Man gal kaip paciai vaiku neturinciai tokios dovanos kaip barskuciai, sauskelnes, zaisliukai, dovanu cekiai apsipirkti vaikiskose parduotuvese, drabuzeliai, aisku be galo svarbios, mielos, laukiamos ir reikalingos, bet as ju nevadinciau dovanomis gimdyvei naujagymiui taip, bet ne mamytei as noreciau savo draugei padovanoti ka nors asmenisko, ne skirto leliukui, jo priziurai, o butent skirto jai kazkaip norisi ja pamaloninti tokia nuostabia proga aisku, didziausia dovana ji jau laikys ant ranku
Snieguota_Ela, gerai sakai del geliu, o jei palatoje ne viena bus, tai gal kitoms mamytems trugdys - nesinori sukelti nepatoumu Iteiksiu jau kai bus namo grize ir kokiu bekvapiu bet ir pintines su vaisiais nelabai tiks, visokiu egzotiku manau privengs pacioje pradzioje gal iskepti saisainiu naminiu ir graziai supakuoti, tures bent kuo svecius ir seseles pavaisinti Apsiribosiu balionu ar dviem, jei nieko nesugalvosiu
Aciu uz komentara
Gal patartumėte kokią sumą derėtų dovanoti tokią progą? Gimdyvė - mano draugė, kiek žinau ji mėgsta daiktus išsirinkt pati, tai geriausia dovana bus pinigėliai, bet nelabai žinau kiek.
QUOTE(DeLarge @ 2013 08 12, 13:02)
Gal patartumėte kokią sumą derėtų dovanoti tokią progą? Gimdyvė - mano draugė, kiek žinau ji mėgsta daiktus išsirinkt pati, tai geriausia dovana bus pinigėliai, bet nelabai žinau kiek.
As draugei tokia proga maziausiai 100 lt duociau. Dabar be tiek ne ka ir nusipirksi, nebent kokia smulkmenele.
Papildyta:
QUOTE(gatinha2 @ 2013 08 12, 16:05)
As draugei tokia proga maziausiai 100 lt duociau. Dabar be tiek ne ka ir nusipirksi, nebent kokia smulkmenele.
Pati asmeniskai irgi dziaugciausi gavus pigineliu, kuriuos greiciausiai isleisciau maziui, nes man kazkaip nieko nereikejo...
Jei mamytė žindanti, tai galima padovanoti vienkartinių įklotų į liemenėlę Asmeniškai man Libero buvo nepakeičiami
Kadangi nepereniausiai pati cia ieskojau atsakymu, dabar galiu pati pasidalinti Dovaneles buvo mano geriausiai draugei:
Sidabrine Pandora apyranke su pirmuoju karoliuku;
Zurnalo 'Mano vaikas' prenumerata;
Kremuka ir kompreseliu nuvargintiems (.) (.) - draugiu girti ir rekomenduoti;
Vitaminai, tinkanciu zindyvems;
Naturali krapu ir pankoliu arbateles
Tfu tfu tfu, atrodo , viskuo dziaugesi, viskas tiko ir patiko
Aisku, dar ir atskiras laukneselis mazajam buvo suruostas Ir po maza smulkmena teveliui ir naujai iskeptiems seneliams (pirmasis anukas ) ).
Aisku, dar ir atskiras laukneselis mazajam buvo suruostas Ir po maza smulkmena teveliui ir naujai iskeptiems seneliams (pirmasis anukas ) ).
Geriausiai pasiteirauti ko dar nenupirke ir noretu as kaip gimdyve buciau labai patenkinta kokiu masazu, nes nuo zindymo ir vaiko nesiojimo tikrai sprandas nuvargsta ir dar po epiduro nugaros skausmai
QUOTE(Chloridė @ 2013 12 12, 17:04)
faina dovana-sauskelnių tortas originalu ir miela
... ir visiškai bereikalinga, jei pvz vaikiuką nuo būtent tokių sauskelnių beria, arba mama natūralistė ir yra nusprendusi naudoti tik kokias nors ekologiškas ar daugkartines...
Papildyta:
QUOTE(Bella Donna @ 2013 08 13, 14:24)
Kadangi nepereniausiai pati cia ieskojau atsakymu, dabar galiu pati pasidalinti Dovaneles buvo mano geriausiai draugei:
kaip esama ir būsima mama, parašau komentarus:
Sidabrine Pandora apyranke su pirmuoju karoliuku - visiškas šlamštas ;
Zurnalo 'Mano vaikas' prenumerata - nu ok, gal paskaitinėčiau....;
Kremuka ir kompreseliu nuvargintiems (.) (.) - draugiu girti ir rekomenduoti; - su sąlyga, kad pati maitina, ir kad jai to reikia - tikrai ne visoms būtina
Vitaminai, tinkanciu zindyvems - su sąlyga, kad pati maitina. bet jei ir maitina, kaip pataikyti kokius? Nebent pati pasiprašė konkrečių. Bele kokių dovanotų - tikrai nevartočiau ;
Naturali krapu ir pankoliu arbateles - geriau jau kokios geros arbatos rinkinį
gavom mes sauskelnių tortą. Na, man nesąmonė jie visad atrodė ir atrodo. Suvynioti buvo Pampers Newborn. Gerai, kad gavom, kai vaikas dar tilpo į juos.
Masažo gaut nenorėčiau vyrui tektų atiduot.
Gavom pinigų, sauskelnių tortą, sidabrinį šaukštuką
Masažo gaut nenorėčiau vyrui tektų atiduot.
Gavom pinigų, sauskelnių tortą, sidabrinį šaukštuką
QUOTE(gatinha2 @ 2013 08 12, 16:11)
Papildyta:
Pati asmeniskai irgi dziaugciausi gavus pigineliu, kuriuos greiciausiai isleisciau maziui, nes man kazkaip nieko nereikejo...
Papildyta:
Niekad neimciau is drauges pinigu . Po vaiko gimimo seneliai dovanojo kupiuras. Ir tai jauciausi lyg alga uz vaiko gimdyma gaudama . Bet cia gi drauge...visai kitokie santykiai.
Siaip geriausia dovanojant dovaneles orientuotis i vaikiuka, nes naujai iskepta mamyte bent jau artimiausia pusmeti netures laiko nei masazams nei imantrioms grozio proceduroms, nei knygu skaitymui. Buciau labai apsidziaugus graziu, mielu, ranku darbo (jeigu tai butu drauges ranku darbo, tai isvis pasaka ) pleduku. Mazam kudikeliui tai labai reikalingas daikciukas.