Taigi mane- mus dziugino visos dovanos. I ligonine nese geles.saldainius( kazkodel rafaelo,nevalgiau, bet praverte,daktarei padovanojau,kitus namo parsiveziau,veliau su sveciais isragavom. Nese vaisius, gerimus, jogurta,riesutus,karsta maista.
Namie gavom serveteliu,pampersu ( ivairiu rusiu), zaislu,ranksluosciu, pleduku,albumu, minkstu zaislu, knyga pirmieji auginimo metai, migduka, labai saunu daikta spec dekla pampersams, risasi prie lovytes ar kedes, Drabuzeliu, pinigu, cekiu( uz juos isigijom vaikstyne, zaisliuka, drabuzeliu didesniu), taupykle, dabar kasdien ten patalpiname po lituka.
Esu is tu kurie nesako ko nori, tai drauges ar giminaiciai dare taip, paskambino ir sako esu parduotuvej isrinkau tau toki toki daikta ar naudosi, ar nenumesi? Visada atsakydavau teigiamai,viskas labai tiko.
Na o labai svarbu nepasielgti taip. Dar i ligonine paskambino drauge, klause ko noreciau,sakiau viskas tiks,tai ji pati pasake, kad nupirks karusele,kiti taip pat siule karusele, nesutikau,sakiau,kad jau turesim, drauge atvyko po 2 menesiu ir atveze visai kitka, net neuzsimindama apie karusele, manau jai pasirode per brangi dovana. Taigi teko pirkti patiems, svarbiausia butume senai nusipirke, o laukem. Pazadejai - istesek! arba pranesk savo sprendima.
Tiesa pagal paskirti nenaudojam dovanu gautu ciulptuku, bet jie pravercia kaip zaisliukai.
Pati brangiausi( dvasinia,moralineprasme) dovana yra is vyro,ar tai butu geles ziedas,ar grazus zodziai,ar auksas. Gimdymo namuose gavau geliu ir maisto. O grizus po poros savaiciu vardini padaryta zieda,nesitikejau tokio gesto. Buvau apstulbus.................