14:25
Man viena mieliausių dovanų buvo draugės padaryta eilėraščių knyga su savos kūrybos eilėraščiais. Na, o dabar pagalvoju, kad norėtųsi labiausiai gauti kažko, kas susiję su grožio puoselėjimu... juk tokia baisi po to gimdymo būsiu, nupezusi, išpampusi, pilvu nutysusiu.
Atsakyti
faina dovana-sauskelnių tortas thumbup.gif originalu ir miela
Atsakyti
Geriausiai pasiteirauti ko dar nenupirke ir noretu bigsmile.gif as kaip gimdyve buciau labai patenkinta kokiu masazu, nes nuo zindymo ir vaiko nesiojimo tikrai sprandas nuvargsta ir dar po epiduro nugaros skausmai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloridė @ 2013 12 12, 17:04)
faina dovana-sauskelnių tortas thumbup.gif originalu ir miela

... ir visiškai bereikalinga, jei pvz vaikiuką nuo būtent tokių sauskelnių beria, arba mama natūralistė ir yra nusprendusi naudoti tik kokias nors ekologiškas ar daugkartines... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Bella Donna @ 2013 08 13, 14:24)
Kadangi nepereniausiai pati cia ieskojau atsakymu, dabar galiu pati pasidalinti biggrin.gif Dovaneles buvo mano geriausiai draugei:

Sidabrine Pandora apyranke su pirmuoju karoliuku;
Zurnalo 'Mano vaikas' prenumerata;
Kremuka ir kompreseliu nuvargintiems (.) (.) - draugiu girti ir rekomenduoti;
Vitaminai, tinkanciu zindyvems;
Naturali krapu ir pankoliu arbateles

Tfu tfu tfu, atrodo , viskuo dziaugesi, viskas tiko ir patiko thumbup.gif
Aisku, dar ir atskiras laukneselis mazajam buvo suruostas 2.gif Ir po maza smulkmena teveliui ir naujai iskeptiems seneliams (pirmasis anukas biggrin.gif ) ).

kaip esama ir būsima mama, parašau komentarus:

Sidabrine Pandora apyranke su pirmuoju karoliuku - visiškas šlamštas unsure.gif ;
Zurnalo 'Mano vaikas' prenumerata - nu ok, gal paskaitinėčiau....;
Kremuka ir kompreseliu nuvargintiems (.) (.) - draugiu girti ir rekomenduoti; - su sąlyga, kad pati maitina, ir kad jai to reikia - tikrai ne visoms būtina smile.gif
Vitaminai, tinkanciu zindyvems - su sąlyga, kad pati maitina. bet jei ir maitina, kaip pataikyti kokius? g.gif Nebent pati pasiprašė konkrečių. Bele kokių dovanotų - tikrai nevartočiau schmoll.gif ;
Naturali krapu ir pankoliu arbateles - geriau jau kokios geros arbatos rinkinį smile.gif

wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 13 gruodžio 2013 - 14:32
koks išrankumas.
Bet juk , kita vertus, ir lanko paprastai gan artimi, kurie žino, kokias sauskelnes naudosit.

O šiaip puiki mintis masažai mamai thumbup.gif
Atsakyti
gavom mes sauskelnių tortą. Na, man nesąmonė jie visad atrodė ir atrodo. Suvynioti buvo Pampers Newborn. Gerai, kad gavom, kai vaikas dar tilpo į juos.
Masažo gaut nenorėčiau schmoll.gif vyrui tektų atiduot.

Gavom pinigų, sauskelnių tortą, sidabrinį šaukštuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2013 08 12, 16:11)
Papildyta:

Pati asmeniskai irgi dziaugciausi gavus pigineliu, kuriuos greiciausiai isleisciau maziui, nes man kazkaip nieko nereikejo... 4u.gif

Niekad neimciau is drauges pinigu schmoll.gif . Po vaiko gimimo seneliai dovanojo kupiuras. Ir tai jauciausi lyg alga uz vaiko gimdyma gaudama doh.gif . Bet cia gi drauge...visai kitokie santykiai.
Siaip geriausia dovanojant dovaneles orientuotis i vaikiuka, nes naujai iskepta mamyte bent jau artimiausia pusmeti netures laiko nei masazams nei imantrioms grozio proceduroms, nei knygu skaitymui. Buciau labai apsidziaugus graziu, mielu, ranku darbo (jeigu tai butu drauges ranku darbo, tai isvis pasaka thumbup.gif ) pleduku. Mazam kudikeliui tai labai reikalingas daikciukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigris: 16 gruodžio 2013 - 21:38