Su pampersais tai reik zinot, kokius pirkt..Mes gavom dovanu dideli poka, bet kadangi buten nuo tos rusies mano pupa bere, tai taip ir stovi..
jeigu tikrai gimdyvei, tai geliu ir dovanu kupona i masazus, knygyna, grozio salona ir pan.
Vyras padovanojo zieda,anyta jog pagimdziau pirma anuke auskarus man ir 500 lt mazyliai mama taip pat papuosalus ir 600 lt mazyliai gimines ir pinigeliais, tai mazyle susirinko solidzia sumele draugai dovanojo pampersus ,geles,knygas.Visos dovanospraverte
As labai norejau knygos dovanu, bet niekas nesusiprotejo padovanoti, nese cekius i grozio salona
pritempe glebiais geles, namuose buvo kaip po vestuviu o priedo tai vokelius pagrinde manyciau praktiskiausia dovana beto mes buvom tik persikele i nama ir jo remontas buvo dar ne visai baigtas, tai saika nemaza dabaige, kuope aplinka ir tvarke viska uz ka as labiausiai dekinga esu
o siaip tai ir maitinimo kedute, automobiline, ir buteliuku, ir pamperiu, keleta drabuziuku, savaitgali i druskininkus sanatorija - draugai padovanojo, uosvis - savo gaminta lovele, vyras- na jis solidziai..., mano tevai - anukytei kaupiamaja atidare su pradiniu inasu
siaip tai kai pati einu sveikinti nesu vokeli, geliu
o siaip tai ir maitinimo kedute, automobiline, ir buteliuku, ir pamperiu, keleta drabuziuku, savaitgali i druskininkus sanatorija - draugai padovanojo, uosvis - savo gaminta lovele, vyras- na jis solidziai..., mano tevai - anukytei kaupiamaja atidare su pradiniu inasu
siaip tai kai pati einu sveikinti nesu vokeli, geliu
vaikiškas albumas (mano pirmieji metai ar kažkas panašaus).Draugei labai patiko.Ir tėvams užsiėmimas,ir vaikučiui ateičiai gera dovana
Ligonineje geles ir koks nors skanus maitinanciai mamai tinkantis maistelis, nes ligonines tuom nelepina. Aisku jei kokios mamos nelekia kiekviena diena po tris kartus su kotletais. Dziaugiausi kai man atnese duoniuku, varskytes ......
O namuose - Na as tai visada vaikui dovanoju, mama lieka antrame plane.
O namuose - Na as tai visada vaikui dovanoju, mama lieka antrame plane.
nu jau nea, jokiu maistu nesti nereikia, nebent paprasai, bet ier tai vyras gali atnesti... o tai man po CP ir po kraujo perpylimu nieko valgyti neleido tik buljono dvi paras tai visi tie maistai zinot kaip nervus gadino?! valgyti zveriskai nori o negali, tai geriau neerzinti
fainiausia gauti daug geliu, tai kaip ir pagarba mamytei uz sunku darba, o leliukui nesa kai i namus lankyti eina.
tiesa gavau hiacinta lignineje... ziaura fainiai, kvepia... bet diena sauleta buvo, patalpa prikaito tai kokia smarve gavosi...
fainiausia gauti daug geliu, tai kaip ir pagarba mamytei uz sunku darba, o leliukui nesa kai i namus lankyti eina.
tiesa gavau hiacinta lignineje... ziaura fainiai, kvepia... bet diena sauleta buvo, patalpa prikaito tai kokia smarve gavosi...
aš irgi už gėles- jos visada malonu...ir kai į namus ateina- smagu gauti o šiaip gerai, kai paklausia, bet nesiskundžiu gavusi keletą kostiumėlių, žaisliukų, knygų ir kt smulkmenų, aiškų pinigų-kuriuos skyrėme mažosios pirkiniams, pvz supynėms....
bet koks demesys yra gerai bet dovanele mazyliukui butina, nuo ciulptuko, buteliuko, bodziuko, pataliuku, barskuciuku, kepurytes, pampersiuku, serveteliu iki ..rimto dovanu cekio. viskas pravercia!
Į skyrių neščiau kažką skanaus mamai ir sauskelnių mažyliui. Jokių gėlių, jokių žaislų ir tt.
Jeigu einam lankyti naujo leliuko visuomet pasiklausiu mamytes ko jiem reikia ,dazniausiai ispesu informacijos ir dovanojame reikalinga daikta.