Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti gimdyvei?

Su dovana gimdyvei sudėtingiau. Dabar artėja labai geros draugės gimdymas. Pati kai gimdžiau pasigedau gero, skanaus maisto ligoninėje. Mb lakstė po visas soc institucijas, registravo vaiką ir t.t. Negalėjo atvežt. Todėl planuoju nuvežt kažką skanaus jai, o paprasčiausiai manau paskambinti ir paklausti ko reikia. Kas dar praverčia manau liemenėlės įklotai (aš praktiška, tokias dovanas ir mėgstu). Dar gal kokia knygelė apie vaiko rpeižiūrą...
Atsakyti
g.gif einant lankyt naujagimio niekad nekyla mintis nest vokelio, kad ir kaip noretu mamytes schmoll.gif schmoll.gif
mes dazniausiai nesam simboline dovanele mazyliui (dazniausiai ranksluostuka su kapisonu), mamytei geliu ir siokiu tokiu vaisiu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 06 rugpjūčio 2011 - 22:10
QUOTE(P.Sh. @ 2011 08 07, 06:07)
Su dovana gimdyvei sudėtingiau. Dabar artėja labai geros draugės gimdymas. Pati kai gimdžiau pasigedau gero, skanaus maisto ligoninėje. Mb lakstė po visas soc institucijas, registravo vaiką ir t.t. Negalėjo atvežt. Todėl planuoju nuvežt kažką skanaus jai, o paprasčiausiai manau paskambinti ir paklausti ko reikia. Kas dar praverčia manau liemenėlės įklotai (aš praktiška, tokias dovanas ir mėgstu). Dar gal kokia knygelė apie vaiko rpeižiūrą...

Vat manau drauge tikrai apsidziaugtu skaniu maisteliu ir demesiu. Jei kavos megeja, galima nupirkti kavos be kofeino paskanintos karamele ar kuo patinka mirksiukas.gif O knygutes ir ikloteliai, tai ne visoms reikia. As pvz nepanaudojau. Gavau uztai 2 knygas kur reikia vaiko progresa rasyti, nezinau kaip jos vadinasi g.gif
QUOTE(Amade @ 2011 08 07, 07:10)
g.gif  einant lankyt naujagimio niekad nekyla mintis nest vokelio, kad ir kaip noretu mamytes schmoll.gif  schmoll.gif
mes dazniausiai nesam simboline dovanele mazyliui (dazniausiai ranksluostuka su kapisonu), mamytei geliu ir siokiu tokiu vaisiu.  ax.gif

Tas pats su tais ranksluosciais, turim 3 doh.gif , nepatinka nei vienas, naudojam brangu su bambuko pluostu, kuris yra ziauriai minkstas ir puikiai sugeria dregme mirksiukas:
Atsakyti
QUOTE(MissMartini @ 2011 08 07, 03:04)
Vat manau drauge tikrai apsidziaugtu skaniu maisteliu ir demesiu. Jei kavos megeja, galima nupirkti kavos be kofeino paskanintos karamele ar kuo patinka mirksiukas.gif  O knygutes ir ikloteliai, tai ne visoms reikia. As pvz nepanaudojau. Gavau uztai 2 knygas kur reikia vaiko progresa rasyti, nezinau kaip jos vadinasi g.gif

Tas pats su tais ranksluosciais, turim 3 doh.gif , nepatinka nei vienas, naudojam brangu su bambuko pluostu, kuris yra ziauriai minkstas ir puikiai sugeria dregme mirksiukas:

g.gif na, aisku, yra zmoniu, kuriems sunku itikt, bet man atrodo, geriau trecias ranksluostis ar "ne mano skonio rubelis" nei 50 Lt kuponas doh.gif ne visi zmones pasako, ko jiems reikia (arba nenori draugu apkraut tokiais prasymais, kuriu kainos 200-300 lt doh.gif ), kitiems paprastai nieko nebereikia, nes augina ne pirma mazyli ir viska turi... tada belieka ieskoti mielu dovaneliu. ax.gif visokie peduciu antspaudai, albumai, remeliai bent jau mano nuomone atrodo daug labiau nevykus dovana, jei tai bus 3 komplektas tam paciam vaikui doh.gif rubeliu neperku, nes nezinau, kokie praktiski ir naudojami, o ju dar dazniausiai visi turi nemazai. Tai bent jau mano galva tie ranksluostukai-chalatukai lieka neutraliausia dovana. g.gif smile.gif

Atsakyti
kad daug žmonių gauti mėgsta dovanų čekius, nors aš pati irgi mieliau dovanoju daiktą, o ne čekį. ir rankšluostuko kaip tyčia reikia biggrin.gif
Atsakyti
su dovanom tai jau cia kaip pataikysi. Pvz. gyvenime nensiojau apyrankiu, tai man visi jas dovanoja, nes galvoja, kad neturiu doh.gif doh.gif Ir kaip jiem paaishkint?
Atsakyti
Labą rytuką mergaitės 4u.gif

Šiandien draugė pagimdė mergytę wub.gif Ilgą laiką klausinėjau, ko nori, ar ko reikia "lauktuvių" griežtai sakė nieko g.gif Bet kaip gi nuvažiuosiu lankyti pupukės, o nieko nenuvešiu, neee taip nesąžininga g.gif Taigi pasikuitusi po internetą radau labai puikią dovaną, ir naudinga, ir gražu flirt.gif
Imetu nuorodėlę mirksiukas.gif

http://darbeliai.lt/autoriai/OksanaL/

Na bent mano nuomone, tai kažkas orginalaus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringa&Andrius: 18 lapkričio 2011 - 10:55
QUOTE(Beža @ 2011 11 18, 14:01)
O aš tokios nuomonės,kad sauskelnės tai dovana vaikui,nes mama juk jų nepanaudos  biggrin.gif nors ir padeda bendrai buičiai. Aš visada eidama į lankynas nešu ką mažiukui,asmeniškai mamytei ką nors,o va tėvelius tik pasveikinu žodžiu,pasakau ką gražaus iš širdies  wub.gif

Na tai mažiukei jau dovaną kaip ir turiu, o mamytei niekaip nesugalvoju ką galima įteikti tokia gražia proga 4u.gif sunku sugalvoti, nes ji tikrai apsirūpinusi viskuo, nieko netrūksta, niekuo nenustebinsi... g.gif o tėvelis tai bus pasveikintas taip pat žodžiu, kažin ar jam rūpi kažkokios dovanos blush2.gif jis jau gavo pačią geriausią kokią tik galima gauti.. 2.gif
Atsakyti
QUOTE(MissMartini @ 2011 08 03, 04:24)
Geriausia dovana man po gimdymo butu buvusi, svieziai pagaminta vakariene visa menesi. Tada galeciau buti rami, nesukti galvos ka valgyti, o kad kas vakara sveteliai ateitu ne pas mane paesti, o musu naujai seimai atnstu zhviezio namie gaminto maistelio. O dar geriau, kad jie net neitu, o tik maista prie duru paliktu thumbup.gif

Pikta as ania? mirksiukas.gif

sakyčiau ne dovana, o svajonė šviežias maistas į namus biggrin.gif man šiuo klausimu anyta labai padėjo, tempdavo prikepus blynelių, pridarius virtinių tiek, kad užšaldydavom keliom dienom į priekį na beveik savaitei maisto turėdavom, tikrai buvo didelė pagalba

QUOTE(br@ske @ 2011 08 06, 21:52)
As kaip gimdziau nieko negavau tik geliu,buvo labai liudna:-( bet vyras tai neatnese geliu.. O taip tikejaus gaut bent jau soskyte.. As tai dovanociau multi-mam kompresiuku manau puiki dovana,sokolado , o i namus tai cepelinu,kotletu,baltos misraines ir vokeli:D

kompresiukai puiki dovana, šokoladas labai jau abejotina dovana jei pati mama maitina, nors kiek gavau šokoladų tai, paskui ir buvo gerai jei kas ateidavo manes lankyt, turėdavau deserto prie kavos biggrin.gif tai gal ir užskaitau

QUOTE(muminukas @ 2011 08 07, 10:09)
kad daug žmonių gauti mėgsta dovanų čekius, nors aš pati irgi mieliau dovanoju daiktą, o ne čekį. ir rankšluostuko kaip tyčia reikia biggrin.gif

acha rankšluostukai geras daiktas, o del čekių aš pati labai mėgstu juos dovanot ir gaut mėgstu, nes jei žmogui dovanoji čekį jis pats išsirenka pagal savo skonį dovanėlę ir tai ko jam reikia nes gal jau turi 5 rankšluoščius kam jam 6-tas arba iš serijos nupirksi komplektą rūbelių, o pasirodys nepataikei į "skonį" ir bus "išmesti pinigai" tik po gimdymo supratau šių čekių vieną trūkumą ne visada yra galimybė nubėgt ir tą čekį "išsigrynint" nes būna iškyla vaiko palikimo problema, laiko problema.... be kol šios problemos sprendžiasi gali apmąstyt ko tau tikrai reikia ar ko norisi, galų galia dauguma suneštų rūbelių būna skirti naujagimiams bent jau š negavau nei vieno rūbelio skirto 3-6 mėnesio vaikui, visi 0-3......

QUOTE(Neringa&Andrius @ 2011 11 18, 16:08)
Na tai mažiukei jau dovaną kaip ir turiu, o mamytei niekaip nesugalvoju ką galima įteikti tokia gražia proga 4u.gif  sunku sugalvoti, nes ji tikrai apsirūpinusi viskuo, nieko netrūksta, niekuo nenustebinsi...  g.gif  o tėvelis tai bus pasveikintas taip pat žodžiu, kažin ar jam rūpi kažkokios dovanos blush2.gif  jis jau gavo pačią geriausią kokią tik galima gauti.. 2.gif

na aš niekada tėvams nenešu dovanų tik vaikams rolleyes.gif tėvams atnešu maisto, tai neskaitau kaip dovaną rolleyes.gif
kažkada ėjau lankyt vaikučio į šeimą kur tikrai visko pilna ir net su kaupu, tai nupirkau mažiukui meškiuką Tedį orginalą nes rūbelių jau kalnus turėjo, pampersais ir užversti buvo žodžiu nieko praktiško kai jau nereikia, tai dovanoju ką nors šeip gražaus nors aš už praktiškas dovanas bigsmile.gif
Atsakyti
dovanojam kokį gražų vaikišką rėmelį, žaisliuką vaikučiui, rūbelį. Jei artima draugė ir žinau, kad su pinigėliais striuka, tai pampersų dar
Atsakyti
i ligonines visad nesu geles ir stviruka
Atsakyti
QUOTE(Iloveyou @ 2011 12 21, 11:40)
i ligonines visad nesu geles ir stviruka

man geles i ligonine tai siaubas doh.gif nebent vienvietej palatoj guli, tai jei paciai nekelia alergijos, tada smagu ir grazu. O as kaip tik pries kelis men gulejau ligoninej ir kaimynei visi nese geles, nes buvo jos gimtadienis. doh.gif Nu tai patikekit, pora dienu, kol jos neisrase, as su didziausia sloga buvau, ciaudejau, palatoj prisiveise musyciu (nors vandeni keite, geles nenuvyte buvo). O zmogui gi nesakysi, ismesk geles, nes man alergija doh.gif
Po to laiko poziuris i dovanojamas geles ligoninej labai pasikeite, kad ir kaip nuosirdziai jos padovanotos. Namuose tai erdve didesne ir panasiai. mirksiukas.gif
Atsakyti