o man dovanu gauti labai faina remelius nuotraukom, taip pat dabar galima pigiai nupirkti fotosesija seimai, mamai burbulu,aliejuku i vonia,kai gales maudytis. Deja ko norejau, to negavau
Sauskelnes nebloga dovana, taciau ji nepalieka jokiu atsiminimu. Taip pat praktiska yra pinigai,tada maziui niperki tai ko dar truksta.
O man tikrai malonu buvo gėlių nuo lankytojų gaut O šiaip neblogos dovonos vistiek manau yra sauskelnes, vaikų parduotuvių dovanų čekiai arba tiesiog paklausti tėvelių prieš einant, ko jiems šiuo metu trūksta
QUOTE(zilze @ 2012 09 04, 15:29)
o man dovanu gauti labai faina remelius nuotraukom, taip pat dabar galima pigiai nupirkti fotosesija seimai, mamai burbulu,aliejuku i vonia,kai gales maudytis. Deja ko norejau, to negavau
Sauskelnes nebloga dovana, taciau ji nepalieka jokiu atsiminimu. Taip pat praktiska yra pinigai,tada maziui niperki tai ko dar truksta.
turbut nuo zmogaus priklauso, as pavyzdziui, nekenciu nepraktisku dovanu. vokelis-taip, sauskelnes-taip, tai, kas man dabar reikalinga-taip, nuotraukas pati pasidarau kokias reikia ir, kokiu noriu. Kol kas visi supratingi, vokeliais "sveikina"
Manau daugeli gimdyviu geles tikrai pamalonina
asmeniskai as gavau gelyciu, o visa kita jau dovanos suneliui - vokeliai, dovanu cekiai, rubeliai, zaisliukai
as irgi megstu praktiskas, naudojamas dovanas. jau man geriau pampersu pakas, negu kaip kazkas rase 15 vienodu barskuciu ar kazkoks suvenyras.
ne i tema, bet nesuprantu ir tokiu dovanu kaip sidabriniai sauksciukai per krikstynas ir pan.
Papildyta:
+2012 08 04, 19:47-->
paskaiciau ir prisiminiau, kaip dukryte buvo gal savaites - dvieju, o kaimynu bobule atleke su jazminu puokste, kuria pasak jos pastatyciau prie mazosios loveles
ne i tema, bet nesuprantu ir tokiu dovanu kaip sidabriniai sauksciukai per krikstynas ir pan.
Papildyta:
+2012 08 04, 19:47-->
QUOTE(Bridz @ 2012 08 04, 19:47)
Del geliu, tai grazu... Bet ar gerai? Jei palatoj mamyte guli ne viena, o lankytojai atnesa kokiu gelyciu, kuriu kvapas buna gana ikyrus tai irgi nieko gero.
paskaiciau ir prisiminiau, kaip dukryte buvo gal savaites - dvieju, o kaimynu bobule atleke su jazminu puokste, kuria pasak jos pastatyciau prie mazosios loveles
QUOTE(166cm @ 2012 08 17, 20:16)
tik ne barškutį visi ateinantys nešė po vieną iš maksimos, tad prisirinkau ir vienodų virš 15... tikrai nereikėjo pastebėjau, kad žmonės mėgsta pirkti dovaną atmestinai: pačiumpa bet ką, kas po nosim prekybcentryje. pilni namai plastiko...
pastebejau ir as gerai, jei pirmas vaikelis, o pas mus trecias - tai tokia "kolekcija" galima susirinkti.. O baisiausia, kad zmones, noredami pamaloninti kita, perka tai, kas ju paciu nepamalonintu, juk savo vaikui tokiu "grozybiu" neperka..
kazkuri mamyte cia sake, kad dovana turetu buti kudikeliui - o as manau priesingai, dovana visu pirma yra mamai ir visai seimai.. Kudikeliui kol kas nieko nereikia, tik teveliu silumos ir ramybes .
Sveikos,
ir as suku galva ka padovanojus butent mamytei Ji - geriausia mano drauge Nors leliukas gims tik uz geru dvieju meneseliu, as jau dabar pradejau ruostis Leliukui siokiu tokiu minciu turiu , bet norisi ir naujai iskeptai mamytei ka nors padovanoti, tai kol kas planas toks:
- gimus leliukui nusiusti geliu (nezinau kada nores/gales lankytojus priimineti);
- ceki:
mamytei apsilankyti grozio ar spa salone (puikiai zinau kur eina, kokias proceduras ten atlieka) ABRA foto sesijai (mastau apie Fotopastele );
- apyranke Pandora su pirmuoju karoliuku (zinau, kad patinktu, nes maniske vis giria ), galeciau testi tradicija ir vis kokia proga po karoliuka dovanoti.
Gal mamytes galetu pakomentuoti ar tiktu/patiktu tokios dovaneles?
Tokios dovanos kaip knyga apie zindyma ar vaiku aiginima, sauskelnes, cekiai leliukiskose parduotuvese man atrodo labai puikios, bet noreciau kazko idomesnio/asmeniskesio leliuko gimimo proga
Ir dabar tai aliejuka spec. nuperku, tai CD butent skirta, kuria cia diena sveikuoliskoje parduotuveje laktoze skatinancia arbata paemiau Tiesiog mazos smulkmeneles ir tiek, dovanelem net nepavadinciau
Aciu
ir as suku galva ka padovanojus butent mamytei Ji - geriausia mano drauge Nors leliukas gims tik uz geru dvieju meneseliu, as jau dabar pradejau ruostis Leliukui siokiu tokiu minciu turiu , bet norisi ir naujai iskeptai mamytei ka nors padovanoti, tai kol kas planas toks:
- gimus leliukui nusiusti geliu (nezinau kada nores/gales lankytojus priimineti);
- ceki:
mamytei apsilankyti grozio ar spa salone (puikiai zinau kur eina, kokias proceduras ten atlieka) ABRA foto sesijai (mastau apie Fotopastele );
- apyranke Pandora su pirmuoju karoliuku (zinau, kad patinktu, nes maniske vis giria ), galeciau testi tradicija ir vis kokia proga po karoliuka dovanoti.
Tokios dovanos kaip knyga apie zindyma ar vaiku aiginima, sauskelnes, cekiai leliukiskose parduotuvese man atrodo labai puikios, bet noreciau kazko idomesnio/asmeniskesio leliuko gimimo proga
Ir dabar tai aliejuka spec. nuperku, tai CD butent skirta, kuria cia diena sveikuoliskoje parduotuveje laktoze skatinancia arbata paemiau Tiesiog mazos smulkmeneles ir tiek, dovanelem net nepavadinciau
Aciu
QUOTE(Bella Donna @ 2013 02 25, 13:50)
- ceki:
Aciu
- ceki:
Aciu
-bent jau mane tik pagimdziusia visokie kvapai nervavo, buvau labai jautri, geles tikrai nebutu patike. Bet gal cia tik man taip.
-cia kaip kam, vieni megsta juos, kiti nekencia.
Fotosesija atrodo liux ideja, o pandoros apyranke su pirmu karoliuku tai tobulai sugalvota, asmeniskai as labai apsidziaugciau, atrodo prasminga.
Mane irgi be galo pradžiugintų gėlės - juk šventė širdy, tai ir akims lai būna šventė. Deja MB nesusiprotejo nei po pirmo nei po antro gimdymo Gėlių gavau tik iš tėvuko
Rūbeliai, visokie barškučiai ir knygos man nelabai...
Pati vienai mamai dovanojau krūva merliukų, nes žinojau, kad turi nusipirkus paprastos merlės gabalą ir susikarpius. Tai paėmiau urme gražios ir uošvė pasiuvo. Labai džiaugėsi.
Kitai dovanojau daugkartinių sauskelnių rinkinį, nes ji tuo domėjosi labai, bet pinigėlių gailėjo.
Man geriausios dovanos praktiškos: sauskelnės, pataisų sporos, lašiukai pilvui, patalynė.
O dėl stambių dovanų, tai artimieji dovanojo pinigus kažkam, pvz maitinimo kėdutei. Nusipirkau kokios aš noriu. Netgi žaislams dažniausia dovanoja LT ir sako:va čia mašinai O tą mašiną nuperku tokia, kokia man atrodo geriausia Arba klausia ko reikia.
Pati vienai mamai dovanojau krūva merliukų, nes žinojau, kad turi nusipirkus paprastos merlės gabalą ir susikarpius. Tai paėmiau urme gražios ir uošvė pasiuvo. Labai džiaugėsi.
Kitai dovanojau daugkartinių sauskelnių rinkinį, nes ji tuo domėjosi labai, bet pinigėlių gailėjo.
Man geriausios dovanos praktiškos: sauskelnės, pataisų sporos, lašiukai pilvui, patalynė.
O dėl stambių dovanų, tai artimieji dovanojo pinigus kažkam, pvz maitinimo kėdutei. Nusipirkau kokios aš noriu. Netgi žaislams dažniausia dovanoja LT ir sako:va čia mašinai O tą mašiną nuperku tokia, kokia man atrodo geriausia Arba klausia ko reikia.