Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti gimdyvei?

Kai gimdė mano trys pusseserė, dvi po du kartus biggrin.gif o viena tik vieną smile.gif
Mes klausėme ir tarėmės ką padovanoti smile.gif Nė viena kūdikiui nieko neprašė smile.gif Net gi primygtinai reikalavo nieko nedovanoti, nes visko turėjo labai daug ir norėjo pačios pirktis savo nuožiūra smile.gif
Tad iš mūsų gavo daug daug gėlių, visos maždaug virš 20 smile.gif Ir vokeliai vaikams smile.gif

Aš pati irgi nenorėčiau gauti kažko daug kūdikiui, nes norėčiau viską pirktis pati, tiek žaislus, tiek bodžius, tiek patalus. Geriau jau tik gėlės man ir aplankymas smile.gif
Atsakyti
O aš laimingai mamytei ir ypatingai jos lėlytei į pat GN pristačiau automobilinę kėdutę, tsakant, kad namo greičiau išsiruoštų ir saugiai parvažiuotų mirksiukas.gif užtat gėlių nupirkt per skubėjimą pamiršau doh.gif Na, bet niekas nepyko, o kėdute net labai džiaugiasi thumbup.gif
Atsakyti
Gavau tik kelias dovanas, skirtas asmeniškai man: gėles (labai mėgstu gauti gėles),įdėklus į liemenėlę ir saldainius. Ir dar brolienė atnešė karšto naminio buljono thumbup.gif Visos kitos dovanos būdavo mažyliui. Bet šiaip,pampersai man atrodo visai gera dovana, tik pritariu, kad reikėtų dovanoti didesnius (3 ar net 4 dydžio)
Atsakyti
pritariu kad geriausia dovana yra vokelis biggrin.gif nusiperki tai ko tau tikrai reikia taipat ir pamersiukai nes ju tikrai reikia labai miela yra gauti ir gelyciu mes su mazyle taipat gavome daug gelyciu ir knygute kur uzsirasome mazyles biggrin.gif pasiekimus
Atsakyti
vokelis yra gerai,bet kažkokia išskirtine dovana ta proga dar geriau 4u.gif
Atsakyti
o as noreciau gauti geliu saldainiuku ir pampersu tongue.gif jei kas klaus taip ir pasakysiu hihihi.gif
Atsakyti
sveikutes. mums dar nedaug laiko, bet is dovanu neatsisakytume pampersiuku, daugkartiniu sauskelniu, graziu drabuziuku, muzikines karuseles ar siaip kokiu zaisliuku su garsais smile.gif
Atsakyti
sutinku su dauguma mamyciu, mamai geles pats tas, aisku sokoladas dar geriau bigsmile.gif , o manau mamytes laimingaiusios buna jei mazyliai dovanu gauna: rubeliai, sauskelnes zaisliukai kramtukai,o ir vokelis labai gera dovana nes gryni pinigeliai niekada nepamaiso o ir mazyliui nupirkti teveliai gali ko jam labaiusiai reikia smile.gif
Atsakyti
pinigiuku arba knygele Pirmieji mazylio metai 4u.gif
Atsakyti
geriausia dovana vaikuciui tam tikra, kiek kas gali paskirta suma. arba konkretus klausimas ko reikia?ir jei isgali, tai tegu nuperka.
Atsakyti
Man atrodo, kad geriausia dovana koks nors žaislas vaikui... Pirmagimis gavo begemotą labai didelį ( na neskaitant kitų dovanų) tai iki šiol juo džiaugiasi ir apsimeta, kad atsimen kaip jam dovanojo smile.gif
Na o pampersai apskritai man ne dovana... niekada nesuprasiu žmonių, kurie dovanoja pampersus... nes šiaip tualetinio popieriaus juk niekas nedovanoja...
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2011 01 19, 16:45)
Na o pampersai apskritai man ne dovana... niekada nesuprasiu žmonių, kurie dovanoja pampersus... nes šiaip tualetinio popieriaus juk niekas nedovanoja...

Pilnai pritariu thumbup.gif , jei nori kokios labai naudingos dovanos, gali paklausti mamytes, o siaip as manau, dovanoti reikia ta, ka patys tevai gal negaletu nusipirkti, koki desimta zaisliuka ar puosnesni patalynes komplekta leliui, dabar gi toks didelis pasirinkimas, tik reikia skirti siek tiek daugiau savo laiko tokiai dovanai smile.gif
Atsakyti