Manau, kad labai puiki dovanele yra remeliai su ispaudukais arba vien ispaudukai grazus... arba lavinamieji zaisliukai, sviesele naktine... arba tikrai pasiteirauti paciu teveliu, ko reiktu...
Ir sutinku, kad pampersu patys tevai gali nusipirkt, na nebent zinot, kad sunku jiems ir jiems tai reikalinga, nes kai kurie galbut alergizuos, o gal tevai nuspresnde daugkartines naudot...
Puiku yra vokelis dovanu, arba tiesiog pasiteirauti ko reikia teveliu
Man labai patinka, kai paklausia ko reikia O prie dovanos visad patiko gauti geliu ir svajojau apie helini baliona, ant kurio butu uzrasyta Its a boy arba Its a girl kazkodel man labai grazu
Pati siuo metu esu neshcia, ir kai bus tos palankynos, tai ishkart sakiau duosiu sarashiuka ko riekia.
PVZ maximoi maciau toki kramtuka na kiek brangokas 20lt, bet jau rashysiu i sarasheli.
DAr i sarasheli rashausi sviezio maisto kramtuka
Tada visada prireiks pampersu, o va kaip galima njuos rgaziai ipakuot
Dar ko reiks nzn tiksliai, bet tikrai prashysiu, nesisarmatinsiu. Kiek paciai teko lankyti leliukus, tai neshiau zaisliukus.
PVZ maximoi maciau toki kramtuka na kiek brangokas 20lt, bet jau rashysiu i sarasheli.
DAr i sarasheli rashausi sviezio maisto kramtuka
Tada visada prireiks pampersu, o va kaip galima njuos rgaziai ipakuot
Dar ko reiks nzn tiksliai, bet tikrai prashysiu, nesisarmatinsiu. Kiek paciai teko lankyti leliukus, tai neshiau zaisliukus.
Gimdyve - tai ta kuri ka tik pagimde... Jiai manau geriausia butu gauti pankoliu arbatos, pvz. granulemis jei dar ligonineje, nu ir dar kokia nors "linksma" puokstele is nealergizuojanciu gelyciu, o visa kita ji jau turi
kadangi temos pavadinimas - dovana gimdyvei, o ne naujagimiui, pati mielai dovanų gaučiau bet ką, ką ir per gimtadienį, - knygą, papuošalą ir pan.
na o man gimdymo namuose,vaiko tevas 101 roze padovanojo,o ka kiti nepamenu,as net nepamenu kas mane lanke:))))tikrai,uztemimas kazkoks tada man buvo:)))))
o drauges,kudikio tase padovanojo,atsiklause pasiulydamos kelis variantus,kiti sveciai skambino klause ko dovanu,tuo metu plyso krutine,sakau pientrauki,ir atveze dabar juokinga pagalvojus:)daugiau irgi nepamenu:)
o drauges,kudikio tase padovanojo,atsiklause pasiulydamos kelis variantus,kiti sveciai skambino klause ko dovanu,tuo metu plyso krutine,sakau pientrauki,ir atveze dabar juokinga pagalvojus:)daugiau irgi nepamenu:)
Jei dovana grynai man neshtu tai prashyciau hula hoop lanko, bet kad gimdyvei nelabai kas dovanoja apart vyro ir tevu
mna buvo labai mielos ir brangios MB dovanotos rožės, kurias jis man aplamai retai dovanoja ir dažniausiai jos greitai nuvysta..... šios žydėjo išskirtinai ilgai - su tikra meile dovanotos
aha, kokia arbatėlė žindyvei ar Multi mam kompresiukai- pats tas mamytei pradžioj pientraukis manau brangoka dovanikė- o ir pačiai mamytei geriau spręsti kokio ji nori- rankinio, elektrinio...
šaltkrepšis buteliukams - taip pat manau liuks... arba kūdikio albumas
aš ir turėjau ilgą sąrašą susidarius- deja, labai mažai kas klausė, o pati nedrįsau prašyti ir todėl daug ką iš to sąrašiuko teko susipirkti patiems... o pamačius svečių dovanas, į akis pasidžiaugi, padėkoji, bet mintyse pagalvoji ,,ir vėl..." na ir tikrai nesu jau labai išranki, bet pvz dauguma gautų rūbelių ne mano ,,skonio"... arba šliaužtai vos ne ant dviejų metų vaiko
o pardėj praeinant vis sakydavau į vyrą- kodėl tokio ar anokio niekas nenupirko... na, bet čia aišku kiekvienam pagal jo išgales, tad ir prašant konkrečios dovanos baisu ,,neužsiriekti" per brangiai... ir dar mamytės pačios būna labiau pasianalizavę, įsigilinę į įvairių daiktų firmas, jų patogumus, praktiškumus ir t.t.
aš kai ilgai neturėjau vaikučių, tai man irgi tiesą sakant buvo sunku įsivaizduoti, kas reikalinga, praktiška ir nueidavom lebgviausiu keliu- minkštas žaislas - o dbr pati jų nė už ką nenoriu... jokio praktiškumo, jokio lavinimo... tik dulkių kaupykla kaip sakoma...
ai, va tiesa, esu labai patenkinta viena užsiprašyta dovana- čia aišku labiua dovana mamai- knyga ,,pirmieji treji kūdikio metai"
o pampersus taip gražiai ,,patiektus" su mielu noru priimčiau ir aš ir laikyčiau kaip suvenyrą dar vežimėlio formos nė nebuvau mačius
aha, kokia arbatėlė žindyvei ar Multi mam kompresiukai- pats tas mamytei pradžioj pientraukis manau brangoka dovanikė- o ir pačiai mamytei geriau spręsti kokio ji nori- rankinio, elektrinio...
šaltkrepšis buteliukams - taip pat manau liuks... arba kūdikio albumas
aš ir turėjau ilgą sąrašą susidarius- deja, labai mažai kas klausė, o pati nedrįsau prašyti ir todėl daug ką iš to sąrašiuko teko susipirkti patiems... o pamačius svečių dovanas, į akis pasidžiaugi, padėkoji, bet mintyse pagalvoji ,,ir vėl..." na ir tikrai nesu jau labai išranki, bet pvz dauguma gautų rūbelių ne mano ,,skonio"... arba šliaužtai vos ne ant dviejų metų vaiko
o pardėj praeinant vis sakydavau į vyrą- kodėl tokio ar anokio niekas nenupirko... na, bet čia aišku kiekvienam pagal jo išgales, tad ir prašant konkrečios dovanos baisu ,,neužsiriekti" per brangiai... ir dar mamytės pačios būna labiau pasianalizavę, įsigilinę į įvairių daiktų firmas, jų patogumus, praktiškumus ir t.t.
aš kai ilgai neturėjau vaikučių, tai man irgi tiesą sakant buvo sunku įsivaizduoti, kas reikalinga, praktiška ir nueidavom lebgviausiu keliu- minkštas žaislas - o dbr pati jų nė už ką nenoriu... jokio praktiškumo, jokio lavinimo... tik dulkių kaupykla kaip sakoma...
ai, va tiesa, esu labai patenkinta viena užsiprašyta dovana- čia aišku labiua dovana mamai- knyga ,,pirmieji treji kūdikio metai"
o pampersus taip gražiai ,,patiektus" su mielu noru priimčiau ir aš ir laikyčiau kaip suvenyrą dar vežimėlio formos nė nebuvau mačius
as vienai mamytei dovanojau baliona. t.y. jai grizus namo, atnese baliona bet cia tik siaip, paskui, kai vaziavom aplankyt vezem kazka kita. kazkam esu dovanojusi geru vaikisku ranksluosciu komplektuka, jie gi susinaudoja siaip ar taip man kazkaip visai nepatinka tos pampersu dovanos nei sis nei tas, gi suaugusiam nedovanoji tualetinio popierio ar pan
as nuo vyro negavau nieko. kazkaip tada buvo neaktualu, o dabar paskaiciau, kad visos kitos gavo ir susinervinau
as nuo vyro negavau nieko. kazkaip tada buvo neaktualu, o dabar paskaiciau, kad visos kitos gavo ir susinervinau
Na kažkaip į ligoninę pas nieką nesiveržiau, nes pati nenorėjau, kad kas ateitų. Bet manau, kad neneščiau nieko, tik ko nors tinkamo ir skanaus žindyvei valgyti (paruoščiau), na gal dar kokių gėlyčių (nors medikai nelabai tas gėlytes palatose vertina, juk būna ir alergiškų žmonių). Dovanos teikiamos lankant kūdikį. O lankant jau jį namuose, tai geriausia pasitarti su tėvais, kad dovanos nesidubliuotų.