Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti gimdyvei?

Gėlės ir nuoširdūs linkėjimai smile.gif
Atsakyti
dėl pampersu tai abejoju, mums patiems parpersu padovanojo 3-6kg. tai jau sunkiai buvo, ant galo tai vos vos tilpom.
geriausiai butu gėlių ir koki pinigėli ax.gif , nes mama geriau žinos ko reikia 4u.gif
Atsakyti
Grazi puokste+ pinigeliai. 4u.gif arba paklausti gal ka pati mamyte pageidaus.

Atsakyti
Man, pvz., būtų geriausia dovana PAMPERS sauskelnės. Gali būt ir didesnės, nebūtinai naujagimiui - jų juk vistiek prireiks. smile.gif
Atsakyti
Geles naujai mamytei ir kas nors grazaus mazyliui. smile.gif
Atsakyti
Aš nešiau tą patį- gėlės ir vokelis su atvirute...
Atsakyti
Del geliu, tai grazu... Bet ar gerai? Jei palatoj mamyte guli ne viena, o lankytojai atnesa kokiu gelyciu, kuriu kvapas buna gana ikyrus tai irgi nieko gero. Jei nest, tai mazai kvapias, mano atveju buvo taip, kad as beprotiskai megstu lelijas, o vat po gimdymo, man ju kvapas paciai buvo per astrus. Pritariu pasisakymams apie vokeli su pinigeliais. Pampersu tikrai kitai mamai nenesciau, nenesciau ir papmersu torto, apskritai visko kas susije su vaiko higienos priemonem. O jei vokelio niekas nest nenori, manau pravarti dovana butu dabar populiarejantys infraraudonuju spinduliu termometrai, asmeniskai mes norejom tokio prasyt dovanu, bet uztaikem betoje akcija ir nusipirkom ji patys labai pigiai, o jis tikrai labai reikalingas, nereikia vaiko kankint kisant I uzpakaliuka, o pazastyje sunkiai jie ramiai isbuna
Atsakyti
smile.gif+2012 08 04, 18:47-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 08 04, 18:47)
Del geliu, tai grazu... Bet ar gerai? Jei palatoj mamyte guli ne viena, o lankytojai atnesa kokiu gelyciu, kuriu kvapas buna gana ikyrus tai irgi nieko gero. Jei nest, tai mazai kvapias

del geliu - kol ligoninej ir su palatos kaimynem, tai geriau nereiketu - as, pvz., esu astmatike ir tuoj pat paprasyciau geles isnesti... Tai nebutu maloni situacija nei man, nei kaimynei. Gal geriau jau geles i namus arba kad gimines geles isnestu tuoj i namus? blush2.gif

Del dovanos - gal geriau asmeniskai paklausti, ko mamyte noretu...
Atsakyti
Ramybė blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 08 07, 11:47)
Ramybė  blush2.gif  lotuliukas.gif

Yra tiesos.

O šiaip, prieš einant lankyti gimdyvės į ligoninę, reikia įsitikinti, ar gimdyvė tikrai nori šioje įstaigoje svečių. Aš pati net uošvių neįsileidau, tik savo mamą doh.gif Na, bet čia kaip kas.

Gimdyvėms (maitinančioms) netinka jokios vaišės, nes kuklus ligoninės maistas po gimdymo geriausia, kadangi mandresnis gali alergizuoti vaikutį. Ypač jokių saldumynų schmoll.gif

Dėl sauskelnių - irgi pasitaiko, kad vaikučiai kažkurioms alergiški, taigi galima nepataikyti g.gif nebent jeigu šeima kukliau gyvena, tada verta nupirkti sauskelnių, nes išlaidos joms nemažos.

Mamytei dovanoti gėlių - tiesiog būtina, bet pritariu, kad geriau jas dovanoti namie.
pati dovana, manau, turėtų būti vaikučiui, o ne mamai. Tiktų ir daiktai vaiko priežiūrai (kad ir rankšluosčiai su kapišonu, patalynė), įvairūs reikmenys lavinimui: barškučiai, lavinimo kilimėlis, knygelės (bet ne pvz. vaikštynės, nes kai kuriems vaikams jų griežtai negalima, o ir visiems nerekomenduotina)

Atsakyti
Pinigus smile.gif
Atsakyti
Į pačią ligoninę įsileidau tik vyrą biggrin.gif Gavau tulpių puokštelę mažą (gimė mažius kovo 8 d.).

O geriausia dovana buvo iš tetos ax.gif SMS žinutėm viską apie žindymą rašė, gavau daug labai ilgų žinučių su labai praktiškais patarimais. Džiaugiuosi, kad neskambino, nes grįžus iš ligoninės ir peržiūrėjus skambučių sąrašus supratau, kad nieko neatsimenu, ką su tais žmonėmis kalbėjausi ir kad iš viso jie skambino blush2.gif

Grįžus iš ligoninės labai džiaugiausi, kad namai buvo sutvarkyti (2 sav. prieš gimdymą ligoninėj praleidau), valgyt padaryta. Anyta pasistengė.
Atsakyti