Kai gimdė mano trys pusseserė, dvi po du kartus o viena tik vieną
Mes klausėme ir tarėmės ką padovanoti Nė viena kūdikiui nieko neprašė Net gi primygtinai reikalavo nieko nedovanoti, nes visko turėjo labai daug ir norėjo pačios pirktis savo nuožiūra
Tad iš mūsų gavo daug daug gėlių, visos maždaug virš 20 Ir vokeliai vaikams
Aš pati irgi nenorėčiau gauti kažko daug kūdikiui, nes norėčiau viską pirktis pati, tiek žaislus, tiek bodžius, tiek patalus. Geriau jau tik gėlės man ir aplankymas
O aš laimingai mamytei ir ypatingai jos lėlytei į pat GN pristačiau automobilinę kėdutę, tsakant, kad namo greičiau išsiruoštų ir saugiai parvažiuotų užtat gėlių nupirkt per skubėjimą pamiršau Na, bet niekas nepyko, o kėdute net labai džiaugiasi
Gavau tik kelias dovanas, skirtas asmeniškai man: gėles (labai mėgstu gauti gėles),įdėklus į liemenėlę ir saldainius. Ir dar brolienė atnešė karšto naminio buljono Visos kitos dovanos būdavo mažyliui. Bet šiaip,pampersai man atrodo visai gera dovana, tik pritariu, kad reikėtų dovanoti didesnius (3 ar net 4 dydžio)
pritariu kad geriausia dovana yra vokelis nusiperki tai ko tau tikrai reikia taipat ir pamersiukai nes ju tikrai reikia labai miela yra gauti ir gelyciu mes su mazyle taipat gavome daug gelyciu ir knygute kur uzsirasome mazyles pasiekimus
vokelis yra gerai,bet kažkokia išskirtine dovana ta proga dar geriau
o as noreciau gauti geliu saldainiuku ir pampersu jei kas klaus taip ir pasakysiu
sveikutes. mums dar nedaug laiko, bet is dovanu neatsisakytume pampersiuku, daugkartiniu sauskelniu, graziu drabuziuku, muzikines karuseles ar siaip kokiu zaisliuku su garsais
sutinku su dauguma mamyciu, mamai geles pats tas, aisku sokoladas dar geriau , o manau mamytes laimingaiusios buna jei mazyliai dovanu gauna: rubeliai, sauskelnes zaisliukai kramtukai,o ir vokelis labai gera dovana nes gryni pinigeliai niekada nepamaiso o ir mazyliui nupirkti teveliai gali ko jam labaiusiai reikia
geriausia dovana vaikuciui tam tikra, kiek kas gali paskirta suma. arba konkretus klausimas ko reikia?ir jei isgali, tai tegu nuperka.
Man atrodo, kad geriausia dovana koks nors žaislas vaikui... Pirmagimis gavo begemotą labai didelį ( na neskaitant kitų dovanų) tai iki šiol juo džiaugiasi ir apsimeta, kad atsimen kaip jam dovanojo
Na o pampersai apskritai man ne dovana... niekada nesuprasiu žmonių, kurie dovanoja pampersus... nes šiaip tualetinio popieriaus juk niekas nedovanoja...
Na o pampersai apskritai man ne dovana... niekada nesuprasiu žmonių, kurie dovanoja pampersus... nes šiaip tualetinio popieriaus juk niekas nedovanoja...
QUOTE(Treciadiene @ 2011 01 19, 16:45)
Pilnai pritariu , jei nori kokios labai naudingos dovanos, gali paklausti mamytes, o siaip as manau, dovanoti reikia ta, ka patys tevai gal negaletu nusipirkti, koki desimta zaisliuka ar puosnesni patalynes komplekta leliui, dabar gi toks didelis pasirinkimas, tik reikia skirti siek tiek daugiau savo laiko tokiai dovanai