Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti gimdyvei?

Manau,kad kudikiui skirtos dovanos,yra taip pat skirtos gimdyvei, nes jos palengvina buiti arba papildo seimos biudzeta( nebutinai pinigai).
Taigi mane- mus dziugino visos dovanos. I ligonine nese geles.saldainius( kazkodel rafaelo,nevalgiau, bet praverte,daktarei padovanojau,kitus namo parsiveziau,veliau su sveciais isragavom. Nese vaisius, gerimus, jogurta,riesutus,karsta maista.
Namie gavom serveteliu,pampersu ( ivairiu rusiu), zaislu,ranksluosciu, pleduku,albumu, minkstu zaislu, knyga pirmieji auginimo metai, migduka, labai saunu daikta spec dekla pampersams, risasi prie lovytes ar kedes, Drabuzeliu, pinigu, cekiu( uz juos isigijom vaikstyne, zaisliuka, drabuzeliu didesniu), taupykle, dabar kasdien ten patalpiname po lituka.
Esu is tu kurie nesako ko nori, tai drauges ar giminaiciai dare taip, paskambino ir sako esu parduotuvej isrinkau tau toki toki daikta ar naudosi, ar nenumesi? Visada atsakydavau teigiamai,viskas labai tiko.
Na o labai svarbu nepasielgti taip. Dar i ligonine paskambino drauge, klause ko noreciau,sakiau viskas tiks,tai ji pati pasake, kad nupirks karusele,kiti taip pat siule karusele, nesutikau,sakiau,kad jau turesim, drauge atvyko po 2 menesiu ir atveze visai kitka, net neuzsimindama apie karusele, manau jai pasirode per brangi dovana. Taigi teko pirkti patiems, svarbiausia butume senai nusipirke, o laukem. Pazadejai - istesek! arba pranesk savo sprendima.
Tiesa pagal paskirti nenaudojam dovanu gautu ciulptuku, bet jie pravercia kaip zaisliukai.
Pati brangiausi( dvasinia,moralineprasme) dovana yra is vyro,ar tai butu geles ziedas,ar grazus zodziai,ar auksas. Gimdymo namuose gavau geliu ir maisto. O grizus po poros savaiciu vardini padaryta zieda,nesitikejau tokio gesto. Buvau apstulbus................. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O man tai taip gavosi, kad į ligoninę apart vyro ir mamos niekas taip ir neatėjo aplankyti, taigi ir dovanos buvo jau namie... lotuliukas.gif Aišku, kai gulėjau tenais - tai, kažkaip lyg ir pikta buvo, kad niekas nelanko, bet turėjau pačią gražiausią mergytę ant rankų - tai visa kita kaip ir nebebuvo labai reikšminga tongue.gif
Na, o gryžus namo, tai visi tik ir veržėsi su įvairiom dovanom aplankyti mūsų stebkliuko doh.gif lotuliukas.gif
Gavom įv.kosmetinių priemonių kūdikiui, drabužėlių, žaisliukų, patalynės, auksinę grandinėlę (nuo senelio bigsmile.gif ), na aš daug gėlių ir aišku pinigiukų... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 22 spalio 2008 - 23:45
QUOTE(Rasicka* @ 2008 10 23, 00:43)
O man tai taip gavosi, kad į ligoninę apart vyro ir mamos niekas taip ir neatėjo aplankyti, taigi ir dovanos buvo jau namie... lotuliukas.gif  Aišku, kai gulėjau tenais - tai, kažkaip lyg ir pikta buvo, kad niekas nelanko,

O as kaip tik nieko ir nenorejau matyti, vyras su manimi buvo, o daugiau nieko man ir nereikejo. Mama dar galeciau matyti, bet visu kitu schmoll.gif Nesuprantama man, kad visokie draugai ir bendradarbiai sniurais i palata eina, kai tu guli, o nuo kiekvieno tavo pakosejimo ar judesio jauti, kaip kraujo upeliai bega.
Mano uosviai eme ir atsivilko, mat "nepatogu" jiems neatvaziuoti, tikrai nereikejo man ju verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkadija: 23 spalio 2008 - 17:46
Viena moteris, savo giminaitei, sulaukusiai vaikučio, atnešė dovanėlę vokelyje, litais, ir atsiprašė, kad nelabai žino ką jiems reikėtų nupirkt.
Sulaukė atsakymo, kad tai yra pati geriausia dovana.
Kiek pastebėjau, tokias dovanėles šiuo metu dažnai atneša. Ir tai yra pats geriausias variantas, nereik lakstyt ir ieškot, ką nupirkt, o nupirkus, pasirodo, kad jiems tai nėra labai reikalinga.
O gavus tokius kelis vokelius, jau gali labai tinkamą, reikiamą ir gerą daiktą nupirkt ar pinigėlius panaudot kitu būtinu atveju.
Atsakyti
kai gulejau ligoninej maciau vienai mamai atnese baliona o ant jo buvo nupestas kudikis ir uzrasas angliskai "su gimimo diena",man jis labai patyko biggrin.gif
PS.jis buvo uzristas ant dovanos
Atsakyti
"gėlės,ar kas rimčiau" - geri dalykai, o atvirukai - tiesiog dailios siuksles, kurias dar ismesti nejauku, nes jautiesi kalta blush2.gif tai apsikrauni visus kampus jais blink.gif
Atsakyti
Kudikiu albuma,ten kur komentarus-sveikinimus galima rasyt,grazu vaikiska albuma nuotraukoms,aisku,geliu,dar geras-"mazylio"ar "tavo vaiko" prienumerata,bent 3 men smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lesia @ 2009 01 15, 02:31)
Kudikiu albuma,ten kur komentarus-sveikinimus galima rasyt,grazu vaikiska albuma nuotraukoms,aisku,geliu,dar geras-"mazylio"ar "tavo vaiko" prienumerata,bent 3 men smile.gif

Na manau dziugu gaut dovanu ar vokeli,ar kalnas pampersu thumbup.gif .Na tik vieno nesuprantu kai i aplankynas kaip susitare nese minkstus zaislus doh.gif g.gif .Juk tiem maziem vaikuciam tikrai tuo metu jie nereikalingi ax.gif,o kol uzaugs tai juose dulkiu marios.Ir prasideda elergijos doh.gif .Taip ir teko atsisakyt visu minkstu zaislu ir vezt i vaiku namus angel_sadangel.gif
Atsakyti
Jei ateina lankyti i ligonine,manau,uztenka geliu,o jei i namus,man pvz. atnese knyga apie vaiko prieziura iki 3 m.,superine dovana,reikalinga,pastoviai po ranka. Dar albumas,kur vaikelio pasiekimus galima rasyt,man patiktu,tik niekas nepadovanojo lotuliukas.gif
Atsakyti
Geles irgi vokeliai visada thumbup.gif
Atsakyti
Gėlių gauti visada malonu thumbup.gif dar pridėčiau vokelį ax.gif
Atsakyti
Jei jau einat lankyt į ligoninę - reiškias artimas žmogus esat, tai neščiau gėlių ir vokelį. nu gal dar šokolado gero dovanočiau.

Einant į namus man asmeniškai patiko, kai pasiskambindavo ir paklausdavo ko reikia - čia artimi žmonės, giminės ir draugai. Ne tokie artimi, kad tiesiai klaustų, o mes tiesiai atsakytume nešė žaisliukus ir pampersus thumbup.gif
Atsakyti