Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti gimdyvei?

Sveikos,
Kai mano drauges pagimdo,visada padarau dovanu krepseli.Vaikuciui idedu pirmuju butinu vaistuku(nuo slogytes,temperaturos,burbuliuku pilvuke,taip pat daug smulkmenu,kaip grazus bliudukas su saukstukais,termometras ir t.t.,o mamytei vitaminu).
Kai pati pagimdziau,gavau maisais rubeliu ir zaisu.Tiesa sakant puse rubeliu net nespejom uzsidet...Geriausia dovana man buvo vaistukai mazajai,nes anksciau ar veliau ju prireike,ir nereikejo lakstyti po vaistines ir ieskoti.Tad visad pries dovanodama,prisimenu save ir ko mums labiau reikejo biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi galvos skausmas ką padovanoti doh.gif Situacija tokia, kad giminaitė, ateidama lankyti mūsų mergytės, atnešė dovanų drabužėlių ir pampersų (mes naudojam daugkartinius, berods apie tai žinojo, nu nesvarbu, sunaudosim prie progos). Dabar jau greit eisim jos lėlytės lankyt, nu ir ką - man irgi pampius pirkti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2012 01 11, 21:04)
Man irgi galvos skausmas ką padovanoti  doh.gif Situacija tokia, kad giminaitė, ateidama lankyti mūsų mergytės, atnešė dovanų drabužėlių ir pampersų (mes naudojam daugkartinius, berods apie tai žinojo, nu nesvarbu, sunaudosim prie progos). Dabar jau greit eisim jos lėlytės lankyt, nu ir ką - man irgi pampius pirkti?  blink.gif

O kodel gi ne? Praktiska ir tikrai panaudos. Tik reiketu dar kokia smulkmenyte prideti, kad dovaniskiau butu smile.gif

As tai lauktuviu visada numezgu kepuryte smile.gif
Atsakyti
man pampersai ir praverte atsimenu, juolab Lietuvoj jie tikrai nepigus 4u.gif dar pirmi barskuciai leliukui praverte, vis geriau nei pliusiniai zaislai 4u.gif
Atsakyti
Sauskelnės dovanų, manau, visai praktiška ir "į temą". Pati dar ligoninėje gavau pižamą maitinančiai mamai - toks daiktas taip pat neliks nepanaudotas, jei neprašauta su dydžiu smile.gif
Atsakyti
Dar labai gera dovana mano manymu yra "kūdikio knyga" thumbup.gif labai geras daiktas smile.gif
Atsakyti
vat ir raso visi apie dovanas vaikiukam o ne mamoms. Man paciai po abieju gimdymu niekas nieko nedovanojo, net geliu nieks neatnese isskyrus tevus ir sese. ateidami lankyt prinese kruva nereikalingu minkstu zaislu, kuriu nera kur det, nes gyvenom vieno kambario bute. As suprantu, kad visi pinigus skaiciuoja, bet geriau jau barskutis vaikui nei tie minksti zaislai. as pati ju niekam nenesu ir nedovanoju. o zaisliukai lavinamieji tikrai butu praverte, nes pirmas vaikas ir taip teko visko daug susipirkti. Drabuzeliu prinese baisios sintetikos ir dar metus i prieki, o musu mergaites abi alergiskos, tai tokios dovanos irgi teko mest. Man labai patiko draugu is uzsienio atsiusti labai grazus atvirukai, kuriuos suklijavau i mergaiciu albumus. As einant lankyt nupirkciau tikrai grazu isskirtini atviruka vaikui ir pinigeli, o mamai geliu puokste, galbut arbatos zindyvei, priklauso nuo to kiek artimai bendraujam. tetukui turbut gerimo buteli. tai tikrai butu patenkinti, nes nupirkti visiska nieka, tik del to kad nupirkti kazka irgi negrazu zmoniu atzvilgiu...
Atsakyti
Man asmeniskai labai grazu,einant sveikint mamytes,kuri susilauke vaikelio,iteikti ir jai puokste geliu.As visada pati taip darau.
Atsakyti
geles wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
mamai geles ,o maziui "vokiukas" arba pampersu pokas 4u.gif
Atsakyti
na kai vaziavo i ligonine tai man atveze geliu o vaikui padejo pinigeli,o kai vaziavo i namus tai vaikui vezdavo kostiumelius zaisla didieli gavom kas pinigeli pampersus smile.gif
Atsakyti
Geriausia dovana gimdyvei butu grazus sulenkiamas atvirukas su nuosirdziais sveikinimais ir viduje kudirka, vydunas arba bent jau daukantas smile.gif
Atsakyti